Skoči na vsebino

Mitja Bonča

Uporabnik
 • Števec vsebine

  2 696
 • Donacije

  10,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  73

Mitja Bonča last won the day on September 5 2017

Mitja Bonča had the most liked content!

Ocena v skupnosti

636 Odlično

O uporabniku Mitja Bonča

 • Rojstni dan 05. 11. 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skywalker.si

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Črni Vrh, Ljubljana
 • Interesi
  karting, programiranje C#, smučanje, tenis, football
 • Volan
  Logitech MOMO
 • Stopalke
  Brez

Zadnji obiskovalci profila

8 866 ogledov profila
 1. Dodatki

  Sem jo hotu jaz delat, pa sem naletu na Jima, ki je rekel, da jo bo on. Tip je car. Čeprav ni iz nule, je lepo narejena, še malce popravkov in drugih textur pa bo to to. Je pa naredu že dve, ena je Mas du Clos je huda iz nule narejena proga. Btw, jaz delam na eni novi Chang (Buriram) progi, Tajska. Več si lahko preberete na RD.
 2. Assetto Corsa

  Kaj pa 2. ovinek, se ti zdi v redu? Ker sem ga 2x popravljal. Je zajeban, proti njemu se spušča, apex gre malce gor, potem pa spet dol. Ampak čisto malo, tako da čutiš malce izgube teže in te lahko odnese zaradi tega.
 3. Assetto Corsa

  No to je pa lepo slišat. Sem res mislu, da bo spet ena zajebancija. Friends still
 4. Assetto Corsa

  Ja, iste štorije all over again, in eni in iste brihte. Ti in tvoj FB zamex! ooo, živjo, ja sem mal okol, mam polno dela, vmes pa še mal za dušo (in facebook, kot rečeno zgoraj) naredim. Za naslednjo že imam idejo, ampak se najverjetneje tukaj ne bom ustavil. Ajde, lp.
 5. Assetto Corsa

  LOL, ti pa si as! To boš primerjal mojo verzijo z ščišem, (sori izrazu) drekom iz Avtomobiliste in rF2? S tistim, ki kao spominja na Okayamo? Brez besed,.. nebi rekel, da bi primerjal z iRacingom, ali z pravim onboard posnetkom iz RL! Res ste hvaležni. Pa da nimaš placa na disku? To se je bolj za vprašat. Ti povem, koliko robe mam samo za Okayamo, ker že tako neki javkaš? 50GB samo za to da se lahko ti sedaj neki kurčiš. Pa daj si revež kupi en disk, al pa zberemo dnar zate. Jooo, kva me taki kot si ti razpizdijo, sploh veš kolk truda in časa sem vložil? Tipično slovensko, itak. PS: aja, pa prosim, da si jo NE snameš dol, ker je itak brez veze. Boš to storil zame? Ker si jo ne zaslužiš sploh!
 6. Assetto Corsa

  Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.
 7. Treningi, tekmovanja v Assetti na PS4 konzoli

  Živjo, jutri popoldne bo ba RD na voljo moja nova proga Okayama, in bo zastonj Dolga je bila, 9 mesecev dela, čisto sam. No trud bo poplačan, malce je že.
 8. Assetto Corsa

  Lol, bolj bedne ideje še ne To prepušam tebi, ok? Jaz grem raje kaj manj zahtevnega.
 9. Assetto Corsa

  Dej jih ti povprašaj kako bi se to licenciralo. Ker vem, da si bolj blizu njih kot jaz. Bi naredil to? Pač se pozanimaj kako je s to zadevo, da damo to povem ven uradno. Ne, jo bom dokončal, sem že blizu itak! Mogoče potem ko se prah poleže celo objavil
 10. Assetto Corsa

  Sem že, ampak je bolj beda, bi bilo fajn še enkrat čisto znova. Imaš kak kontakt od njih, mogoče @skopusnik, ki je bližje?
 11. Assetto Corsa

  Brez panike, vse boste dobili. Btw, ima kdo kakšno idejo, katero progo bi delal naslednjo? Take ki še ni, oz. je slabo narejena. Pa ne kakšno top progo, ki jo poznamo vsi. Ampak bo treba dobiti licenco, ker hočem s tem tudi kaj zaslužiti. Sedaj sem popušil pri Okayami, so me japonci po domače rečeno, nafu*ali na polno. Niče ne bo z licenco in prav tako ne z progo. Jo ne smem dati v javnost niti for free. Kr-neki. Ampak tak je ta trg, neizprosen,
 12. Assetto Corsa

  Res? Sem že pozabil. Takrat tudi še nisem imet tega znanja veš, kot ga imam sedaj. Da narediš takk progo je treba znat 3d program (3ds max na primer) + podrobni podatki o progi + photoshop za delanje textur in ogromno časa. Ni simple verjem. Zato je pa malo kvalitetnih modov, večima je rip-ov od že prej narejenih prog pravih proizvajalcev iger.
 13. Assetto Corsa

  Sva na vezi s tem ki dela LimeRock. Car je.
 14. Assetto Corsa

  Ne gledat iR, glej RL Ja, truda je pa bilo za pol leta, pa še nekaj ga bo. Resje ogromno dela. Hvala. ps: 5c je zadnja verzija, in online sedaj deluje 100% probano (aloog-1 server).
 15. Assetto Corsa

  Nova verzija je gor, sedaj sem jo tudi dal v zip file! Boš probal postavit server?
×