Skoči na vsebino
Serverji :
 • AC Server name: slo-racing TCR Test car: Seat Leon TCR track: Silvertone National format: P-5min, Q-10min, R-15min
 • R3E Server name: slo-racing TCR Test car: TCR class track: Hungaroring, Red Bull Ring, Imola format: P-5min, Q-10min, R1-10min, R2-10min
 • rF2 Server name: slo-racing BTCC Test car: BTCC NGTC, Honda BTCC 2013 track: Oulton Park, Croft Circuit, Silverstone, Thruxton format: P-15min, Q-10min, R-15min
 1. Odločilen vikend za ekipo sloracing

  Avtor: edgeslo,22. 09. 2018


  Začenja se pester vikend dirkaških kvalifikacij. Danes ob 18h si bo ekipa sloracing poizkusila zagotoviti prvo sezonsko vstopnico za tekmovanje v prvenstvu DGFX.
  Na dirkališču Weather tech Laguna Seca se bo na štartno črto postavilo 83 dirkalnikov v 3 različnih razredih.Dolžina dirke bo 2h, da pa bodo lahko vozili vsi vozniki v moštvu bo poskrbela omejitev maksimalne količine goriva v dirkalniku.  Za napredovanje je potrebno dirko končati z čim manj incidenti, konstantno hitrimi časi vseh voznikov moštva in seveda bo največ štela končna uvrstitev na dirki.
  Najboljša moštva prvenstva se na koncu sezone avtomatično uvrstijo v naslednjo sezono NEO endurance series tako,da bi lahko tej seriji rekli tudi baby NEO.
  Že jutri ob 14h pa se kvalifikacijski vikend nadaljuje z zadnjimi kvalifikacijami za serijo NEO Endurance. Prav tako kot v seriji DGFX se tudi v seriji NEO vozi kvalifikacijska dirka, ki prav tako traja 2 uri. Tudi tokrat je za prizorišče kvalifikacij določeno dirkališče Silverstone. Ker je način kvalifikacij nekoliko drugačen kot v seriji DGFX bo na štartno vrsto postavljenih pol manj dirkalnikov in bo za napredovanje potrebno končati dirko v zgornji polovici svojega razreda, namreč določeno število mest (15) je že rezervirano za najhitrejša moštva iz lanskih sezon serije DGFX in NEO.
  V kolikor se ne zgodi kaj posebnega bomo za te kvalifikacije zagotovili live stream na sloracing youtube kanalu (link do live prenosa bo objavljen naknadno).
   
  • 11 ogledov
  • 0 komentarjev


 2. Novembra novo prvenstvo na Slo-Racing.com

  Avtor: enjoyer83,18. 09. 2018


  Čez nekaj tednov se bo na našem portalu ponovno pričelo aktivno dirkanje. Kljub nestrpnemu pričakovanju novih naslovov in posodobitev obstoječih simulacij je postalo hitro jasno, da bomo v sezoni 2018/2019 morali ponovno uporabiti preizkušeni Assetto Corsa.

  Upoštevali smo dobro razdelan predlog našega uporabnika @alkoro in se odločili za prvenstvo Mazda MX5 Cup. Med 4.11.2018 in 17.3.2019 bomo izpeljali 10 dirkaških vikendov, vsako nedeljo bodo na sporedu tri dirke.
  Podali se bomo na proge, kot so Laguna Seca, Vallelunga, Brands Hatch Indy, Magione, Silverstone National in Barcelona; prav tako pa bomo dodali par dobro izdelanih modov (TBA).
  Da bodo možnosti čim bolj izenačene, bomo tokrat uporabili zaklenjen (fixed) setup in 100% oprijem z enakimi vremenskimi razmerami na vseh dirkah. Tisti z dobrimi uvrstitvami pa bodo dobili nekaj vrečk moke in sladkorja v prtljažnik, da bomo ostali imeli možnost borbe za najvišja mesta.
  Več informacij bo na voljo v kratkem, ko bomo odprli uradni podforum.
  Lep pozdrav,
  ekipa Slo-Racing
  • 181 ogledov
  • 0 komentarjev


 3. Studio 397 rFactor 2 novice iz Sim Racing Expo

  Avtor: edgeslo,18. 09. 2018


  Ta vikend je bilo del osebja Studio-a 397 prisotna na Sim Racing Expo 2018, ki je potekal na 8.800 m2 velikem Ring Boulevard (Nürburgring) v Nemčiji. Med dogodkom je Studio 397 izdal številne napovedi, ki so razkrile različne prihajajoče izboljšave in nove vsebine za simulator rFactor 2.
  Direktor Studio-a 397 Marcel Offermans in poslovni vodja Rene Buttler sta predstavila kaj lahko v bodoče lastniki simulacije pričakujejo.
  Trije ikonični avtomobili Mclaren
  Prva velika napoved so trije legendarni McLaren-i in sicer McLaren M23, McLaren MP4 / 8 in McLaren MP4 / 13. Kot sestavni del projekta McLaren Shadow bodo vsi trije avtomobili v Ponedeljek objavljeni v popravku brezplačno za vse lastnike rFactor 2.
   
  Lasersko skenirani progi Nordschleife 2018 in Nürburgring GP
  Druga napoved je prinesla še nekaj zanimivih novic. Studio 397 je potrdil, da imajo v delu lasersko skenirani različici Nordschleife in Nürburgring GP in sicer uporabljajo podatke iz leta 2018. Izdelava prog je še v teku in še nimata uradnega datuma izdaje. Vendar pa je Marcel Offermans namignil, da ciljajo na prvo četrtletje 2019.
   
  Novi shaders, materiali in še veliko več rFactor 2
  V zadnjih štirih mesecih Studio 397 veliko dela tudi na grafičnem delu simulatorja,ki bodo grafično rFactor 2 približale z nekaterim bolj sveže izdanim simulacijam.
  Vir : www.bsimracing.com
   
  • 23 ogledov
  • 0 komentarjev


 4. Fresh look portala

  Avtor: edgeslo,14. 09. 2018


  Spoštovani uporabniki portala SloRacing !
  V zadnjem mesecu smo nekateri člani združili moči v želji, da portal osvežimo in ga dvignemo na višji nivo.
  Z pomočjo @Mitja M. smo dobili uradne SloRacing skine za simulacijo iRacing, osvežili smo nekatere medijske portale (youtube,twitter) in kar je najbolj pomembno tudi sam portal.
  Če želite preveriti "fresh look" portala to lahko naredite tako, da na dnu ekrana kliknete na Tema  in izberete eno od možnih opcij.
  Izbrana tema se bo vedno prikazana ko se prijavite na portal !

  Komentarij ,kritike ali pohvale  so dobrodošle 
  Prav tako pa je zaželjeno da oddate svoj glas (tukaj) katera tema bi si zaslužila da je privzeta tema portala.  Glasujete lahko na prvi strani portala .
   
   
  • 89 ogledov
  • 1 komentarjev


 5. Assetto Corsa Competizione - Nicki Thiim

  Avtor: edgeslo,13. 09. 2018


  Znana imena iz različnih dirkalnih serij po svetu, kot so Max Verstappen, Rubens Barrichello,  Dale Earnhardt Jr. Shane van Gisbergen, pokojni Justin Wilson,Rene Rast,  Kelvin Van der Linde, Nicky Catsburg in še veliko drugih  so navdušeni sim racerji že precej  časa in redno tekmujejo na različnih  simulacijah.  Nekateri tudi svoje simulacijske dogodivščine objavljajo na različnih medijskih kanalih.
  In potem je tukaj Nicki Thiim ... Kaj lahko rečemo? Profesionalni dirkač, nekdanji voznik Audi Sport Works, trenutno voznik Aston Martin Works, 
  čudaški izumitelj svoje frizure, najslabši pevec na svetu, odvisnik od socialnih medijev, in še kaj odbitega bi se našlo.
  Vsekakor je čuden, smešen, prijazen in zelo hiter. On ima najboljšo službo na svetu in ljubi sim dirke ... zato se pripravite na nekaj čudnega.
  Naš najljubši profesionalni dirkač je naredil "first look" sveže izdane različice Assetto Corsa Competizione Early Access ki vam ga predstavljamo v spodnjem video-u.
  Prva različica programa Steam Early Access na naslovu Assetto Corsa Competizione je zdaj na voljo preko platforme Steam za 24,99 €. 
  Vir članka https://www.bsimracing.com
  • 74 ogledov
  • 2 komentarjev


IP.Board News by DevFuse
×