Skoči na vsebino
Serverji :

Lestvica


Popularne vsebine

Prikaz vsebin z največjim slovesom od 20. 12. 2018 na vseh področjih

 1. 8 točk
 2. 6 točk
  Želim vam zdravja in veselja. Ko pa pride tisti čas, pa čim več užitkov na virtualnih progah in da se še naprej srečujemo tu gori in na virtualnih pistah po svetu. Srečno 2019!
 3. 6 točk
  Vsem zelim res cim vec kvalitenega casa, ki ga boste namenili samo zase v letu 2019. Tega verjetno vsakemo kronicno primanjkuje. Biti predan druzini in sluzbi, vcasih vseeno zahteva tudi nekaj odmika od situacije, ravno zato, da se odklopis in dobis spet pravi fokus. Nic ni narobe imeti svoj venil. To da je tukaj zbrana srenja samih dobrih voznikov in da sem lahko del nje, mi je v ponos. Za vse drugo kar bo prislo in nas caka v 2019 pa bomo itaq poskrbeli kot znamo po najboljsih moceh...pa zdravja si na stara leta tudi vedno bolj zelimo. Takole bom rekel. Z vami je vedno lepo. Na pisti ali na forumu. Tudi ko kdaj ob petkih pozno v noc bijeva nostalgicne glasbene bitke z @edgeslo Naj bodo v 2019 gume ravno prav tople, settingi pogruntani ter ovinki v nulo na apexu ..pa za nas prasinarje...cim manj malin Srecno!
 4. 5 točk
  Leto je okoli,spet... Kaj naj vam rečem. Me veseli, da smo letos odpeljali nekaj dirko skupaj, predvsem tisti s katerimi smo žgali endurance dirke. Po nekaj letih abstinence druženja z "domačimi" virtualnimi dirkači sem prav pogrešal kaj takega. Je res, da se včasih ne razumemo najbolje in da merimo kdo od naših "idolov" ima daljšega, a kljub vsemu smo vsi isti adrenalin junkie-i . Skratka v novem letu upam, da nas bo še več aktivnih na portalu, da tudi tisti, ki samo včasih "ikognito" pogledajo kaj se dogaja na forumu kdaj kaj napišejo, da popolnimo razne serije v različnih simulacijah z sloracing dirkalniki in da bom še vedno slišal kakšen dober komad v @AliBuggy kleti Vam vsem pa želim enega srečnega in zdravega 2019 !
 5. 5 točk
  V 2019 želim vsem dosti (virtualnega) vonja po bencinu in zažganih gumah! Pa seveda dosti zdravja in osebnega zadovoljstva.
 6. 5 točk
 7. 4 točk
  Še dobrih 14 dni nas loči do prve dirke v DGFX Club sport prvenstvu. Pred začetkom sezone smo dobili še uradno potrditev štartne številke (175) in pa nabor nalepk, ki morajo biti na dirkalniku. Torej, takole izgleda končni izdelek, za katerega upamo, da bo uspešno zastopal portal Sloracing .
 8. 4 točk
  Srečno zdravo uspešno leto 2019 ter pa velik predirkanih kilometrov želim vsem
 9. 3 točk
 10. 2 točk
  Pre Season Prologue: p.s.:( bo treba drugič malo prej pričeti varčevati z gorivom):
 11. 2 točk
  Srečno, zdravo in hitro 2019! Some V10 goodness:
 12. 2 točk
 13. 2 točk
  sicer ne vidim tvojega časa ampak moj cilj je dosežen če je zaradi mojega posta vsaj en odpeljal par krogov 😁
 14. 1 točk
 15. 1 točk
  Sem še malo brskal po netu in dobil določene ideje za dodelavo originalnega shifterja za G29. https://www.youtube.com/watch?v=tAecp5tTGdQ https://www.youtube.com/watch?v=cgcFHnhtJeA https://www.youtube.com/watch?v=0MEOjw455bg Mam namen narediti nekakšen omejevalec, da bo mogoče menjalnik premikati samo med 3 in 4 brzino in dodati gumico da bo povračalo iz 4 brzine ven po uporabi ročne + kuglo na ročki ki je grdo velika bom dal dol in naredil debel raven podaljšek da bo bolj pristno. Upam da se bo obneslo, bom sporočil rezultate :)
 16. 1 točk
 17. 1 točk
 18. 1 točk
  @edgeslo sej lahko tole vzameš
 19. 1 točk
  TNX Murn..cist prevec new_age in easy Nej najdejo floppy v zidu hise za sekretom, ko jo bojo podiral. Cist prevec jih crklam(o).. Medvedje usluge, ker smo imel mi slabe izkusnje. Svet jih ne bo videl kot mi, nasa naloga pa je jasna...da se znajdejo in zazivijo v vsem svojem potencialu, kjer pa ni vec nase pristojnosti. Doma gledat pri 30ih jih pa res ne mislim, ceprav bi jih po drugi strani rad...kr neki!
 20. 1 točk
  Ce se PRO-jem vedno ne izide...zakaj bi se nam navdusencem
 21. 1 točk
 22. 1 točk
  Ob koncu leta dobre novice iz Studia 397 kar dežujejo. Še dobro, da so pri Reiza zamudili rok dobave materiala za Reiza Bundle DLC, ker ne vem, kako bi S397 v dveh mesecih tržil dva DLC-ja. Torej nas v letu 2019 čaka še kar nekaj novih vozil in vsaj 2 novi laserscanef progi - Portland in Nordschleife. Poleg Reiza materiala (ki ni GT3 in/ali GTE ), bomo bogatejši še za dirkalnike znamke Tatuus (več modelov) - zelo zanimivi low-powered openwheelerji. Vse to in še več, v najbližjem kiosku v mestu: https://www.studio-397.com/2018/12/roadmap-update-december-2018/
 23. 1 točk
  Dobra ja....bolj sem imel v mislih sicer accounte od crypto borz, kjer je navkljub drasticnemu padcu zadnje leto se kar nekaj perja Dejstvo je da danes kar velik del sebe predajamo na NET v taki ali drugaci obliki...nenazadnje se moj Steam account je nekaj vreden...skoda da bi sel v nic
 24. 1 točk
  rFactor2 -50% = €15 https://store.steampowered.com/app/365960/rFactor_2/ GT Winter Bundle (GT3 pack €15, Endurance pack €15, Sebring €9) -35% = €25,96 Verjetno še dolg ne bo več tako poceni - res dobra cena za 10 dirkalnikov in najboljšo progo na simracing trgu. To je le €2.36 na artikel. https://store.steampowered.com/itemstore/365960/detail/2000/
 25. 1 točk
  @Mitja BončaPoskusi tole predelati: https://www.area27.ca/
×