Skoči na vsebino

Nürburgring 24H - [4.6.2016]


B_U_R_I

Recommended Posts

  • Odgovori 75
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sam če za 50€ pira spiješ si že pozabu da si tolk dal

ti pa resno ni šlo še nikoli skup...

Sedaj je prepozno. Ta dirka zahteva nekaj priprav in testiranj. Sem mislil, da ste na slo-racing že sestavili kako ekipo in da bomo kaj navijali. Jaz imam svoje vzdržljivostne podvige tam, ko Mar

54$ za eno dirko je res veliko in je sigurno no-go. Če pa se imaš namen še kako leto ali dve udejstvovst v prvenstvih in koristit prednosti, ki jih iracing ponuja, pa je že druga. Zadnjič sem novincu tule na slo-racingu svetoval, da naj se odloči, ali se ima namen iti resno, ali samo for-fun. Konkurenca je tu in tam, samo pristop in cena sta nekoliko drugačna.

Uredil - mancSLO
Link to post

Jaz lahko samo rečem, da je IR svet ogromen in te posrka vase. Sploh, ko začnejo RL vozniki komentirati in svetovati postane zanimivo. IR ima edino eno slabost in to je, da moraš neki časa tam prebit, da začneš zadeve razumet. Predvsem obnašaje gum in podvozja. FFB tudi zahteva nekaj časa, da ga "slišiš". Zanimivo, da nočejo niti slišat, da bi šli v AC smer ali RRE, češ, da so to fake efekti. Pa je bilo že kar nekaj iniciativ na to temo in vedno pridejo nazaj z meritvami, da to ni to. Sorry za off topic.

Ena dirka tu in tam -> pozabi na IR. Se ne splača. Če pa greš noter postane to ena in edina sim. Drugo zraven ne pride s stališča kompeticije. Serverji so skozi polni v popularnih serijah. Tudi v navidezno nepopularnih serijah, recimo Lotus 79, se vsak četrtek nabere za 2 fielda na dirki.

:offtopic: sorry

Link to post

Meni užitka na 4,6,12,24 urni dirki ne bo preprečil denarni vložek,ker samo tukaj lahko zares uživam,pa čeprav morda ne bom konkurenčen. To je izziv za mene in prav tako se potem loči sim dirkač od ostalih. Enak izziv je za mene maraton,ki ga pretečem,kjer ni važen rezultat ampak to,da sem prečkal ciljno črto. 

Link to post

Sedaj je prepozno. Ta dirka zahteva nekaj priprav in testiranj. Sem mislil, da ste na slo-racing že sestavili kako ekipo in da bomo kaj navijali.

Jaz imam svoje vzdržljivostne podvige tam, ko Marko pravi, da se volan zahakla:twisted:.

Glede keša pa pira po šihtu. Saj meni so, ko sem prenehal kaditi tudi rekli, da bo zdej 100€ viška vsak mesec, pa jih ni nikjer zdej.

Link to post

Jaz sedaj še več denarja zapravim za kaj drugega :D 

Sicer pa sem ravno kar odpeljal eno dirko in mislim,da za top split manjka cca 1 leto poštenega preganjanja po tem dirkališču. 

Pa še rezultat današnje dirke: http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16869737&custid=216653

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Lahko bi bil kak drug dirkalnik ja, sam tako so se pač odločili. Naša ekipa je prav zaradi tega, preskočila iz MB SLS na AUDI LMS. No, na koncu smo dojeli, da je bila dobra odločitev. :) 

Link to post

Živjo, jaz sem prvič na tem forumu, pravkar sem se vpisal, igram iRacing predvsem imam pa prav vse sim "igre", sem za tale 24h, imam vse GT3 avte, bi pa najraje vozil z RUF ali še raje Mercedez ! lp

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...