Skoči na vsebino
Serverji :
edgeslo

Srečno novo leto 2019

Recommended Posts

Leto je okoli,spet... 
Kaj naj vam rečem. Me veseli, da smo letos odpeljali nekaj dirko skupaj, predvsem tisti s katerimi smo žgali endurance dirke. 
Po nekaj letih abstinence druženja z "domačimi" virtualnimi dirkači sem prav pogrešal kaj takega.
Je res, da se včasih ne razumemo najbolje in da merimo kdo od naših "idolov" ima daljšega, a kljub vsemu smo vsi isti adrenalin junkie-i .

Skratka v novem letu upam, da nas bo še več aktivnih na portalu, da tudi tisti, ki samo včasih "ikognito" pogledajo kaj se dogaja na forumu kdaj kaj napišejo, da popolnimo razne serije v različnih simulacijah z sloracing dirkalniki in da bom še vedno slišal kakšen dober komad v @AliBuggy kleti :)

Vam vsem pa želim enega srečnega in zdravega 2019 !

 

 

 • Upvote 4
 • Like 1

Deli ta prispevek


Link to post

Happy_2019.png

 • Upvote 3
 • Like 2

Deli ta prispevek


Link to post

Vsem zelim res cim vec kvalitenega casa, ki ga boste namenili samo zase v letu 2019. Tega verjetno vsakemo kronicno primanjkuje. Biti predan druzini in sluzbi, vcasih vseeno zahteva tudi nekaj odmika od situacije, ravno zato, da se odklopis in dobis spet pravi fokus. Nic ni narobe imeti svoj venil. To da je tukaj zbrana srenja samih dobrih voznikov in da sem lahko del nje, mi je v ponos. Za vse drugo kar bo prislo in nas caka v 2019 pa bomo itaq poskrbeli kot znamo po najboljsih moceh...pa zdravja si na stara leta tudi vedno bolj zelimo.

Takole bom rekel. Z vami je vedno lepo. Na pisti ali na forumu. Tudi ko kdaj ob petkih pozno v noc bijeva nostalgicne glasbene bitke z  @edgeslo

Naj bodo v 2019 gume ravno prav tople, settingi pogruntani ter ovinki v nulo na apexu ..pa za nas prasinarje...cim manj malin ;)

Srecno!

 • Upvote 5
 • Like 1

Deli ta prispevek


Link to post

Srečno zdravo uspešno leto 2019 ter pa velik predirkanih kilometrov želim vsem ;) 

 • Upvote 4

Deli ta prispevek


Link to post

Želim vam zdravja in veselja. Ko pa pride tisti čas, pa čim več užitkov na virtualnih progah in da se še naprej srečujemo tu gori in na virtualnih pistah po svetu. 

Srečno 2019! 

 

 

 • Upvote 6

Deli ta prispevek


Link to post

V 2019 želim vsem dosti (virtualnega) vonja po bencinu in zažganih gumah![champ] Pa seveda dosti zdravja in osebnega zadovoljstva. [ok]

 • Upvote 4
 • Like 1

Deli ta prispevek


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Registriraj nov račun v naši skupnosti. Zelo je preprosto!

Register a new account

Prijavite se

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Prijavite se takoj
 • Temo prebirajo   0 uporabnikov

  Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×