Skoči na vsebino

1. Tor Poznań - 15.11.2015


PEK

Recommended Posts

  • Odgovori 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kako ne bo v "uradnem" prvenstvu problemov in nesporazumov, če pa že v fun zadevi vsak na svoje vleče

Priprave na dirko v teku, fotograf je spucal leče, dirkalniki so pripravljeni za ostre boje.  

Obtežitve so ravno zato, da lahko voziš ob boku Bonči in Glavaču. Če ne drugega, se boste tako bolj navadili voziti ob bok in direkt za bumperjem. Če voziš z enim zelo dobrim vštric, obstaja ve

pred 43 minutami, terga je napisal:

No fantje, dejmo zdej sprobat, pa bomo vidl, će je Željko že tok truda vložu... 

ja men balast tud ni vsec in tocno tako kot @123 gledam na situacijo tudi sam, pa sem za razilko od njega zacetnik. Se pa ravno tako kot @terga strinjam, da je potrebno dati priloznost, ker se @PEK res trudi posteno stvari urediti in bomo pol videli kako se je isteklo...kritizirat preden ne vidimo je nehvalezno, pa se firbec me matra ker takega moda sploh se nismo nikol probali...tako da jaz sem pohlevno tiho in z zanimanjem cakam na razplet, sploh pa zato ker upam, da bo res vecji fun fuktor.

 

...ce pa ne bo...bo dal pa Zeljko za pir ;)

  • Upvote 1
Link to post

Jokam se, ko berem to jamranje res.

Avti so raznoliki, samo zgledajo super kul... in je treba malo po ovinkih. Lahko pa ena jajca od 100HP vozmo, pa super kratke proge, pa tam hlastaš za tistimi desetinkami ko bedak, da se malo boriš.

To je na random mal tiste kile, za zajebancijo, 20 kil gor al dol... Ko bi bli vi tako pedantni v šoli, službi, lajfu, ste sami miljonarji in uspešni učenjaki.

  • Upvote 1
Link to post

Tistmu ki gre na dirko za gušt, bo ta princip super. Smo že dirkal take fun dirke včasih in PEK je super razdelil kg, da smo se lahko vsi od najslabših do najboljših boril.

Men osebno najslabša dirka nikoli ni bla taka, kjer sem končal npr. zadnji, ampak taka, ko sem npr. GT3 75 minut vozu pol minute za tretjim pa pol minute pred petim. Dolgcajt!

No v nedeljo se za kej podobnega ni treba bat [ok]

 

ps.: zadnje čase je pa tu pa tam v kakšni temi tak občutek, ko da bomo počas vsak svojga odvetnika rabil. Vsak ta drug išče dlako v jajcu. Več furajna in manj govorjenja bi blo super.

Uredil - daks
  • Upvote 3
Link to post
On Mon Nov 9 11:36:42, Ale je napisal:

2. Aleš Kurent (BMW)

PS: Upam, da bomo z R2 končali do 21.30 ure, ker se mi takrat začnejo Q v enem drugem prvenstvu...

Ravnokar sem zvedel, da se mi Q v tem prvenstvu, ki sem ga omenil, za zadnjo dirko (Nordschleife) začne že ob 21.h. Mah, bom pa z zadnjega mesta štartal, itak Nords poznam na pamet...

Link to post
  • PEK locked this tema
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...