Skoči na vsebino

1. Tor Poznań - 15.11.2015


PEK

Recommended Posts

race1.jpg

Urnik

15.11.2015 (dan dirke):

  • 19:30 - Trening (30 min)
  • 20:00 - Kvalifikacije (20 min)
  • 20:25 - Dirka 1 (12 krogov)
  • 20:55 - Kvalifikacije 2 (5min)
  • 21:00 - Dirka 2 (12 krogov)

Nastavitve strežnika

Server: slo-racing.com DTM 90s
Gesloslodtm90s

Dirkalnik: Alfa 155 Ti V6, BMW E30 M3 DTM, Mercedes 190E
Dirkališče: Tor Poznań (Link2)



Prvi DTM dirkaški vikend se bomo odpravili na zahod Poljske v mesto Poznan. Polmilijonsko mesto na reki Varta se lahko pohvali z največjim poljskim dirkališčem Tor Poznan. To se nahaja streljaj zahodno od mesta, v neposredni bližini letališča, tako da večjih logističnih težav za dirkače in ekipe ni pričakovati. 

Dirkališče Tor Poznan (zaenkrat nam še nePoznan) je bilo zgrajeno leta 1977, v enem krogu dolzine dobrih 4 kilometrov pa nas bo pričakalo 14 zavojev. 

Na progi, kjer so vozili Michael Schumacher, Jackie Stewart, Robert Kubica, pa ni pričakovati, da bi lahko z DTM avti podrli neuradni rekord Marca Geneja, ki je krog na predstavitvenem dogodku s Ferrarijevim F1 odpeljal v pičli minuti in 14 sekundah. 


 

Uredil - PEK
Link to post
  • 2 weeks later...
  • Odgovori 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kako ne bo v "uradnem" prvenstvu problemov in nesporazumov, če pa že v fun zadevi vsak na svoje vleče

Priprave na dirko v teku, fotograf je spucal leče, dirkalniki so pripravljeni za ostre boje.  

Obtežitve so ravno zato, da lahko voziš ob boku Bonči in Glavaču. Če ne drugega, se boste tako bolj navadili voziti ob bok in direkt za bumperjem. Če voziš z enim zelo dobrim vštric, obstaja ve

Prijave:

Zaenkrat sprejemamo 15 dirkačev (5x Alfa, 5x BMW, 5x Mercedes), ker še ne vemo kako bo s serverjem, host za 15 pa dela tudi na mojem domačem uploadu. Prav tako dopuščam moznost, da se bo dirko morda moralo malo prestaviti, zaradi testiranja BMWcup serverja!

Bolj izkušeni prosim, če vzamete BMW in pustite lazje vodljive avte (alfa, merc) manj izkušenim. 

  1. Janko Glavač (BMW)
  2. Aleš Kurent (BMW)
  3. Aleš A. - AliBuggy (Mercedes)
  4. Domen Gantar (BMW)
  5. Matej Dakskobler (Alfa?)
  6. Marjan Koderman (Mercedes)
  7. Alen Terzič (Mercedes)
  8. Miha Fabijan (Mercedes)
  9. Gašper Zupan (Mercedes)
  10. Matic Nidler (Alfa)
  11. Arne Dopudja (BMW)
  12. Mitja Bonča
  13. Jan Aleksandrov (Alfa)
  14. Goran Tuš (Alfa)
  15. Marko Panger (Mercedes)


Vsi prisotni na dirki bodo v žrebu za simbolično nagrado. Na strani random.org bom izbral številko med 2-15. Tisti, ki je prijavljen z izbrano številko dobi en intel kupon za nekaj zastonj iger. 
ab64148.jpg

 

Uredil - PEK
  • Upvote 1
Link to post
  • PEK unlocked this tema

Bomo probali čim hitreje porihtat vse za R2. Je še nekaj fore v času, ker se prva dirka konča pred 20:50 če bo vse po sreči.   

Link to post

upam da na tej dirki ne bo kaksnih zamer in hude krvi, ker to FUN prvenstvo spilam ravno zaradi tega, ker nisem se tako vesc vseh pravil lepega obnasanja na progi, da bi se resnih lig udelezil. Neki je teorija ki je v osnovi jasna, spet drugo praksa ko sprica adrenalin. Eni pac se vedno cist otrpnemo, ko je kaksen avto cez celo vzvratno ogledalo. Tudi leva in desna orientacia pozicije zna kdaj malo ponagajat, pa kaksno bremzanje se tudi se vedno zajebcka. Ce se bo zaradi teh nenamernih stvari sekalo ude in dajalo na natezalnico, se raje odjavim :D

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Pričakuje se, da ne bo nekega nalašč zaletavanja, pa da se brani tako kot se sme... (ne cikcakat). Bomo kaj med tednom potrenirali voznjo drug od brugem. ;) 

Glede orientacije levo desno glede na ostale sovoznike ti priporočam Helicorsa app. Pozicijo radarja si daj malo desno od sredine ekrana. Tam jo imaš na pregledu tudi ko si osredetočen naravnost na stezo, prav tako pa se pojavi ta radar le takrat ko je nekdo blizu in je zelo nemoteč in meni ena boljših aplikacij za AC. 

Uredil - PEK
Link to post

Jaz se še ne bom prijavil, ker za nedeljo ne vem če bom doma. Nočem pa nekomu, ki je siguren mesto vzet. Treniral bom z Alfo, kot da bi prišel. Če bom bo to zadnji trenutek najverjetneje.

V Poznanu imam nekaj neporavnanih računov in je čas da to uredim. Sicer sem takrat bil tam s čolnom....

Uredil - MarkoP
Link to post

imam helicroso in tudi tisti app za sekanje ovinkov..vseeno se zgodi kaj nepredvidljivega. Ne cikcakam sploh... raje se umaknem, ce je kdo za mano in ravno to je bil tudi moj problem na FUN GT3 dirki ko sem se umikal enemu in sem pol drugemu rit nastavil ;)

Ja treningi so od tega cirkusa meni se najbolj zabavni, ker je vse bolj na easy in se kaksna dobra dusica ti lepo linijo kaze, pomaga pri setupu, na progi se cakamo in probavamo prehitevanja ...tako da super, ce se bo to malo prakticiralo :shock:

Link to post
  • PEK locked this tema
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...