Skoči na vsebino

Šport je postal del mojega življenja


silicijeva dolina

Recommended Posts

Res je, plavanje je zelo super šport za celotno telo in zelo rad plavam. V prihodnje bi se tudi rad poskusil v triatlonu in to ne kakršnem koli, ampak v ultra triatlonu. Ampak do takrat pa moram še osvojiti plavanje na dolge proge. 

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Morš bit zelo trmast, jaz pretečem mogoče 400m pa sm mrtu, v efektu (kak medved, ali divje svinje) pa ajde mogoče 1kilometr, sm pol sm gotov 7dni, res pa da hitr tečem do 60m, 100m....no sem 25 let nazaj....

 

Vglavnem uživej v življenju! :arrow::cool:

Link to post

Evo, to je to, da sam pogruntaš kaj je dobro za tvoje telo. Bravo. Ko enkrat poštudiraš, da je (naj)več vredno tvoje telo, kot pa avtomobil, telefon, nova televizija, potem nisi več daleč od tega, da začneš na vse skupaj gledati z drugega zornega kota. Vsi tako radi mečemo denar za opisane zadeve, ko je pa potrebno vložiti nekaj vas je pa kup izgovorov.

Tudi slabo servisiran avto ne pride daleč.

 

Čestitke in le tako naprej. 8)

Link to post
  • 2 months later...

Tek, avti in domači ljubljenčki 

Danes sem imel na sporedu trening teka in sicer 21km lahkotnega teka. Na tako dolgih tekih ponavadi doživim marsikaj zanimivega. No, tudi današnji tek ni bil izjema. Ko sem po ravnici premagoval že cca 15.kilometer sem kljub slušalkam v ušesih in nabijanju moje najljubše glasbe zaslišal nekakšno bobnenje. Sprva sem pomislil, da me bo prehitel kakšen traktor. Na to pa le zagledam vozilo na štirih kolesih, ki pa je bilo vse kaj prej kot pa traktor. Bil je prelep Porsche 911SC mislim, da je bil nekje iz obdobja 1980-83. Sekundo za tem pa šok, saj mu je sledilo še najmanj 15 starodobnih bratov in prav vsi so bili 911. Nekateri med njimi z platneno streho novejše letnice (cca 85-86). Vozniki so mi navdušeno mahali in jaz sem jim mahal nazaj. Vse to me je tako napumpalo z nekakšnim adrenalinom, ki mi je dal še dodatne energije za premagovanje kilometrov, ki so bili še pred menoj :) 

No, par minut kasneje pa je sledilo že drugačno adrenalinsko "bumbanje" :D  Pri eni hiši je bil pes, ki se mu ni dalo več čuvati le dvorišča in se je lepo podal za menoj in vse skupaj je začinil z kazanjem ostrih zobov in glasnim renčečim opozorilnim lajanjem, ki je že spominjalo na histerijoo po premalo zaužiti hrani v obliki mesa. Zgleda, da se mu je zaluštala ena ne preveč debela bedra :D Ker pa me to ne prestraši sem se podal v noro hiter šprint in kuža je po cca 100 metrih le uvidel, da mi ne more slediti :D Ja, ostal sem cel, brez praske, kuža pa lačen in zadihan. 

Ja, na teh tekih doživim marsikaj zanimivega :)  

PS: Od Junija pa do danes sem naklepal 730 tekaških kilometrov. Naslednji teden pa imam za mene prvič tako veliko preizkušnjo in doživetje: Ljubljanski maraton. Nastopil bom na 21km preizkušnji. Ne obetam si dobrega rezultata in za to grem samo z namenom sodelovanja in druženja z smetano dolgo progašev :) 

Mislim, da se bom letos zelo približal 2000 km kar je za mene osebno noro dober osebni rekord, glede na to, da sem popolni amater.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...