Skoči na vsebino

Grobnik - 22.11.2015


Recommended Posts

Selčan amater je izpustil glavne borbe med mano, Gantarjem in Dopudjo, cele kroge vštric, on pa Jankota snema. Ni kaj, bo pa drugič boljše. Nore dirke, prvo sem malo zamudil in štartal dva kroga za vami, pa se potem nisem preveč mešal v borbe da ne bo kdo jezen, čeprav je bila testna dirka :D

Link to post
  • Odgovori 41
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Murn ne zastopiš,... mi smo stestirali še Teamspeak server, kako se odnese če je veliko govorjenja,... Glede na to da ni bilo problemov nam ne bo treba naloziti Teamspeak women edit

Baksuz Vilomlatić

Mabundo Nagumbe - Mkvarn   Resno, pridem, da se potestira.

No pa še moj komentar :-)

Kombinacija avta in dirkališča in nizkih temparatur mi nikakor ne gre . Ful sem se boril z prekrmarjenjem zadka . Morda so krive nastavitve .

Ne počutim se samozavestno v tej kombinaciji in zato tudi ogromno napak . Če sem koga oviral se mu opravičujem . Benjamin tebe nisem videl v aplikaciji helicosa . 

V R2 sem imel 2 večja laga obakrat na zaviranju po ravnici . Hvala tistemu ki mi je delal družbo zadnjih 10 krogov v R2 da nisem sam kruzal v odzadju .

Če je kdo pripravljen deliti dober settup bi bil ful vesel .

PS kaj ko bi meli na dirkah kako stopinjo več ? Da ne bo taka drsalnica .

Link to post

Replaya:
RACE 1
RACE 2

Komentar dirke:

Prva dirka nič posebnega, je bilo pa veselje gledat kako je Dizl Race Team, kar nekaj krogov bil v dvojnem vodstvu [ok]

Dober štart v drugi dirki, že po nekaj ovinkih na 5. mestu, potem me je teammate spustil naprej, da sem ulovil vodilno četverico.
Tu se je začela bitka z Glavačom, Zupanom in Ocvirkom. Najprej prehitel Glavača, nekaj krogov kasneje prehitel Zupana po zunanji strani.
Nato pa se je začelo noro branjenje pred napadi Glavača, zato tudi ni bilo priložnosti za napad na prvo mesto.

 

Uspešen dan za ekipo, upam da Marjan obdrži tako formo tudi drugi teden :)  

Link to post

Lep vikend, dobri boji in super dirkanje.

v prvi dirki sem imel družbo Dakskoblerja kar nekaj časa, v drugi pa sva se z Goranom preganjala :)

vidi se, da linije še nimamo vsi v mezincu, a je še nekaj časa do naslednjega vikenda...

 

sem pa opazil, da HeliCorsa app ne zaznava voznikov zaostalih za krog in več, ker zna biti tudi včasih pomanjkljivost :)

Link to post

Očitno sem še eden redkih, ki furam z Default setupom. Bo treba nekaj pogruntat, ker nisem več najbolj konkurenčen.

Q: Nekako mi je uspelo spravit skupaj čas za P2. Kako - mi še sedaj ni jasno.

R1.1 - start še kar uredu uspel, takoj sem se Alenu nalepil na rit in ga celo probal prehitet v prvih nekaj ovinkih. Ni šlo on pa se je počasi odlepil. Na koncu prvega kroga sicer nisem imel težav, ker sem že od daleč opazil Selčanov avto parkiran na stezi... Nato smo naredili restart.

R1.2 - slab start, že na začetku izgubil dve mesti proti Kodermanu in Kurentu, za ovratnik pa mi je dihal Glavač. Boji so bili zelo napeti, vendar sem se trudi na vse pretege, da ga ne bi spustil naprej. Prvi ovinek sva šla vštric brez dotika, par cm narazen - precej hvalevreden podvig, če mene vprašaš. Ker to še ni bilo dovolj, sva se še kar nekaj ovinkov borila in vozila vzporedno, vendar je na koncu Janko uspel mimo, jaz pa sem se moral že braniti pred Pavškom. Proti koncu sem poskušal stopnjevat tempo, vendar ni in ni šlo. Spredaj so naredili nekaj napak, tako da sem zaključil na P4.

R2 - ponovno slabo startal in kar nekaj mest izgubil. Sledil je majhen dotik z Daksom - skoraj ni bilo možnosti, da se nekaj ne bi zgodilo, saj se mi zdi, da smo šli štirje vštric. V prvi desni ovinek sem se bal na notranji strani preveč zapret, zato sem šel malce ven. Tam je bil Daks, ki se je umikal Apatu na levi. Malo sva se dotaknila, vendar mi je avto uspelo rešit, Daksa je odbilo na travo, kjer ni imel več kontrole. Ko je prišel nazaj sva zopet trčila, tokrat pa zame ni bilo več rešitve.

Nekaj krogov sem še zdržal za Kurentom, katerega so zelo upočasnjevale kile in pa poškodovan dirkalnik. Na ravnini sem z lahkoto smuknil mimo njega. Tako kot sem jaz padel mimo Aleša, je mimo mene padel Gantar.

Kot kaže imajo poškodbe kar velik vpliv in bo treba na dirkalnike zelo pazit, drugače se lahko od dobre uvrstitve poslovimo...

 

Imam pa seveda tudi kritike!

Res je, da je bila testna dirka - ampak vseeno. Med dirko se nimate kaj pogovarjat. Edino, kar bi pričakoval, je to da bi kdo opozoril na avto, ki je bil parkiran na invalidskem parkingu. Če mi boste govoril na uradnem eventu med Q in R, boste sankcionirani.

Kaj ste nekateri delali med kvalifikacijami, da ste se skos disconnectal in rejoinal? Med kvalifikacijami je bilo skupno 13 rejoinov. In vsakič, ti čez pol zaslona pokaže napis + PLP v chatu teži. Za uradno dirko zrihtajte stvari pred kvalifikacijami.

Link to post
Pred eno uro, Matjaž Murn je napisal:

Res je, da je bila testna dirka - ampak vseeno. Med dirko se nimate kaj pogovarjat

Murn ne zastopiš,... mi smo stestirali še Teamspeak server, kako se odnese če je veliko govorjenja,... Glede na to da ni bilo problemov nam ne bo treba naloziti Teamspeak women edition - ki velik več čebljanja prenese preden se sesuje. 

Link to post
Pred 3 urami , Matjaž Murn je napisal:

Kot kaže imajo poškodbe kar velik vpliv in bo treba na dirkalnike zelo pazit, drugače se lahko od dobre uvrstitve poslovimo...

 

Zato pa sem tudi pustil svoj dirkalnik da so dirkači imeli možnost testiranja. 

Link to post

Saj sem napisal, da ne vem kako sem spravil skupaj čas za P2 na Q. Potem pa na dirki tebi, Kurentu in Glavaču niti približno nisem mogel sledit - Pavšku je pa pomoje pol tanka benza ostalo, ker se mi je skos čist na rit zaliman fural v zavetrju... Rožič je pa 3 sekunde na krog hitrejš fural. Sekundo še sprejmem - 3 mi je pa preveč.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...