Skoči na vsebino
Serverji :
Tilen

Vprašanje

Recommended Posts

Pozdravljeni, na spletu sem zasledil to stran in me zanima ali so tu kakšne igrice dirkalne za downloadat ali če igrate tu kaj dirkaškega. imam logitech g25 komplet in me zanima ali kdo mogoče ve kakšne dirkaške igrice nasploh razen need for speed. LP Tilen

Deli ta prispevek


Link to post

LP. Tilen . Če si vzameš malo časa prelistaj forum . Tu ni igric za dol potenit , lahko pa dobiš ogromno koristnih nasvetov kar se tiče simracinga . Večina uporabnikov vozi slednje : Assetto Corsa , pCars , Dirt rally , iracing ter nekaj starejših naslovov.

Če si pa čisto nov v sim racingu , sklepam po izjavi " NFS " pa ti resno priporočam da si pogledaš kak video na YT o Assetto corsa in  prebereš isto imensko temo na forumu .

Ps omenjena igra je trenutno znižana na Steam- u

Uredil - ingange

Deli ta prispevek


Link to post

res sem v precepu kaj in kako odgovorit. Ce se nasel ta forum potem ves da se tukaj igra izkljucno "dirkaske igre". Preprican sem tudi, da ves da se tukaj ne downloada nobene igre le dolocene mode in setupe. Malo casa si vzemi in preberi stvari na tem forumu pa bo kaj vec jasno, ce ne poses zgolj iz potrebe, da se malo zabavas.

Deli ta prispevek


Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×