Skoči na vsebino

Video - iRacing


Mitja Bonča

Recommended Posts

  • Odgovori 553
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo, jaz in streamer Showdown1983 na twitchu, ena najinih najboljših dirk (redno dirkama skupaj). Če kdo nima časa pogledat cele dirke, naj si da na 10. krog, takrat sma se peljala eden ob drugem od n

Sej do neke mere razumem kaj hočeš povedat, samo verjemi da iz IT stališča ne govorimo o neki simple stvari kjer napišeš dva if stavka in si rešil svet. Nobenega smisla nima delati nov sistem če

Malo sem se bal torzije šasije zardi tistih luken tik ob zidu, a se je izšlo za 0.07s  12 krogov sem ga lovil profija, a se nisem dal.  

Posted Images

pred 30 minutami, silicijeva dolina je napisal:

Ja,samo mi je eden bil malce fauš,ko sem ga prehitel in mi je vrnil na zelo grdi način....

To so taki padalci, ki ne prenesejo poraza in raje kot da so zadaj, na podli način počistijo pred sabo.:x Žal, je takih kamikaze dosti. Upam, da si mu poslal vsaj en lep spev z vsemi željami ;) 

Link to post

Meni pa tisto na štartu ni ravno v redu. Sicer nisi nikogar taknil, ampak kaj, ko bi vsi tako izkoristili start grid, ko se še formira dirka. Tudi v Makomi me je takšna agresivnost nekaterih motila...

 

Link to post

Ma nisem mu nič pisal. Želel sem dati prijavo,pa sem si premislil. Vesel sem,da sem zaključil dirko. Marsikdo bi po mojem odnehal,ko bi videl,da mu bodo avto popravljali več kot 1 uro (mislim,da je bilo 1h 30min) :D  No jaz nisem odnehal,ker to je ravno čar teh dolgih dirk. 

Link to post

Ker na štartu od grida tridesetih vedno slišiš kakih pet opozoril/prošenj, da naj se pazi prvih nekaj ovinkov, da je dirka dolga, ipd, ipd... Morda je irating kriv za to.

Drugače ste pa dobri, da tole šlajfo obvladate na pamet. Dober krog "Nimam podpisa" 8)

Link to post
Pred 9 urami , mancSLO je napisal:

Meni pa tisto na štartu ni ravno v redu. Sicer nisi nikogar taknil, ampak kaj, ko bi vsi tako izkoristili start grid, ko se še formira dirka. Tudi v Makomi me je takšna agresivnost nekaterih motila...

 

To je spet odvisno, za kakšen štart gre. Če dovoljuje, zakaj pa ne izkoristiti. Jasno je, da če bi s to potezo porinil ven druge udeležence, ne bi bilo ok. Tako pa....[ok]

Link to post

Jaz sem si vzel dan časa pred komentiranjem štarta :) Osebno se tega nebi lotil, ker je (preveč) rizično. To je tudi poteza zaradi katere sta @Domc in @alkoro ostala z razbitim avtom na samem štartu v BES seriji v Interlagosu. Predvsem vidim problem v razliki v hitrosti. Dovolj da en malo zavije in se hitro konča s pašteto za več udeležencev. Poleg tega je to 4 urna dirka in se jo dobi z konstatnim paceom. Incident na koncu je pa po moje racing incident in ne zlonameren. Vsaj iz tega zornega kota ne. So pa posledice hude. Samo to je šlajfa kriva, ker pač nima izletnih con.

My 50cents...

@silicijeva dolina:)

Link to post

Nekako se z vsemi strinjam,saj ste sami pretkani dirkaški sim mojstri ;) Ja,na tem štartu bi lahko šlo marsikaj narobe,hotel sem ga še bolj pripeglati,ampak sem raje malenkost pribremzal. Pač včasih profitiraš,včasih pa lahko že v štartu izgubiš.

Glede tistega usodnega dotika,ki me je stal morda stopničk pa bom rekel,da me je cca 15 kilometrov non-stop driblal,prehiteti pa ni mogel,ker določenih ovinkov sploh ni pravilno odpeljal. Ne moreš se 2x po ne sreči zaleteti nekomu v zadek. To je moje mnenje. No kasneje tudi jaz nisem mogel več voziti zbrano in tudi dirkalnik mi tega ni več dopuščal.

Link to post

Vseeno mi je uspelo ujeti tudi Road Atlanto.

Se je celo zgodilo, da sva se z enim 5 krogov fajtala za P4 in to brez naletov in dotikov.

Še to doživim, da bom jaz spredaj, pa da ne dobim pospeška od zadaj na tretjem zaviranju, pa smo zmagal:

A ja. Ni mi ga ratal prehitet :(.

Uredil - mancSLO
Link to post
21 hours ago, Matjaž Murn said:

Zanimiv intervju z vodjo marketinga pri iRacingu

 

Otto je vedno za smeh in velika faca. Odlično opravlja svojo službo. Dosti govori, nič ne razkrije in pove, vse usmeri na #soon. Tiso vprašanje o možnosti, da se vadi štarte ni slabo. Upal sem, da bo razkril kej o tire modelu v7. Čez 2~3 tedne dobimo update IR. Razen Imole bo verjetno bugfix release. Pretežno DX11 bugfix verjetno. Nič drugega ni napovedano. Kdo kej ve ?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...