Skoči na vsebino

gojzer

Uporabnik
 • Števec vsebine

  528
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

Ocena v skupnosti

123 Zelo dobro

O uporabniku gojzer

 • Rojstni dan 03. 04. 1980

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Lovrenc na Pohorju
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  G27

Zadnji obiskovalci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gojzer

  Volan Logitech g27

  Prodan!
 2. gojzer

  Volan Logitech g27

  Prodam volan Logitech g27, komplet, normalno delujoč, dobro ohranjen, 50.000 prevoženih km (hec)! :D http://www.bolha.com/racunalnistvo/igricarstvo-gaming/pc-dodatki/volani-in-pedala/logitech-g27-1336035398.html?aclct=1526672086&kw=volan+g27 info 040818827, Luka
 3. gojzer

  Grafične kartice

  Pozdravljeni. Prijatelj si hoče nabavit računalnik, da bi lahko igral AC na treh monitorjih! Zanima me katero grafično kartico predlagate, da bo zadeva tekla optimalno! LP, Luka
 4. gojzer

  Modi: Dirkališča

  http://v8scorsa.weebly.com/ Če kdo rad vozi Supercarse V8. Odličen mod, pomoje eden boljših!
 5. gojzer

  Video

  Mičkeno sem se igral. Mod zelo dober, tudi z AI je odlična dirka!
 6. gojzer

  Assetto Corsa

  Lahko je zanimivo lahko je ne, vsak iz svojega stališča. Pa povem še svojega. AC je pomoje tudi nazadovala. Če priznam mi je žal vsakega evra (imam komplet AC z vsemi DL), in upanja da se bo zgodilo kaj zanimivega. Mislim da bi za omenjeni denar lahko konkretno dirkal že v iracingu, tako pa razen kak public server slučajno če rata in če te ne kak debilni noob izrine, rata dobra dirka (na vsak mesec mogoče ena). Prav tako občutek da je AC še vedno polizdelek, je verjetno tudi zadnje do sedaj kar sem kupil in se bom počasi po cca 20 letih tudi poslovil od sim racing scene, saj je vse skupaj postalo total nezanimivo.
 7. gojzer

  Assetto Corsa

  A mogoče kdo ve kako rešit zatikanje. Včasih se zatakne za pol sekunde včasih tudi več. Opazil sem ponavadi takrat kot je potrebno zavirat, oz. ko so potrebne korekcije avta in je zeloo motoče. Prav tako se dosti krat zatakne ko zapelješ čez ciljno črto! Je kdo imel podobne težave, če sploh še igra kdo AC?
 8. gojzer

  Assetto Corsa

  Damn cool stuff. Nevem kaj mi je bolj všeč proga ali Mitjeva proga Prvič sem se podil po Okayami in moram rečt da mi je prav všeč layout. Dejanski občutek da si tam in glede na to da je iz "domače pekarne" je še toliko slajše peljat po njej. Edinole ne vem zakaj imam občutno manj framov na tvojih progah Mitja kot pa na orginalnih!
 9. gojzer

  Assetto Corsa

  No ja, škoda da ni 512 coda lunga, bi bil vsaj kak duel s Porsche 917K
 10. gojzer

  Težave in nedelovanje

  Re-install pomagal, tako da sem back in game Sem pa zaradi pomanjkanja prostora na SSD disku inštalal na SATA disk in je mičkena razlika v nalaganju avtomobilov katere sedaj nalaga malo počasneje ampak ni bistvene razlike. Opazil pa sem ta igra trzne za delček sekunde skoraj vsak oz. vsak drugi krog!
 11. gojzer

  Težave in nedelovanje

  To pa sem nekaj ja. Pomoje tako najboljš reinstall. Bom probal pa poročam!
 12. gojzer

  Težave in nedelovanje

  Zadnje čase se mi dogaja, da pri recimo 10+ igralcih na serverju padejo frami za cca 30-40 %. Je kdo imel podobno težavo?Spreminjal nisem ničesar pa prej teh težav ni bilo! Sem grafiko ŠE zmanjšal pa nič bolje!
 13. gojzer

  Assetto Corsa

  512
 14. gojzer

  Assetto Corsa

  Točno to kot je nekdo zapisal. Zaradi nekaterih stvari smo upali, da bo bodo urejene tudi še te malenkosti, kar pa se žal ni zgodilo. AC je še vedno pol izdelek, pa lahko poskenirajo še tisoč prog in tisoč avtov! Če bi bil iracing v cenovnem rangu AC in še z bolj evropskim pridihom verjamem, da skoraj nihče od nas nebi povohal kaj druga! Tako pa bo očitno še naše edino upanje zamrlo. Zaradi napisanega se po GTR2 in Rfactorju1 ni Slo Racing scena kaj bolj zedinila za kakšno resno ligo, sedaj pa mislim da se ŽAL sploh več nebo!
 15. gojzer

  Assetto Corsa

  Zanimivo, SPET je denar premagal vse.....pričakujemo lahko še kak plačljiv DLC, ko pa bodo vse izmuzili pa bodo lansirali AC2 za mastne pare....im mi bomo spet kupovali in kupovali. Pomoje bom kr nehal s tem.
×