Skoči na vsebino
Serverji :

Lestvica


Popularne vsebine

Prikaz vsebin z največjim slovesom od 08. 12. 2018 na vseh področjih

 1. 9 točk
  Evo tkole - "adapter" je prispel in paše na sanke kot ata na mamo. Na dno sedeža očitno ne paše tok dobr, ker sem malenkost površno meril. Nič hudega, ker je to zadnji del - ko zaviram se uprem na naslonjalo in sprednji del dviguje, tako da zadnji niti ne rabi biti ne vem kako fiksen. En vijak bo dovolj. Predvsem zaradi tega, ker v stanovanju nimam nobenega orodja, da bi luknjo malo povrtal. Ko sem stari sedež odmontiral, je moral Junior takoj probat, če se da to stoje kej odfurat. Pravi, da je kar OK, sam da bo sede lažje. Evo, spodnji del sedeža prišraufan, lepo teče na sankah naprej in nazaj. Zgornji del tudi zmontiran. Naklon naslona je prilagodljiv. Sicer ne za veliko, ker nimam prostora zadaj, da bi ga uležal. To blazinico za križ bom pa verjetno odstranil, ker me zaenkrat samo moti. Sedalni del ni ravno najbolj udoben, ker se spodaj čuti konstrukcija. Bom moral dat verjetno še en povšter pod rit. Je pa definitvno izboljšava v primerjavi s prejšnjim. Če ne drugega, ne bom tok švical (usnje ne diha). Tega sem odmontiral in gre v roke novemu lastniku.
 2. 2 točk
  Se je ze kdo vprasal komu kurcu na cast se sploh trudimo bit perfect in vedno dajat vse od sebe?
 3. 2 točk
  Ima kdo čas, da gremo pogledat, če je @Arne Dopudja res tok smešn kot sam misl?
 4. 2 točk
  Tkole - najprej gremo v 10ko na standup. Pol pa po standupu nekam na pivo. Tko da bo mini meet&greet. Če bi se kdo pridružil, lahko pridete že na standup, drugače pa lahko komot tudi po standupu na pivo - al pa na deci cvička @mancSLO Prva runda je moja.
 5. 2 točk
  To so ble zverine! Pa zvok.....orgazmičen zvok.😍 Edino kaj ne bom nikoli razumel,je norost gledalcev tik ob stezi....🙄
 6. 2 točk
 7. 1 točk
  Čas za spanje, jutri je endurance dirka in se je treba spočit Da bom pa hitrje kinknil.....
 8. 1 točk
  My bad...sem moral dat tole iz sebe. Verjetno tud vas v sihtu pred novim letom privijajo do daske...relax it is just a job!
 9. 1 točk
  cas ko smo improviziral drzavo...bolj kot ne uspesno...verjamem v nas!
 10. 1 točk
 11. 1 točk
  Ma čudn folk. Včasih se kregajo, včasih se pa objeti ne znajo:
 12. 1 točk
  elektronika in brushless motor sta ista kot v CSW v2.5...razlika je da je plastik, kot je bilo ze receno in da ima drugacen prenos iz motorja. CSW V2.5 ima dva jermena, ta ima en jermen gnan na zobnik in s tem tudi drugacen navor oz. moc. Naj bi bil pa bojda zaradi tega celo malo hitrejsi a manj natancen v centru. Razlika oz. obcutek pa verjamem da je med njima, konec koncev je pri meni razlika ze med profili, ki jih imam na volanu za rallly in pisto...pa x2 cena se mora tud nekje poznat Seveda govorimo o CSL elite PS4 verziji ker CSL elite prva ima inernals od CSW V2, kjer je se vedno krtacni motor kot v CSW V1. Zdej ce sem jaz narobe postekal, pol nisem edini
 13. 1 točk
  Vsi turijo te GT3 avte, dirkat se da normalno pa šele z GTE Zdaj je v rF2 najbrž komplet vseh GT3 avtov , al bo še kaj manjkal ?
 14. 1 točk
 15. 1 točk
  Ja super trening tudi za predogled kje se da na čisto prehitet. Hvala obema ki sta se pridruzila.
 16. 1 točk
  Danes odpeljal dober trening, priporočam tudi ostalim, če še niste bili na tej progi. Izgleda simpl, ampak za zamojstrovat je pa pasja. Posebej zadnja kombinacija zavojev. Sem imel srečo, da sem imel še inštruktorja na progi, tako da je bilo lažje.
 17. 1 točk
  DTM: v četrtek bo testna: Tle bo za pazit :
 18. 1 točk
  men se ze mal dogaja, nostalgija je jeba sry ker sem zajebal accoustic beat!
 19. 1 točk
  v hladilniku nicesar. Dobesedno iskal cike v pepelniku da sem dim potegnu... ..sem pa imel tole za spodbudo
 20. 1 točk
  Men te old old school komade najboljše odpoje Hayley Westenra .
 21. 1 točk
  ne bom nic bat my friend!
 22. 1 točk
  @AliBuggy, da mi ne zaspiš prehitro
 23. 1 točk
  Ma bolj tale po mojem:
 24. 1 točk
  danes dogaja sluzbena festa v stilu Beatlov oz. 60ih let..outfit zazeljen. Sem razmlislal, da bi mogoce predstavljal Elvisa v poznih leih. Trebuh imam zalisci so tam-tam, sam brez karizme bi jo gladko suxal pa se lahk na trepalnice postavim ...tip je kralj bil do konca ! ...dost custven moment in iskreno povedano, ce bi bil jaz on nebi jebal pol zivga kurca vec in sel zivet stran od hijen, ki te izzemajo zvova in znova. Just saying.
 25. 1 točk
  Da se spet malo dolgoprogaši javimo.. V soboto je bila v VEC na sporedu 3. dirka sezone in hkrati zadnja dirka koledarskega leta. Trojanci smo si za uvod v praznični december privozili 8. mesto in nove 4 točke. Kar spodbuden rezultat, čeprav ambicije počasi rastejo, saj smo bili tudi tokrat blizu blizu 6. mestu, a smo zopet imeli malenkost smole in v enem izmed dveh incidentov na dirki (tokrat oba v mojem stintu) poškodovali avto, izgubili cca 15-20 sec in izgubili eno mesto. Za oba incidenta smo oddali report, saj je tokrat šlo za konkretno izgubo mest. Rezultati: Race report: Skupna razvrstitev: Napopam še link do Stream replay Division 1. Res zanimiva dirka v GTE klasi. Za prvo mesto so se klali praktično 6h. Za 3. mesto celo do zadnjega ovinka hehe. Tokrat so, po odličnem taktičnem manevru ob zadnjih postankih, slavili v ekipi Ajira Racing, znotraj katere deluje tudi naš Matej Lakota. Edit: pozabil sem omenit, da sta bila na Qualy odlična tudi oba naša predstavnika v diviziji 1. V najhitrjši klasi se je na 2. štartno mesto zavihtel Jernej Simončič (ACR Zakspeed), takoj za njim, na 3. mesto pa Alen Terzić (HYDR ESPORTS). Na žalost se jima potem dirka ni najbolj posrečila
×