Skoči na vsebino
Serverji :

ArYeS

Uporabnik
 • Števec vsebine

  150
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  3

ArYeS last won the day on October 9 2014

ArYeS had the most liked content!

Ocena v skupnosti

43 Dobro

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  LJ
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  G27

Zadnji obiskovalci profila

940 ogledov profila
 1. BUMP, na voljo bo samo še 10 dni. Wheel Standa ne prodajam posebaj na žalost.
 2. Spuscam ceno G27 z Wheelstandom na 250€, to je zadnja cena, drugače gre raje na podstrešje.
 3. Pozdravljeni, zaradi daljšega potovanja in izselitve iz stanovanja se prodaja moj rig. Logitech G27 z GTEYE setom vzmeti (http://www.gteye.com.au/product/gteye-complete-pedal-spring-set-for-logitech-g25-g27) za boljši občutek pedalov Wheel Stand Pro V2 270eur in Bucket seat (nimam podatkov, bil kupljen rabljen na tem forumu, meni je odlično služil, je zelo udoben), postavljen je na leseni kocki ki jo je izdelal mizar 70eur Vse deluje brezhibno in ne kaže znakov pretirane uporabe. Tel: 031 tri 3 ena 804
 4. ArYeS

  Srečanje članov 2016

  Tale tvoj štart je pa mejil mal na jump štart Hvala za video
 5. ArYeS

  Assetto Corsa

  Od realnosti težko kaj rečem, ampak MX-5 cup je zelo fun za furat v AC. Osebno mi je bolj fun kot v iRacing, zdaj ker je bolj realen je težko rečt brez da bi vozil oba. Čist mogoče je to v iRacing. Drugače če primerjam slike z neta in assetto ... marsikatera fotografija MX-5 CUP ima na volanu zaslon (v AC mam izklopljen volan, tako da ga nisem sploh še videl). Vzrvratno ogledalo pa izgleda po slikah podobno, verjamem pa da je tisti curved style ogledala napačno računan, pač performance reasons bi rekel tukaj. Glede pozicije ogledala pa je itak iz vseh slik razvidno da se da ogledalo na pravem avtu premikati levo in desno.. na AC so ga pač centrirali, verjetno slaba izbira, ampak ne pomeni da krneki po svoje delajo ravno. Drugače a kdo fura AC na http://www.simracingsystem.com/race.php ? Jaz odkar sem tukaj začel me sploh ne mika podaljševati iRacing naročnine.
 6. ArYeS

  Srečanje članov 2016

  A sem prepozen za prijavo slučajno? Letos resda nisem dosti dirkal, ampak srečanja so zmeraj fajn.
 7. A je interes prodati samo sedež z konstrukcijo, sem zelo zainteresiran. Kakšna bi bila cena?

  Lp, Darjo

 8. ArYeS

  Ford Escort RS1600 @ Brands Hatch Indy - 19.1.2016

  Super kombinacija - Darjo Vuk
 9. ArYeS

  Virtual Reality Headset

  @silicijeva, reporti so da dosti USB 3.0 je slabih oz nekompatibilnih z Riftom. Ni vsak 3.0 dobr, čeprav ne pravim da tvoj nujno ni. Ja pri dost monitorjih je največji problem plac. Met 1.5m placa po širini poleg volana je zame večji problem kot 700eur za Rift.
 10. ArYeS

  Virtual Reality Headset

  High end volan in pedala so še dražja - uporabnost je tam-tam tko da cena je nekje primerna zgleda da bolj zahtevnemu trgu, pa tud preorderal so jih že kr neki če se je datum premaknil 2 mesca nazaj za dobavo trenutnih naročil. Tko da zgleda da niso preveč mimo bili z ceno. Saj največji problem so tej extra EU davki in to.. kar pa ni kul, verjamem da tuki so mal pretiraval in pošnina 42eur je tko.. wat!
 11. ArYeS

  Virtual Reality Headset

  Only 742 eur ouch, tough start
 12. ArYeS

  Virtual Reality Headset

  V bistvu tukaj zdaj gre za consumer produkt in ni kar tako, rabijo certifikacije v državah za prodajo. Pomoje bo šlo naročiti samo na naslove v tistih državah, ampak saj ni tako težko zrihtat redirect predala v nemčiji.
 13. ArYeS

  Virtual Reality Headset

  Kot zgleda VIVE nima neke prednosti letos, na žalost pa tej preorderji ki grejo jutri up niso za Sloveniijo
 14. Nimam dosti besed na to dirko - samo čimprej Cup organizirat.
 15. ArYeS

  Fizika

  Dokler ni spremenljivega vremena in day-night ciklov v AC res ne vidim pointa zakaj bi se spreminjala temperatura progre in kaj bi prineslo to gameplayju kar ne že prinese tale spremenljiv grip. To bi bla samo še ena konstanta, ki bi vplivala na isto nastavitev in bi jo bilo še težje kontrolirati. Logično je da bi to dodali če bi dobili day-night ali spremenljivo vreme.
×
×
 • Ustvari novo...