Skoči na vsebino

Splošna debata - Porsche 911 GT3CUP


PEK

Recommended Posts

  • Odgovori 123
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ima morda kdo viška kak : 500mg Pure-Talent Forte ?  Jaz bi rabil kakšnega za tega porša

Dejmo kr 2x Road America

Sm pa mislu da majo sam babe (pa seljčan) probleme s kilogrami.  Hec hec.  Dobiš mesto 21./20.

Men se pa ne zdi prav tole. Če hočeš, da se nekdo spremeni, je priporočljivo, da mu daš to možnost. Ko nekoga takole porineš v nek drug predalček, zadevo le še poslabšaš. Mislim, da se nihče od uporabnikov med HD prvenstvom ni pritožil nad tem, da se Selčan in Terzć nista odjavila, torej ni potrebe, da se ju posebaj izpostavlja. Pač, sprejmeš človeka takega kot je. Smo se pa uporabniki po drugi strani pritožili nad marsičem drugim na področju organizacije in pravilnika, ki je slab in ga bomo popravljali zgleda do konca prvenstva. Toliko o vašem vloženem trudu in času, za katerga smo odštel €20, da smo sploh lahko sprobal kakšno hudo prvenstvo bo ta HD :) rFactor2 je bil pa na winter sale-u €15, AMS pa malenkost več. What a waste of money :D

Link to post

@57X - to, da sta se sploh lahko prijavila v HD GT3 je bila njuna druga priložnost. Verjetno si pozabil, da je bilo isto pri prejšnjih prvenstvih.

Kot sem ti že večkrat predlagal, te z največjim veseljem vabim v ekipo organizatorjev in ti pomagam pri organizaciji česarkoli v rF2 in AMS. Ko se boš enkrat vložil nekaj truda v organizacijo, ti komot dovolim, da kritiziraš vse kar je povezano z organizacijo. Do takrat pa take neprimerne komentarje zadrži zase. Konkretne kritike glede točno določenih zadev pa le napiši in bom pogledali kaj se da spremeniti in popraviti, da bo zadostovalo tvojim normativom. Ampak v temu primerni temi, da ne smetimo tukaj.

 

  • Upvote 2
Link to post

Nihče jima ni prepovedal vozit. Sta pač na listi spodaj, ker sta bila do sedaj v udeleževanju prvenstev zelo neresna in zato tudi izključena. V prvenstvu naj imajo prednost pač RESNI. Tudi ni bilo tako težko napisat v 14 dneh pred dirko v temo dirke HDGT3 prvenstva besedo: ODJAVA. 

Za vsako prvenstvo je vložen trud, čas, pa tudi denar, nagrade ne priletijo kar z neba. To prvenstvo je free pa imaš možnost da dobiš nagrado ki ni ravno bogastvo, ni pa zaston..., če si le RESEN in se udeležiš dirk. Gre se za en resen odnos do nečesa, kar pa nekateri pač niso sposobni met. 

 

Uredil - PEK
  • Upvote 2
Link to post
3 hours ago, Matjaž Murn said:

@57X - Ko boš enkrat vložil nekaj truda v organizacijo, ti komot dovolim, da kritiziraš vse kar je povezano z organizacijo. Do takrat pa take neprimerne komentarje zadrži zase.

Mi dovoliš? You are a funny guy :D

Link to post
  • 1 month later...

A ste za to da naredimo dirko v Road America 17.4 (Ponedeljek), namesto 16.4 (Nedelja), kajti je podaljšan vikend zarad perhov, pa bo pomoje več folka doma na Ponedeljek zvečer. 

Link to post
  • PEK locked this tema
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...