Skoči na vsebino

Dirt Rally - Fun eventi


n1vekk

Recommended Posts

  • Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Peugeot 306 Maxi - Rally Germany V Nemčijo se bomo ta vikend podali s Peugeot 306 Maxi. Z močnim atmosferskim motorjem in podvozjem pripravljenim za asfaltne ceste se ta avtomobil v vojaški bazi

BMW M3 - Grčija Po dolgem času bo v Dirt Rally Slo-racing ligi spet fun event. Po grških brzincih bomo dirkali z BMW M3, ki s 300 "konji" in pogonom na zadnji par koles omogoča obilico drsenja po

Subaru Impreza WRX STI - Wales Rally GB Tokratni Fun event bo potekal (kot lahko tudi iz slike ugotovite) v Veliki Britaniji s Subarujem Imprezo WRX STI Group A. Rally bo malo daljši, obsegal bo

Finska se je končala in s tem tudi ta sezona fun eventov. Hvala vsem za udeležbo, upam, da ste uživali. V bližnji prihodnosti pa, če bo kaj interesa, lahko že začnemo z Dirt 4.

Link to post
  • 2 weeks later...
On 5/30/2017 at 9:30 AM, nivek_m said:

Finska se je končala in s tem tudi ta sezona fun eventov. Hvala vsem za udeležbo, upam, da ste uživali. V bližnji prihodnosti pa, če bo kaj interesa, lahko že začnemo z Dirt 4.

Jp, sem tudi za :-)

Link to post
  • 1 year later...

Respect za dobro odpeljane dailyje. Sem tudi sam spet zacel malo DR vozit in vidim da nisem vec konkurencen. Po drugi strani je pa spet zanimiv, ker pozabis malce tiste finese in kombinacije in je stvar spet razburljiva.

 

te spremljam in upam enkrat ulovim :)

Link to post

pi*** stari....sem vsak dan sel daily odpelat in upal da bo do petka ena zmaga.

 

Ocitno se vztrajnost obrestuje...res se zgubil ze filling za ta simulacijski spil in sem sam nase jezen, ker se zgolj ob petkih druzim s swedi in se imamo lepo...zdej se je pa se Lojzze joinal na D3 in je zabava zagarantirana.

 

Tvoja voznja je pa se dalec pred mano, tako da hvala za vzpodbudne besede, se bom se trudil....pa kot vedno vozim stock in samo daily na dan! DR je spet postal zanimiv...prednost ko si star in si ne zapomnis vec tolk :)

Uredil - AliBuggy
Link to post

Zame je vsaka voznja nek moment svobode in dozivetje, tako virtualno, morda manj v RL.  V RL je vseen toliko pravil, ki jih moras upostevat, se bol pomembno pa je to, da spremljas dejansko kaj se dogaja ne samo na cesti in s tvojim avtom ampak vse okoli sebe. Opazam namrec, da je danes voznja vse prej kot to. Za volanom se telefonira in dela vse drugo, okolice se ne spremlja, Signalizacija je nepomembna! Dejansko je voznja na siht s kolonami vedno vecji izziv, saj je vedno bolj potrebno predvidevati, kaj bo tisti pred tabo ali nasproti tebe naredil nepricakovanega. Postajamo ze kvazi zverzirani cestni psihologi, sploh ce se peljes po kasnih cudnih cestah, kar res ni tezko najti v nasi preljubi Sloveniji v casu dnevne migracije.

Lahko recem da me je vedno bolj bolj strah ljudi okoli mene z nepredvidenimi manevri. Ko pa se podam v VR rally svet...samo vozim instinktivno in uzivam v tem :)

 

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...