Skoči na vsebino
Serverji :

57X

Uporabnik
 • Števec vsebine

  1 246
 • Donacije

  30,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  71

57X last won the day on December 5

57X had the most liked content!

Ocena v skupnosti

860 Odlično

O uporabniku 57X

 • Naziv
  Donator

Osebne informacije

 • Spol
  Ni pomembno
 • Kraj
  Trebija
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  G27

Zadnji obiskovalci profila

1 921 ogledov profila
 1. 57X

  Volani in pedala

  Pri Heusinkveld so včeraj na trg lansirali nova Sprint pedalke. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1251101591713636&id=230477637109375 ..in jih razprodali v, reci in piši, 8 minutah: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1251105991713196&id=230477637109375
 2. 57X

  Simracing United- GT Pro Series

  Uf, kr dost agresivno je tole odpeljal. V obeh primerih ful placa, pa vseen 2x dotik. c c c
 3. 57X

  Splošna debata

  GTE je za mnoge težava, ker nima abs-a, pa kak konj več je za krotit. Gt3 je zato na žalost magnet serija. Sploh sedaj, ko je ACC boom v igri. Rf2 še ni komplet v gt3 seriji. Manjkajo še F488, Lambo, Audi, Honda/Acura, Nissan, Lexus, Aston Martin in Jaguar. Upam, da vsaj še trije od zgornjih dobijo "checked" status v naslednjih dneh. Se pa bojim, da bo vmes padel kak Mkvarn 720S GT3, glede na to, da je rf2 že skoraj mclarnov hišni sim
 4. 57X

  Splošna debata

 5. 57X

  Splošna debata

 6. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  A zdej moram vsakemu posebaj pisat al kaj? A se norca mal delaš? Lepo sem v postih opisal+screeni, zakaj po mojem mnenju to ni divebomb. Nalimal sem video, kjer se lepo vidi kaj je divebomb. Kaj naj ti še razložim?
 7. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Še zadnjič.. nima veze al bi Trpin speljal ovinek al ne. To bi bilo pomembno v primeru, če bi Matjaž pustil dovolj prostora. Pa ga ni. In tu se zgodba zaključi. Racing incident - Avoidable contact! Krivda 50%-50%. Ni pa to divebomb!!
 8. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Tebi se lahko nekaj zdi. Jaz pa grem in preverim in vidim, kar vidim. Murn bi v prvi vrsti moral pustit prostor. Podobno kot Verstapen Oconu na Interlagosu..
 9. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  No, da ne bomo na dolgo in široko razpredali, sem nametal skup par screenov. Trpinova točka zaviranja. Tole definitivno ni predaleč od Murna za napad. Celo zelo lepo je nakazal svojo namero. Točka, kjer sta oba še imela zagotovljeni svoji liniji. Eden zunanjo, drugi notranjo. Vsekakor idealna linija Murnu tu ni več pripadala. Na tej točki je bil Trpin povsem lepo usmerjen v svojo notrnjo linijo, ki mu je pripadala. Matjaž bi tukaj že moral razmišljati o drugačni liniji, vendar je, nasprotno, agresivno užgal po idealni, kot, da na levi ni nikogar. Sledi neizbežen trk - smo točno na točki kontakta. Trpin je še celo zabremzal, Murn niti ne. Trpin povsem pravilno na svoji liniji. Še dokaz, da se je ubistvu Murn bolj kot ne zaletel v Trpina, je tale fotka, ko je Trpina dobesedno prestavilo povsem izven vozišča. Če bi bil to divebomb, bi Trpin oba odnesel na zunanji (desni) del steze. Tole sem pa ujel povsem naključno. Ampak spet pokaže, kako Matjaž ne pušča dovolj postora istemu tekmecu. Medtem ko Bajc na Matjaževi desni pušča ogromno prostora, Murn povsem zapre Trpina na ledvičko. Tole spodaj je recimo en rahli divebomb. Čeprav sem imel absolutno pravico zapeljat po svoji liniji, sem s korekcijo lmp-ju vseeno pustil dovolj prostora, a je zaradi prevelike hitrosti understeeral in oba porinil iz idealne linije. Tud njegova odločitev o prehitevanju je bila povsem prepozna, zato je tudi imel rahel shake na zaviranju.
 10. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Hja, štos je v tem, da ne bomo nikoli zvedeli če bi Trpin zvozil svojo linijo. Če bi Matjaž pustil prostor za notranjo linijo, pa bi bila situacija kristalno jasna. Če bi v takem primeru zadela, bi krivdo zlahka pripisali prvemu. Vprašanje je tud, če je Murn sploh vedel, da apex ni prosto prehoden? Meni deluje, kot, da ni točno vedel kje je nasprotnik..
 11. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Kako daleč zadaj je nekdo, nima veze. Mogoče te pa zasleduje nek ful dober late braker, ki lahko zavira kasneje kot ti? Seveda, če na zaviranju understeera iz svoje linije na tvojo, je to divebomb. Ampak mora imeti zagotovljeno svojo linijo. Zadnje sekunde.. Verjetno namerno in seveda nedopustno vedenje, če je tako. Je pa res, da si ga prav prosil za bitchslap s temi bumpi v njegov zadek Svetujem, da za prvi krog uvedete pravilo dvojnih kazni - vsak incident v prvem krogu = kazen x2. Mnogi so namreč prepričani, da bodo 20min dirko dobili v prvem krogu, zato tud tolk incidentov. Prvi krog je ključen za dobro dirko le v tem, da mora kolona ostati skupaj, da, po tem, ko adrenalin popusti, stečejo tisti pravi fer boji.
 12. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Sej se vid, da ni bil tvoj namen da ga izrineš. Ampak vseeno si s tem pomaganjem ključno pripomogel k njegovem spinu. No offense, AC ni ravno pravi špil za tako početje, saj so ti odboji res neverjetno pretirani. divebomb: Ti lahko ovinek jemlješ po svoje, če nimaš nikogar okoli sebe. Če te pa nekdo goni zadaj, pa moraš odpeljat bolj defenzivno. Če puščaš vrata odprta še za eno linijo, potem moraš računat na to, da se bo nekdo znašel tam. Itak maš v tem primeru še dve rešitvi. a) podaljšaš svojo zunanjo linijo in probaš s slow in/fast out undercutom na notranjo stran. Ta varianta je bolj varna, ker če zasledovalec resnično prehitro pride po notranji liniji v ovinek (divebomb) se mu lahko izogneš in elegantno odpelješ naprej. b) normalno odpelješ po zunanji liniji in imaš s tem višjo hitrost na izhodu.
 13. 57X

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Če lahko jaz 😇 Sej se iz posnetka vidi, da se ga nisi samo rahlo dotaknil. Js sm naštel vsaj 4 kontakte, zadnji 3-je so ključno prispevali k njegovemu spinu. Tud scene 3 ni noben divebomb. Trpin je mel svojo linijo v apexu povsem pod kontrolo, ti pa nisi pustil dovolj prostora na notranji strani oz. si kar zavil vanj, čeprav sta bla na 3/4 vštric. Divebomb bi bil, če bi on understeeral iz apexa na tvojo linijo. Tebi je v tistem trenutku že pripadala zunanja linija in ne idealna, kot verjetno domnevaš. Zadela sta konkretno pred apexom.
 14. 57X

  Dizel Race Team skozi čas

  Sm gledu ja. Sm tud razmišljal, če bi šel, ampak je predolg koledar in prenatrpan ravno okoli VEC klasik. Me mika tale DRS Avti so hudi, edino zvok (spet) malo peša.
 15. 57X

  Video - iRacing

  js sm takoj pomislu na polno luno hehe
×