Skoči na vsebino
Serverji :

freextr

Uporabnik
 • Števec vsebine

  20
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  1

freextr last won the day on September 21

freextr had the most liked content!

Ocena v skupnosti

2 Nevtralno

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ročinj
 • Volan
  Fanatec CSL Elite
 • Stopalke
  CSL Elite
 1. freextr

  Splošna debata - nadaljevanje

  kako se nastavi da je čas valid oz. kaj delam arobe razn da sm prepočasn ?
 2. freextr

  Splošna debata - nadaljevanje

  Torej z vaše strani ni nobenega dodatnega layerja?
 3. freextr

  Splošna debata - nadaljevanje

  Kje dobim predlogo za custom skin
 4. freextr

  Splošna debata - nadaljevanje

  a mazda mx5 cup ni dovolj? edit: Verzija 1.16 ni dovolj izgleda. Smem prašat katero verzijo imate da se niti ne matram z sekanjem ovinkow
 5. freextr

  Splošna debata - nadaljevanje

  a če imam AC ready to race in update 1.16 ni dovolj?
 6. freextr

  Fanatec produkti

  Glede AC: sem namestil 1.16 verzijo in razen da sem moral sam vnesti profil (levo,desno, throttle-inverted, brake-inverted) deluje vse OK tudi auto DOR in sem kar zadovoljen z FFB-jem. Ko potestiram vse do konca pošljem pa še kakšne nastavitve meni ugajajo.
 7. freextr

  Fanatec produkti

  Če koga zanima tukaj sta dva topic-a glede ISI modelov (RF2 in AMS) in Fanatec CSL Elite volana. Kot zgleda zadnji firmware popravi auto DOR a se volan ne ustavi ko doseže max. stopinje avta (bump stop). Tresenje se pa odpravi s filtriranjem (smoothening) v igri ali DMP (Damper) na volanu samem kot tudi FEI (Force Effect Intensity) funkcijo na volanu a seveda s tem izgubimo določen feedback https://forum.reizastudios.com/threads/auto-rotation-on-fanatec-wheels.2165/page-3#post-35121 https://forum.studio-397.com/index.php?threads/the-fanatec-csl-elite-thread-please-hear-us.59695/page-2#post-960985
 8. freextr

  Fanatec produkti

  torrent
 9. freextr

  Fanatec produkti

  @57X Nevem če bom nabavil igro za katero slišim da se ne razumeta najbolje z mojim volanom. No naslednja bo mislim da AC in upam da bo izkušnja boljša in jo nabavim drugače potem ostane samo še iracing
 10. freextr

  Fanatec produkti

  @57X Bom ko se bom ponovno lotil zadeve. Trenutno sestavljam sedežno garnituro in TV. Ko sem imel še vse na mizi in bol na pol pripravljeno okolje (vem da niso niti približno primerni pogoji za ocenjevanje volana) in tega je že skoraj pol leta nazaj se bol slabo spomnim. Vem da so mi izkušnje drugih uporabnikov po forumih delovale poznano - Tresenje volana (dokler nismem če se ne motim znižal dri nastavitve na volanu je volan divjal levo desno za cca 20% v mirujočem stanju) no na kratko v primeru da se FFB dovolj zniža pa še nek offset v cfg fajlu od Rf2 večina tega tresenja ali eni celo omenjajo dead zone rattle izgine. Imel sem tudi težave z automatskim zaznavanjem stopinj avto/volan in volana mi tudi ni zaznalo samodejno ga je kot CSW mislim in sem potem moral še levo pa desno nekaj ročno kalibrirat v igri in mogoče še kaj. Torej bom poročal ko se zadeve lotim bol resno. @edgeslo Tudi sam imam namen iRacing vozit a sm si reku da najprej da se malo navadim na vse skupaj offline/"zastojn".
 11. freextr

  Fanatec produkti

  Živijo Sprašujem lastnike CSL Elite PS4 za kakšne nastavitve v assetto corsa pa v rfactor 2 in zanima me ali se vam zdi kakorkoli čudno delovanje tega volana v rf2? Osebno sem do sedaj testiral samo rf2 in nisem bil prav navdušen nad občutki - res je da je to moj prvi volan in se še privajam a opažam po forumih da nisem edini s takšnim mnenjem. Glede AC bom šele sedaj stestiral ker sem potreboval nov GPU in ker se je mining mania ustavila sem to tudi dokaj ekonomično storil RX 580 8G OC za 180€ stara pol leta.
 12. freextr

  Izgled portala

  Sej važno da ostane opcija izbrat ročno po želji. Meni so osebno bol tmne barve v kombinaciji živimi detajli ušeč. Tako nekako kut SR livery od porscheju v glavi.
 13. freextr

  Izgled portala

  New je tudi zanimiva samo bi morala tema imeti vse kar je rdeče ( okvirji box naslovov ... ) temno sivo - ista barva kot je v sloracing logotu.
 14. freextr

  Fanatec produkti

  ja ja sm že opazu v drugi temi da majo to zdej za veseli december. danes mi je uspelo bidat ma sm biu 30€ prenizek . malo čakam pa če kakšne popuste za božič. A jih imajo ponavadi al samo za blekfrajdej ?
 15. freextr

  Fanatec produkti

  @mancSLO Kolk časa že preganjaš zverino?
×