Skoči na vsebino

Rokovnjac

Donator
 • Števec vsebine

  928
 • Donacije

  38,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  37

Rokovnjac last won the day on October 29 2017

Rokovnjac had the most liked content!

Ocena v skupnosti

721 Odlično

1 Follower

O uporabniku Rokovnjac

 • Naziv
  Donator

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Rokovnjaški brlog
 • Volan
  Fanatec CSR
 • Stopalke
  CSP V1

Zadnji obiskovalci profila

3 065 ogledov profila
 1. Dirke v prvenstvu

  Ok, setup za kvolije sem poštimal, samo kaj naj naredim, ko dam gor medium gume in mi na unem hitrem desnem ovinku (zavoj 11), odnese rit? Isto se zgodi še v ovinku 13a.... Kje tiči zajec? Hvala.
 2. Formula 1

  Ja, mogoče odhod k Torro Rossu ni slaba ideja. Tako bodo v miru lahko delali na izboljšavah in ne bodo pod takim drobnogledom kot so bili pri Mclarnu. Kaj veš, za drugo leto jih vzame Red Bull in evo jih na vrhu. Je pa Alonso malo popravil slab vtis z zadnjimi krogi Barceloni, ko je pristal tik pod vrhom testiranj. Čez 14 dni bomo pa videli kam pes taco moli.
 3. Dirke v prvenstvu

  Prehitevanje z vaše strani je bilo, kar se mene tiče povsem ok. Prvi del steze ni noben silil mimo, potem je bilo pa ogromno prostora. Ja vidva sta kar nekajkrat mimo priletela
 4. Dirke v prvenstvu

  Uf, tole je pa bila muka. Preveč časa je minilo, pa je šla dirkaška kondicija skozi okno Q: Odpeljal soliden krog, pristal v zlati sredini GT3-jev. R: Na štartu sem vedel, da bo spokalo in tudi je, že na štartni ravnini (pa eni pravijo da tukaj ne znamo vozit ), zato sem prvi del proge odpeljal na ziher in uspešno od slalomiral mimo vseh. Nato sta bila pred mano so-sloracerja Tuš in Kurent v Porših. Nekaj sem poskušal slediti, samo ni šlo. Kasneje sem opazil da so eni na taktiki 2 postankov, kar je bilo z moje strani povsem super. Tako sem po njihovih menjavah zlezel že na P4 med GT3, no po svoji menjavi sem spet padel na realno mesto. Po drugi menjavi sem prišel tik pred Kurenta, ki pa je s svežimi gumami, kljub mojim poskusom zadrževanja, prišel mimo. Na koncu P6, kar niti ni slabo glede na vložen čas v zadnjih mesecih. Se vidimo v Ameriki.
 5. Dirke v prvenstvu

  Bah, če pa delajo po 120 krogov. Kdo še to danes dela? Resno Jutri se bom malo bolj posvetil zadevi, prej ne bo šlo. Če ima kdo kak set za Merca tolk boljš, jaz lahko svojga dam, če komu pride prav. AMG GT3 Q.ini
 6. Formula 1

  Tole je pa zakon. Takoj vzamem Sem gledal dokumentarec o Mclarnu in Hondi. Ja, so zamudili pri dostavi podna za avto. Samo, kaj pa tisto, ko pripeljejo Hondin motor do avta, pa ugotovijo, da ne gre na menjalnik, ker so ali A) - Honda imela napačne podatke, ali B) so bili tako šlampasti, da so naredili napak? Ker roko na srce, ko gledaš ta dokumentarec je izgledalo njihovo partnerstvo vse prej kot posrečeno. Angleži delajo nekaj, Hondini inženirji nekaj drugega, zastopi pa nihče nikogar. Če bi bil kriv samo Mclarnov poden bi verjetno tja do polovice sezone rešili težave z motorjem, tako pa je Honda že v štartu zašla v slepe vode, ker Japonci nikogar ne poslušajo in so po njihovo najbolj pametni za vse. Niso to več 90 leta, ko je bilo dovolj sestaviti običajen V10 in pomesti s konkurenco, ki je takrat pravzaprav ni bilo. Danes, ko je potreba po komunikaciji in delovanju ekipe, če želi uspeti, na takšni ravni, da je najboljše, ko se vse dela v eni fabrki, pa si Japonci ne morejo privoščiti, da vse delajo za zaprtimi vrati na drugem koncu sveta. Zato pa je Merc tako uspešen, Ferrari tik za njim in mogoče se letos priklopi Renault. To, da je Torro letos naredil že toliko kilometrov, kot jih je lani v polovici sezone, je super znak. Mogoče se pa Italijani in Japonci bolje zastopijo, ali pa Honda le dela na vzdržljivosti, medtem ko je moč motorja na istem nivoju kot lani. Čez dober mesec bo že znano kam pes taco moli.
 7. Splošna debata - IMSA LMP-GT

  Dijo mijo, moram še sam enga najet. A je Lojze frej?
 8. Splošna debata - IMSA LMP-GT

  A za vaju Fetl testira
 9. Splošna debata - IMSA LMP-GT

  Da bo šlo lažje skozi prvo dirko: Ni ravno Assetto, samo boljš kot nič pa je
 10. Prijave v prvenstvo

  Tomaž Pavšek Ni ekipe še sploh Mercedes AMG GT3 Pa tale skin: http://www.racedepartment.com/downloads/black-falcon-amg-gt3-skin-pack.8471/updates Če se še kdo hoče vozit zraven (no v drugem avtu), pa vljudno vabljen.
 11. Splošna debata - IMSA LMP-GT

  Kje je Mkvarn?
 12. Fanatec produkti

  MOG, za 135 Eur je en pajsnil zdaj Poršev usnjen volan!!! Pa gledal sem tisto njihovo kur... uro, da bi še sam pribil ceno. Ni blo ne...
 13. Alfa Romeo Giulia @ Nordschleife - 20.12.2017 @ 20:00

  Zajeban pass... daj raj: newerbrakesdown, ali pa friendofthetow
 14. Alfa Romeo Giulia @ Nordschleife - 20.12.2017 @ 20:00

  Evo, pridem z avtovleko
 15. 5. Okayama - 10.12.2017

  Dizel race team je veseli december izkoristil svojemu imenu primerno. Prokleta phaca😁😆😁
×