Skoči na vsebino
Sign in to follow this  

Novak lahko izenači, če Pavšič odstopi!

Avtor: Arne Dopudja,25. 04. 2016


Ekipa Rovtarja je že zmagovalec druge sezone DR Prvenstva, a Novak je s 25 točkami zaostanka še vedno na dosegu izenačitve s prvim mestom, v primeru da Pavšič v Veliki Britaniji odstopi.

201604072229461.jpg

Nemški reli pomeni hudo konkurenco. Asfaltni specialist se prebudijo in tudi najboljšim se zatresejo kolena. Kevin Markočič je na reliju pokazal vse svoje adute in tako konkuriral tudi WRC dirkalnikom, s tem pa pod vprašaj postavil plane že ustaljenih dirkačev prvenstva. Neverjetno napeto postaja na zadnji rundi Slo-Racing Dirt Rally prvenstva, saj stopničke v vseh kategorijah visijo v zraku.

drt 2016-04-07 22-25-51-29.jpg

Darjan Brankovič s 64 točkami, kljub odstopu na tretjem mestu, lovi ga Marko Kraner s 55 točkami. Matej Vajthauzer še v potencialni borbi za stopničke, a le z malo verjetnosti. Gantar je padel na sedmo mesto zaradi okvare menjalnika.

D9xs3Jm.png

 

V R4 razvrstitvi je prvak že Marko Kraner, zelo napeto pa je od drugega do šestega mesta. Aleš Arko in Aleš Kurent sta v borbi za drugo mesto, tretje je dosegljivo Markočiču, Šoberju, Petriču in Čuku.

iRZEHp1.png

 

Rovtarja z absolutno nadvlado zaključujeta borbeno sezono. DD Racing sicer kljub lepi prednosti ne sme popustiti na valižanskem makadamu, saj se NoSpeed Racing lahko postavi na noge. PuniM Racing kot najvišje uvrščena ekipa R4 razreda za petami NoSpeed Racingu, M/J Racing pa ob taktični vožnji lahko nabere tiste kritične pike da se prebije na četrto ali celo tretje mesto.

Gg37klB.png

 

Wales Rally GB je že v teku in se počasi tudi zaključuje. Več novic o zadnjem reliju sezone in razpletu pa v naslednjih dneh!

  • 278 ogledov
  • 0 komentarjev

komentarjev

Ni komentarjev za prikaz.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Registriraj nov račun v naši skupnosti. Zelo je preprosto!

Register a new account

Prijavite se

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Prijavite se takoj

IP.Board News by DevFuse
×