Skoči na vsebino
Sign in to follow this  

Bliža se Rally Show Santa Domenica

Avtor: skopusnik,17. 11. 2016


14907581_1164918260221725_17354077554741

Le še dober teden nas loči do že 7. Rally Showa Santa Domenica, kjer bomo spet priča spektaklu na makadamu. Dirka se bo odvijala v nedeljo, 27.11. pri Savršćaku, nedaleč od Svete Nedelje na Hrvaškem, ponovno pa se pričakuje okrog 120 dirkačev. Dogajanje se bo s ceremonialnim štartom pričelo v soboto zvečer, štart prve hitrostne preizkušnje pa bo v nedeljo zjutraj.

Zmago bo tudi tokrat branil hitri avstrijec Beppo Harrach (Ford Fiesta R5), a tudi tokrat ne bo imel lahkega dela, saj je napovedanih še nekaj dirkalnikov razreda R5 ter vselej hitrih Mitsubishijev in Subarujev. Med glavnimi kandidati za vrh so še Antal Kovacs (Ford Fiesta R5), Peter Ranga (Škoda Fabia R5), hrvaški prvak v rallyu Juraj Šebalj (Mitsubishi Lancer EVO IX),  Tim Novak (prvič v dirkalniku Mitsubishi Lancer EVO X) in morda celo Andreas Aigner (BMW 650i), nekdaj svetovni prvak razreda PWRC. Pričakuje se, da bo organizator v prihodnjih dneh najavil še kakšnega atraktivnega in hitrega voznika, ki bi lahko posegel po vrhu.

Savršćak je od Ljubljane oddaljen eno uro vožnje, zato ni izgovorov, da si ne bi v živo pogledali te atraktivne in vsako leto boljše dirke!

Več podrobnosti na http://rallysantadomenica.com/

  • 248 ogledov
  • 0 komentarjev

komentarjev

Ni komentarjev za prikaz.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Registriraj nov račun v naši skupnosti. Zelo je preprosto!

Register a new account

Prijavite se

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Prijavite se takoj

IP.Board News by DevFuse
×