Skoči na vsebino

GT3 @ Monza || 21.4.2016


markop

Recommended Posts

  • Odgovori 45
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Potek 21.4.2016 - ČETRTEK 20:30 - Trening (40 min) 21:10 - Kvalifikacije (20 min) 21:30 - Dirka (60 min) Server: slo-racing.com FUN Geslo: sloracingir Ta teden je

Mi pa ni jasno kako greš skozi Ascari tako čez. Kapo dol. Prvi ovinek v levo je pri meni še ok, pol mi BMW noče menjat tako hitro smeri v desno. Izhod v levo je pa skozi survival mode z zadkom. Včasih

Sorry , včeraj ni znesel. Tako je to,če te pokliče kolega in reče greva na pir ti moram nekaj povedat, potem pa obelodani da bo foter . Dokler ne zmanjka v vseh kafičih pijače pač ne moreš domov

Posted Images

Bravo vsem. Dokaj zanimiva dirka. Malo preglavic mi je delal Marjan, ker je imel Hiter avto na ravnini, na zaviranju in skozi ovinke pa bi ga skoraj s kolesom prehitel :) (Marjan, sorry za dva bumpa, sam si imel zaviralno točko 15m pred mojo in se nikakor nisem mogel ustavit). Z večjo hitrostjo iz ovinka z zavetrjem nisem mogel mimo. No, do boxov brez nekih večjih težav,  razen par dotikov z Marjanom. Iz boxov ven pa očitno prevelika želja, da se oddaljim od Marjana, tako da je v 6tem ovinku odneslo zadek in direkt v zaščitno ograjo. Game Over. Bo drugič bolje :)

Link to post

Ja Danjel, si bil  na vsakem zaviranju čez celo šipo zadaj, hehe. Ampak, ker si to vedel, sem imel ogromno dela in izgube časa, da sem te držal out of bump. No, dvakrat ni šlo, kot si omenil.

(PS: a ni v AC obratno. AMG owna ravnino, Mclaren pa ovinke)

Neki mi RACE ni šel preveč. Glede na Q sem imel v planu Markota nadzirat, sem se pa z AMG-jem obadal :lol:. P in Q pa OK. Moja prva road dirka v Iracingu. (Razen nekaj Cadilacov, da sem C licenco dobil) V cilju sem imel 2l bencina. Čisto po sreči, ker nisem nič računal. 

Hvala @MarkoP za server. Škoda, ker niso prišli še ostali Iracerji iz slo-racinga. Sploh, ker ni pogost naš server.

Čestitke Alen za zmago.

Link to post

Super trening. Na srečo je setup že bil narejen za hladno vreme tako, da nisem kaj dosti spreminjal.
Na dirki me znerviral BMW, ki me je stalno draftal, kar je pomenilo da sem mu zmanjšal laptime za sek.
Nato je sledila napaka v zadnji ovinek variante Ascari, odnese zadek, in malo poškodujem avto. Takoj naslednji krog dobim 2x slow down.
Počakam da se bencin dovolj izprazni in grem v boxe menjat gume in doliti bencin. V outlapu se preveč igral z blackboxi zamudim na downshiftu v lesmo 1, rally style.
Nato totalna koncentracija in lovljenje Marka 2-2,5 sek na krog. Vse pohvale za uspešen blok prehitevanja, čeprav si najbrž vedel da bom naslednjo ravnico padel mimo.

V okrnjeni konkurenci potem zmagal 7 sek pred Markom in 30s pred Marjanom.

Vidim da bo potrebno spremeniti setup za ovinek 5, saj tam pustim največ časa. Samo malo povoziš robnik in že hoče zadek po svoje.

@Domc
What happened to you?

P.S.
@MarkoP

Hvala za host [ok]

Uredil - alkoro
Link to post

Alen in Andreas sta se odpeljala nekoliko naprej jaz sem pa videl, da je @Domc rahlo ranljiv. Skupaj z draftom sem bil siten za njim vse dokler ni naredil napake in končal v ograji.

Pol sem se nekaj časa vozil sam in kar naenkrat mi je Alen padel na 2~5s. Tako sva nadeljavela do boksev in videl sem, da se ne odaljuje tako hitro. V parabolici sem bil celo hitrejši. Pol sem špekuliral in nisem menjal gum, ampak samo dotočil. Prišel iz boksov in imel cca 17s pred Alenom. Sem se že videl s pokalom v roki :) Yea, right :) Pol so verjetno obrabljene gume in Ascari ter Lesmo 1 pokazali svoje in me je Alen lepo dohiteval in na koncu 2 ali 3 kroge pred koncem prehitel. Malo mi je ponagajal tudi mj najhušji nasprotnik - jaz sam. Close, but no cigar. Ali pa je imel Alen skozi fige v žepu :)

Drugače OK. Skoti T1 in T2 smo šli dokaj lepo skozi. Dober trening. BMW pa težko konkurenčen tukaj, čeprav je Andreas kar dobro ganjal Alena. Samo mislim, da je on PRO licenca.

Malo sem čakal na juriš Marjana in Danjela, vendar se ni zgodilo.

Alen [ok]

EDIT: @alkoro: Na kakšni Sonomi bi se še spuščal v branjenje pozicije bolj agresivno, vendar sem vedel, da v Monzi taki manevri ne zaležejo zaradi ravnin. Sploh, je bilo še par krogov in nisem hotel uničit lepega treninga.

Uredil - MarkoP
Link to post

Nisem si pa mislil, da je zavetrje toliko "vredno" tudi v road dirkah. P sem bil drugi ( samo nek rumen Audi je [Jaoo]) V Q so se pa že poznale vaše izkušnje, ko ste se šlepali in sem bil šele 5 se mi zdi.

No ja, preveč desnih ovinkov [ok].

Uredil - mancSLO
Link to post

Mi pa ni jasno kako greš skozi Ascari tako čez. Kapo dol. Prvi ovinek v levo je pri meni še ok, pol mi BMW noče menjat tako hitro smeri v desno. Izhod v levo je pa skozi survival mode z zadkom. Včasih dam celo v 4. bolj zgodaj, da umirim avto.

Poleg tega so tiste klobase na robnikih smrtonosne. Mogoče bi moral malo zvišat avto, kaj pa vem.

RAZULTATI: http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16566114&custid=179833

Hehe. http://members.iracing.com/membersite/member/CareerStats.do?custid=115215

Uredil - MarkoP
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...