Skoči na vsebino
Serverji :

AliBuggy

Donator
 • Števec vsebine

  1 181
 • Donacije

  30,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  74

AliBuggy last won the day on December 8

AliBuggy had the most liked content!

Ocena v skupnosti

651 Odlično

O uporabniku AliBuggy

 • Naziv
  Donator

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Session room :)
 • Interesi
  Najprej familja in sluzba...moja sportna dejavnost pa je volan in dober racing sim, pa kaksen pircek ob petkih ;)
 • Volan
  Fanatec CSW v1
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 867 ogledov profila
 1. AliBuggy

  Kaj poslušate?

 2. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  men se ze mal dogaja, nostalgija je jeba sry ker sem zajebal accoustic beat!
 3. AliBuggy

  Moja kletna luknja - session room - Alibuggy

 4. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  v hladilniku nicesar. Dobesedno iskal cike v pepelniku da sem dim potegnu... ..sem pa imel tole za spodbudo
 5. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  fucking great!!!!
 6. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  ne bom nic bat my friend!
 7. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  edgu bo tole vsec
 8. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  just cruising
 9. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  danes dogaja sluzbena festa v stilu Beatlov oz. 60ih let..outfit zazeljen. Sem razmlislal, da bi mogoce predstavljal Elvisa v poznih leih. Trebuh imam zalisci so tam-tam, sam brez karizme bi jo gladko suxal pa se lahk na trepalnice postavim ...tip je kralj bil do konca ! ...dost custven moment in iskreno povedano, ce bi bil jaz on nebi jebal pol zivga kurca vec in sel zivet stran od hijen, ki te izzemajo zvova in znova. Just saying.
 10. AliBuggy

  Moja kletna luknja - session room - Alibuggy

  tezka bo prjatu moj...pri men stvari umirajo z mano. Sem hrcek, pa vedno hocem imeti pokrit tudi crni scenarij, ce bo treba bazo kam poslijat. Sem pa koncal prvo seanso s svedi....baza je na mestu, mizo popravljam! Woohoo, operacija uspela. Ko pa pomislim se enkrat...koj ku*** je to drugac kot ce bi imel nasraufan v mizo, ce je itaq ne bom mogu na easy dol dat ko bom witcher3 nafuraval...swasta!
 11. AliBuggy

  Moja kletna luknja - session room - Alibuggy

  Drugi poizkus fiksiranja, brez sraufanja. Prve teste je modifikacija uporabe brez sraufanja ze prestala. Podloga po novem na mizo zlepljena z duckttape-om, na podlogi dodatno namesceni dvostranksi lepilni traki (bolj za grip kot sam lepilni efekt) , kakor tudi traki pod mizo na mestu, kjer se clamp dotika mize...dodatno pa se na frontalni strani dvostranski trak, da so nogice, ki se naslanjajo na rob tudi fiksirane. Zategnjeno malo pred mejo, da bo clamp pocil (nekaj amortizacije ima se v penasti podlogi)...overdone?...bomo videli jutri Sem pa naletel ze na eno cudno obnasanje volana in sicer, ko ga vcasih prizgem iz nule se ne kalibrira na center. Ce ga poravnam na sredo v driverjih vidim, da je cca 40 stopinj off. Takrat je tudi DRI setting v profilu namesto na -4 na OFF. Ga ugasnem, se enkrat prizgem in je vse ok. WTF?! Zgodilo ze dvakrat Aja, Dirt4 prepozna volan by default, je bilo pa kar jeba nastavit ingame settinge, da je bil kuker tolk ok obcutek. Zdej sem celo nasel neko zadovoljivo kombinacijo, ce koga zanima za D4 lahko postnem. Sem pa probal se v AC, kjer so me BTW pozitivno presenetil revlight, bi pa prosil koga za ingame in wheel settinge...isto za ACC, da ne odkrivam tople vode....pls pls pls
 12. AliBuggy

  Moja kletna luknja - session room - Alibuggy

  tale je pa samo zame in za mojega brata, ko sva s hroscom cepala proti Kolpi. Mi je zadnjic prisel povedat, da dobi cetrtega otroka in da ne bo nikoli pozabil najinih trentkov, ko sva odrascala, prepuscena bolj kot ne sama sebi. Na ta komad pa dobi vedno kurjo polt. Love you Miha!
 13. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  Lahko no borec in hvala!
 14. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  lahko da se ponavljam, pase pa v kontekst Lahko noc!
 15. AliBuggy

  Kaj poslušate?

  tolk na lahko pa mene res ne bos kupil...ocala sem sicer res sel ze iskat na posto in trenutno jih ne nosim in your face fokusiraj se na smokey eyes
×