Skoči na vsebino
Serverji :

Rokovnjac

Donator
 • Števec vsebine

  946
 • Donacije

  38,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  40

Rokovnjac last won the day on July 24

Rokovnjac had the most liked content!

Ocena v skupnosti

711 Odlično

1 Sledilec

O uporabniku Rokovnjac

 • Naziv
  Donator

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Rokovnjaški brlog
 • Volan
  Fanatec CSR
 • Stopalke
  CSP V1

Zadnji obiskovalci profila

3 233 ogledov profila
 1. Rokovnjac

  Splošna debata - nadaljevanje

  Fino je bilo spet po dolgem času malo zvijati volan Bo treba še odpeljat kak krog, da se navadim na avto. Bodo pa bitke kar hude med enako hitrimi.
 2. Rokovnjac

  Splošna debata - nadaljevanje

  A setup bo fixen za vse, ali manual?
 3. Rokovnjac

  Assetto Corsa Competizione Early Access

  Bolj kot tole berem, bolj je vse samo copy/paste iz Assetto Corsa razvoja. Pač olišpali so grafiko, pa ama čist nič več. Aja, ne, ceno so še privili.
 4. Rokovnjac

  Splošna debata - nadaljevanje

  Prvi 😊 Če še kdo išče Steam ID: https://steamid64.net/ Tule potem v vrstico iskanja skopiraj tisto kar imaš v Steam pod profile v zgornji vrstici: https://steamcommunity.com/id/rokovnjac/ Pa vam vrže ven ID.
 5. Rokovnjac

  Splošna debata - nadaljevanje

  Ja tale proga je ravno prava, da se navadiš avta. Ovinkov dovolj, hribov tudi, tako da se da učiti. @mancSLO se mi zdi, da ti je manjkalo v zadnjem ovinku 😉
 6. Rokovnjac

  Splošna debata - nadaljevanje

  Povej kje se dobimo?
 7. Rokovnjac

  Splošna debata - nadaljevanje

  Sem sprobal tole Mazdo, lahko samo rečem, da je vredno vztrajati par krogov in ji dati priložnost. Mogoče se zna komu na začetku zamerit, samo po nekaj prevoženih km, grem stavit da vam bo pričarala nasmešek na usta. Zadeva postane prav zabavna. Aja, a bojo ekipe?
 8. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  Če že primerjamo razne simulacije, bom še sam dodal mojih 5 minut: RF2, jebal isusa maternega da sem si nastavil volan, da je vsaj približno deloval tako, kot bi moral (ja spet Fanatec). Po nekaj dnevih in lurkanju levo in desno sem si le uspel nastavit volan meni všečno. Odvozil par dirk, vzdušje je kul, borbe so, kontakti med avti niso pretirano kaznovani, je pa grafiko povozil čas, ravno tako mi vozni model pri nobenem od probanih avtov ni bil realen, oziroma tak, kot si ga kot šofer predstavljam da je. Pač se s špilom nisem povezal in se niti nisem več trudil z njim. Raceroom, tiki taki vse dela, super meniji za nastavitve, kul grafika, serverjev obilo, dirke na nož. Vozil sem GT3 prvenstvo, folk različen, vendar po večini fer, ves čas neki eventi, skratka s tem špilom ti ni dolgčas. Razen, če si želiš nekaj več. Meni manjka tiste ostrine, tiste finese, ko ti volan pove, katero kolo ni scentrirano in kdaj si povozil mušico na ciljni ravnini. Občutek sem imel, kot da sem lahko še hitrejši, samo težko je najti zgornjo mejo avtomobila, ker je premalo informacij. Assetto Corsa pa ima ravno tisto ostrino, ki manjka Raceroomu, da bi bil perfekten. Zame najboljši vozni model od naštetih, točno vem če imam top setup kako bo avto šel, kje so meje in do kam ga lahko lovim, preden bo šel v maloro. To mi je pač najbolj važno, ker v nasprotnem primeru bi ostal pri kakem Gran turismu Ostalo pa že poznate. @alkoro Če bo jutri še server dopoldan gor, pridem na kak krog
 9. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  1. Kje je pričakovati enostavnejšo namestitev igre (brez raznih helicors, pitlane penalty, pa ne vem kaj še vse) Imamo že vse inštalirano v AC in deluje BP. 2. Kje je lažje postavljenje in hendlanje serverja AC+ 3. Kje bi bili fajti realnejši (v AC se spomnim, da je bil vsak manjši dotik kar katapult) rf2+ 4. Kje je race izkušnja boljša (FBB, menjava voznikov, dež...) Meni zmaga AC predvsem zaradi občutka na volanu. Če bi bil isti v RF potem bi šel verjetno raje tja. 5. Grafika AC+
 10. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  Vse super, edino avto bi vzel kak bolj "živ" Mogoč kak Lotus, teh še nismo vozili, pa so eni prav zabavni....
 11. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  Evo, saj bo počas. Še @PEKa ste pozabli in bo grid na pol poln. Do konec septembra se bomo ravno zmenili kako in kaj Pa verjetno kak novinec tudi uleti, še vsako leto je bilo tako, samo verjetno se ne upa nič napisat
 12. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  @enjoyer83 jaz podpiram GT3 prvenstvo v AC. Se mi zdi, da je najbolj simpl, večino smo dali že vse avte skozi, zabavno je bilo na polno in sem takoj za še eno sezono. Tudi edini racing špil, ki ga še vozim je AC. Če bo pa kaj drugega, se bom pač prilagodil.
 13. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  Ti se kdaj prijavi na kako prvenstvo pa ga odpelji prvič.
 14. Rokovnjac

  Modi: Dirkališča

  @Mitja BončaPoskusi tole predelati: https://www.area27.ca/
 15. Rokovnjac

  Splošna debata (started by mancSLO)

  No krasno da se nekaj dogaja in so misli usmerjene v pravo smer (prvenstvo). Smo se kar polenili, pa neke volje ni bilo več zadnje čase. Ravno tako se je folk raztepel po različnih serijah. Meni je bilo tu gor najboljše prvenstvo z GT3 avti. Več različnih, eni boljši na eni stezi, drugi na drugi, vedno sem imel dovolj dela z okolico, da mi ni bilo dolgčas in tisti, ki smo vztrajali do konca, smo se tudi marsikaj naučili. Tudi BMW prvenstvo ni bilo švoh, tudi tam sem imel hude boje, tako da neke hude prednosti ne dajem ne počasnim ne hitrim avtom. Ne takim, ki imajo en kup stvari za poštimati v setupu, ne takim kjer samo natakneš soft gume in hajd na pisto. Tako kot že zgoraj rečeno, če hočeš biti notri, je potrebno v to vložiti nekaj truda in trenirati. Enim je dovolj 20 krogov, enim 200. Odvisno tudi od cilja. Lahko daš za vozit otroške vozičke, pa bo najhitrejši tisti, ki si bo vsaj prebral navodila, kako se vozek premika in kako se ga razstavi in sestavi Karkoli bo bom zraven, ker že komaj čakam da spet ožamem kak krog z vami carji.
×