Skoči na vsebino
Serverji :
Sign in to follow this  

Studio 397 rFactor 2 novice iz Sim Racing Expo

Avtor: edgeslo,18. 09. 2018


Ta vikend je bilo del osebja Studio-a 397 prisotna na Sim Racing Expo 2018, ki je potekal na 8.800 m2 velikem Ring Boulevard (Nürburgring) v Nemčiji. Med dogodkom je Studio 397 izdal številne napovedi, ki so razkrile različne prihajajoče izboljšave in nove vsebine za simulator rFactor 2.

Direktor Studio-a 397 Marcel Offermans in poslovni vodja Rene Buttler sta predstavila kaj lahko v bodoče lastniki simulacije pričakujejo.

Trije ikonični avtomobili Mclaren

Prva velika napoved so trije legendarni McLaren-i in sicer McLaren M23, McLaren MP4 / 8 in McLaren MP4 / 13. Kot sestavni del projekta McLaren Shadow bodo vsi trije avtomobili v Ponedeljek objavljeni v popravku brezplačno za vse lastnike rFactor 2.

 

Lasersko skenirani progi Nordschleife 2018 in Nürburgring GP

Druga napoved je prinesla še nekaj zanimivih novic. Studio 397 je potrdil, da imajo v delu lasersko skenirani različici Nordschleife in Nürburgring GP in sicer uporabljajo podatke iz leta 2018. Izdelava prog je še v teku in še nimata uradnega datuma izdaje. Vendar pa je Marcel Offermans namignil, da ciljajo na prvo četrtletje 2019.

 

Novi shaders, materiali in še veliko več rFactor 2

V zadnjih štirih mesecih Studio 397 veliko dela tudi na grafičnem delu simulatorja,ki bodo grafično rFactor 2 približale z nekaterim bolj sveže izdanim simulacijam.

Vir : www.bsimracing.com

 

  • 110 ogledov
  • 0 komentarjev


komentarjev

Ni komentarjev za prikaz.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Registriraj nov račun v naši skupnosti. Zelo je preprosto!

Register a new account

Prijavite se

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Prijavite se takoj
IP.Board News by DevFuse
×
×
  • Ustvari novo...