Skoči na vsebino

markop

Donator
 • Števec vsebine

  2 351
 • Donacije

  30,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  28

markop last won the day on February 18

markop had the most liked content!

Ocena v skupnosti

801 Odlično

O uporabniku markop

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  *
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 598 ogledov profila
 1. Sebring 12h (10. -11.03.2018)

  Kevin Bobbitt 3/14/2018 8:19 PM We have identified the issue that caused the sim to crash for many of you. We looked at dozens of race logs – thank you for sharing them, this is always very helpful – and determined the crash was caused by the sim running out of sound resources. When a driver leaves the car, they are put into replay mode, which can lead to a spike in the number of emitters needed to reproduce the sounds of the cars in the session. This affected the endurance race in particular because of the large fields and driver swaps inherent in team racing. It’s crazy how much trouble a tiny bug can cause – this one slipped through. We know that many of you put a lot of time and effort into these events and we apologize that we had this issue that ruined many races. We should have caught the problem in testing but we didn’t. Again, we apologize for the negative experience and will continue to strive to be better. The fix will be included in the next members patch, expected to be released Thursday, March 15.
 2. Sebring 12h (10. -11.03.2018)

  Kdaj pa je to bilo, da te nisem videl !?!??! Kako je to mogoče ?!!? Včeraj sem naredil mojih prvih 10 krogov Tisti set 90_l2 mi je bil kar vredu. Vprašanje: A je prav da so gume tako spumpane ?
 3. Splošna debata - iRacing

  P911 je po mojih testih nekoliko bolj odziven. Drugo je isto. BOP za GT3 je pa bil nekaj dni pred buildom zunaj. Ne vem kakšno stanje je sedaj. LPM1 pa ne vem če bom kupil. Prekompliciran avto zame.
 4. Assetto Corsa

  Zanimivo. Zgleda zelo obetavno za enkrat.
 5. Assetto Corsa

  Iz ta istega bloga sem sklepal, da bo ACC gt3 only: "On the other side, very few games are dedicated to a specific race series that can be completely simulated in all its detail and, more importantly, can keep gamers focused"
 6. Assetto Corsa

  Niti ne. Resno sprašujem. Za modanje je 99%, ker sem prebral. Tisto o "GT3 only" sem tudi nekje prebral, vendra se ne spomnem kje.
 7. Assetto Corsa

  Kakor razumem bo ACC GT3 only, brez možnosti 3rd party mod-ov, kajne?
 8. Nascar iRacing Series 2016 by mancSLO

  Ja tudi meni je (vsaj nekoliko) všeč. @mancSLO: a dirkaš tole? Na prvi sliki pa ni isti avto kot pol v videu ??? Zadnje krilce povsm drugačno.
 9. Splošna debata - iRacing

  Opa: Daniel se pri IR ukvarja z dinamičnim modelom podlage.
 10. Splošna debata - iRacing

  En ga je zgleda neki hecal okoli slovnice...
 11. Splošna debata - iRacing

  Mighty Dave je odgovoril na nekatera vprašanja. Tri moja
 12. Splošna debata - iRacing

  Mislim, da je nalašč tako napisano, da moraš imet doktorat iz ene par smeri, da bi to razumel. S te mje utišal vse tiste, ki po forumih vedo kaj je narobe. Ja pa s tem še 2x več pokazal kakšen ego ima. Če bi imel možnost bi ga vprašal kako bo vse to rešilo probleme, ki jih ima V6 model in kako bo vse to uspel simulirat na CPU-ju za smrtnike. Vprašal, bi ga tudi, če mu je kakšen RL dirkač že med razvojem potrdil, da gre v pravo smer ali čaka na release, da ga pol javno raztrgajo ?! Napisal je, kot da on razvija gume.
 13. Splošna debata - iRacing

  Holly cow:
 14. Splošna debata - iRacing

  Tudi to je bilo že neštetokrat predebatirano. IR nima veze z NR2003 enginom. Avto se čuti pri zdrsu. Sploh tega P911 se da lepo čutit. Samo ne boš se usedel in to takoj začutil. Ko res že nekaj časa voziš začutiš te rahle razlike. Ne vem, jaz lepo čutim kdaj "overdrivam". Kar je narobe v modelu gum je to, da se prehitro pregrejejo in pol je res občutek drsalnice. Pri nekem mrzlem vremenu je vse skupaj kar OK. Tudi, če bi pritisk v gumah povečal bi bil občutek boljši, vendar je pol avto počasnejši. To so pokvarili z neki patch-om pred cca. 1 letom in od tam ni bilo vidih sprememb. Ta teden je v 911 serije Monza. Ko je track na 41° se avta ne da držat na stezi, če samo malo pretiravaš in pregreješ gume. Ne vem. Tudi sam nisem strokovnjak, je pa vsakemu jasno, da če 1 leto ni napredka nekaj ne deluje v sistemu.
 15. Splošna debata - iRacing

  IR točno ve kaj je narobe z gumami. Tudi sami so že večkrat priznali po forumih. Ni problem, da ne vejo kaj je narobe. Bolj je problem, da tega ne znajo rešit že cca. 1 leto. Ne vem zakaj je tako. Če bi jaz bil lastnik firme in se nek produkt ne bi premaknil iz mrtve točke za že eno leto bi razvijalnce poklical na razgovor in skušal ugotovit kaj je narobe. Najbrž rabijo pomoč. E, pri IR je to bolj zakomplicirano ker je glavni razvijalec na tem področju tudi CEO. Najbrž rabi pomoč in ne pusti nobenega zraven. Naj bi v kratkem napisal blogpost in malo razložil v čem je težava, da V7 model gum ne bo v tem buildu temveč zgolj mogoče v naslednjem.
×