Skoči na vsebino

DR prvenstvo - Splošna debata


Recommended Posts

dejmo to mal razgibat, Knox in Gantar se potrudta, mi smo pa res ko ene pickice...sej vem da je zajeban to vozt,  velka jajca okol nost ni enostawno, ewo tukaj iamo sanso sa se sprostimo in mal potreniramo pred "eventom"

Link to post
  • Odgovori 90
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Malo heads-up za motivacijo. Zmagovalca obeh razredov bosta na naslednjem zimsko-pomladnem prvenstvu imela status "donatorja" pri zasedanju dirkalnikov. (V kolikor nimata že dejanskega donatorstva.)

Da nebomo izgubili momenta, bom popoldan kreiral Monte Carlo test event, kjer se boste lahko po mili volji podili po nekaj etapah v namene testiranja dirkalnikov, da vidimo malo kakšne rezultat

Govorim v imenu Arneta Dopudje Plemenitega, ki sem mu za 24 ur onemogočil postanje. "Kamera in HUD se ne štejeta pod assiste, tako da brez skrb

Ima kdo upgrajdan Windows 10 na Version 1151 (Build 10586.63) iiiin se mu Dirt Rally po odvoženi dirki sesuje oz. zmrzne,
potem pa, ko se windowsi nazaj postavij steam izpiše: "steam could not nekineki your request"

???

Tut AC mi je ze na enak nacin zmrznil med klikanjem v pit.boxu

Link to post

Vrž W10 skoz okno.

Evo, odfurau. SS4 sm mogu restartat ker sm se zlomu, na SS6 sm pa pojahal en zid in gubu ene 5 sec. Če bi lih malčk potrenirav bi se dalo kake 10-15 sec pridobit čez celoten event. Kot se pa vidi na rezultatih, bo to še napeto. :D

Link to post

Juhuhu, fix je že tu! Uporabit boste mogl svoje avtomobile in svoje mehanike. 3. februar bo začetek prvenstva (neuradno), tako da imate dosti časa.

Alt F4 so pa tud nekako fixali. Liga bo narejena tak da vas bo vrglo na začetek, če boste uporabil "the easy way out". :)

Link to post

Z muko odvozil ta trening na default nastavitvah. Je pa zgledalo kar v redu, ker očitno je bilo vse ravno prav zjebano proti koncu, tako da sem imel občutek, da je avto vseskozi hitrejši, ne počasnejši. Darjan in Mirč sta ga precej dobro žgala, pa tudi ostali so precej visoko na globalni lestvici, tako da zna biti precej pestro na prvenstvu. Bo treba še malo setupe obdelati, da bodo časi boljši, kot so sedaj pri meni.

Link to post

Hehe. Napisano je, da bo zdaj sistem kjer se ti sejva progress na tistih progah ki določiš, če se slučajno AltF4 pritisne ponesreči ko mačk skoči na tipkovnico. Opcija 1 je, da bom dau vrnitev na SS1, če se to zgodi (Save&Exit v servisih bo delal normalno). Če bo pa slučajno opcija, da tistega checkpointa ne določiš, seprav, da je s prvenstvom konec če je tist AltF4 mačk predrzen, potem bom dau tak sistem. Hardcore ali nič.

Link to post

Ojla, vidim da je nekaj sprememb. Mi lahko kdo pove, kaj je zdaj najboljše v primeru, da imas malo dnara v igri in avto pa to ?

Kokr vem moj teammate se nima avta oz. upgradov za ta avto al kak to gre? Online in offline isto gre al je loceno?

Kdaj pa gremo zares?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...