Skoči na vsebino

DGFX Clubsport Series 2019


edgeslo

Recommended Posts

  • Odgovori 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Takole, tretja dirka je za nami. Z rezervne liste sta se tokrat povzpela tudi Sašo in Danjel. Žal se jima po nekaj nesreče ni izšlo in dobila sta black flag ter ponovno degradacijo na seznam rezervnih

Nimaš časa vsega brat ? Blo je dober, štartala sva 13., končala 4. Maš čas...   Veš tisto, ko se cel teden preganjaš po hosted serverjih in si kontanstno v top 3. Nekako dobiš feeling da si fu.

Druga runda je za ... nama. Prva ekipa tokrat ni uspela na dirko in se je bila primorana odjaviti. S Tomažem sva pred dirko kar nekaj potrenirala, vendar je ves trening šel v vodo, ko je prejšnji

Posted Images

Mene pa spet downshift j***. En čas dela normalno (včasih celo par dni) potem pa spet dela double shift al pa sploh nič.. 

Fanatec quality, ni kaj, sam da mi je vedet al je plata al sam knof... Upam da v Soboto vse skupaj zdrži, potem pa najbrž v lov za kakšnim pocen volanom :D

 

Link to post

Dirka je mimo. S Tomažem - no predvsem jaz pomoje - sva ciljala na top 3 uvrstitev. To nama je nekako tudi uspelo, če gledava samo AM klasifikacijo. V skupnem pa sva dirko med Porscheji zaključila na 11 mestu od 20ih. 

V drugem krogu naju je zmagovalec dirke zavrtel, ker lahko vidite tudi na posnetku spodaj. Sodniki so odločili, da je šlo tukaj za racing incident, tako da za njih ni bilo posledic, midva pa sva že od drugega kroga naprej vozila na zadnjem mestu.

Nekaj krogov kasneje se je pripetila še manjša nerodnost pri prehitevanju Mazde, ki naju je očitno spregledala in izrinila iz proge. Do konca stinta je nato Tomaž pripeljal brez večjih težav. Z vožnjo sem nadaljeval jaz. Kakšnih večjih težav z avtom nisem opazil, časi pa so bili malenkost slabši kot na treningih, tako da očitno so se poškodbe vseeno nekje poznale. Skozi dirko sva se gibala okoli 13. mesta. Jaz sem moral odpeljati dva stinta in se je precej poznal padec koncentracije proti koncu, saj sem delal preveč napak. Enkrat sem malo zamudil na zaviranju pri prehitevanju Audija, preveč pohodil zavoro in mi je odneslo zadek, tako da sem ritensko pičil naravnost proti dvema drugima Audijema. K sreči sem se jima obema izognil in nadaljeval dirko. Kasneje sem se zavrtel še enkrat na pospeševanju, ko sem lovil enega Porscheja in preveč pohodil plin. Na koncu pa dirka uspešno zaključena.

Gužva je bila res nenormalna. Proga je relativno kratka, a je na določenih mestih še vedno dovolj široka, da dopušča nekaj maneverskega prostora. 

Sledi 4 urna dirka na Brands Hatchu. Proga je še krajša in še ožja. To bo res pravi izziv, da celotno dirko odpelješ brez kakšnih večjih incidentov. Komur to uspe, mu je zmaga skoraj zagotovljena.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...