Skoči na vsebino

6. Wales Rally GB (20.4. - 27-4.)


Recommended Posts

Evo, lahko vozite. postavitev je spet ista kot lansko leto. Izvinjavam se, WRC nima več urnikov za tok naprej, čeprov lan so jih imel šekr in advance... Je pa prvi dan spet tisti 80km maraton brez servisov, drugi dan se boste pa kr krepko namočil. :P

Link to post

rally je koncan...komaj...sej za polovico napak prevzamem vso odgovornost ampak pol jih bom naprtil pa codemastersu...zakaj betonirajo bankine in grme? zakaj sovoznik govori neumnosti...ce je 4 v 3 ampak moras peljat v drugi ni 4 v 3 ampak je 2! [Jaoo]

Link to post

ja res rece da ni zmeraj povezava med stevilko in prestavo...kot primer navede to da ce prides iz 2 v drugi in sledi 6 nebos direktno menjal v sesto...kar ne pove dosti...dejstvo je da so doloceni pacenotei malo mimo plus to da ne opise ceste (visi vn, luknje, kasn bump pozabi itd)

Link to post

Torej, jest sm tut kr skoču v Wales, kjer me pričaka 8 dolgih stage-ev. Na začetku enkrat šou pogledat malo med drevesa, enkrat pa kaj imajo pri sosedih na njivi. Za tem je sledila precej čista vožnja, ene dvakrat bi skoraj zletel s ceste. Končno me pričaka servisna cona, kjer lahko svoj avto vsaj malo popravim. Pol naprej je šlo uredu, dokler niso pršle nočne, parkrat zletu in še prot koncu ene par nesreč.

Overall kr uredu. Edina stvar, ki se mi zdi, je da je mal preveč servisov, tolk mi je ostajalo cajta, da nism mel kaj popravit /s :P.

Sm pa vidu ja nivek_m, sva zmeri bla zamaknena lih za tolk kukr rabiš za recover vehicle. Si bil malo njivek :D.

Srečno ostalim za nama. (pazite, zna bit da je kašn zadnji odbijač obtičal na cesti: Caution Bumper!)

Link to post

Darjan, ker moj rezultat ne spreminja ničesar v skupni razvrstitvi in razvrstitvi teamov, sem se odločil, da pošljem mehanike in sovoznika na dopust, ter odpeljem po spominu. Vendar me je spomin malo zapustil nekajkrat, tako da sem šel po travnikih, namesto po cesti, vendar nič hujšega razen izgube nekaj sekund, kolikor prišteje, da te postavi na progo. Na koncu niti ni izpadlo tako slabo.

Link to post

Na easy ja, malo morgen. Že na slovitem Bronfelnu šel izvajat kaskaderske vložke, enkrat zapel v bankino in ni avto hotel ven in enkrat me zapiski totalno zavedli (po bregu navzdol keep left, mhm). Težek prvi dan, potem pa še zares mokre etape in je treba met fokus na 110%. 

v4n4d4j?, zelo dobro odpeljano. Avto mi že kuhal, dež hladil, jaz pa ga v obrate bril :D.

To je to, težek rally ni kaj.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...