Skoči na vsebino

Gran Turismo Sport


Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Odgovori 110
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mihael teb se je end an živleje zameru no...., nikol ti ni nč dobr, Asseta je podn na pc-ju?, Men se zdi da ne, GT deli so bli podn, enako ne, BF1-ja bo nora, VR očala pomoje enako dobra, ne vem....Mi

Če kej, to pa znajo ...    

Ja včer sem pa mal grdo opisal reči, oz je niti niste razbrali, se pravi, najprej se oproščam Siliciju, ter vsem ki imate družine, ali ste se v mojih besedah razbrali mogoče.....fino se oproščam!

Lepota, 4k, pa PRO je dobil boost, slika da te skor mal kap ja (strele, dimni efekti itd) grdo rečen kokr ima trenutno PRO lepo grafiko za 300eur dobit nekaj boljšega je že kr težko...

Špil bo zihr kr lepo hud , ena mala težava bodo plačljivi dlcji, enak kot Asseta da imam vse porše in bmwje, sem plačal se mi zdi da 30eur, špil 50eur, tko da enako bodo delali v GT SPORT, naj bi bilo max do 600 avtov, (in cca 700++ vozil prek dlcjev), nato vse DLCji, če bo res kar se govori bo plačljivih dlcjev prek 30, povprečje 5 do 15e na dlc, in končna cena cca 700 flik za špil...vse kaže na podobno politiko, kot jo ima iR, razen online tekmovanj.

Link to post

Mene je navdušil že Gran turismo 2, pa sem potem preigral vse do zadnjega, ker te serija pač potegne. Špil je nekaj posebnega, ker je v njem na stotine avtov, ki se večina resnično vozijo vsak svoje. Tudi število prog do sedaj ni bilo švoh in če dodelajo še spletno kodo bo tole kar uživantski naslov. Imeli smo nekaj lepih prvenstev in hudih bojev. Pa fino je bilo, ker ga je lahko zamojstroval tudi kdo, ki ni imel volana, saj se je dalo super voziti na plošček. Da smo si na jasnem, špil je bil arkada, vendar z volanom in vsemi pomagali na off, je bila vožnja zabavna, kar je verjetno tudi smisel video iger, da se zabavamo. Pa kar se tiče občutka na volanu mi je do sedaj edino Assetto Corsa nudila več informacij o tem, kaj se z avtom dogaja od Gran turisma.

Link to post

Ma ja. Top šit 15 let nazaj. Ga ni bilo junaka, da bi me šišinil:lol:. Sedaj, ko ostale sim nudijo poškodbeni model in vse ostalo, je tole res revialnega pomena. Tako da je moj cilj vsak drugi PS in njemu pripadajoč GT:roll:.

Link to post
Pred 13 urami , mancSLO je napisal:

...Ga ni bilo junaka, da bi me šišinil:lol:...

Itak, k še nisi mene poznal. :DD Je bil res zabaven špil. Jaz ga mam še vedno...

Link to post
17 hours ago, 123 said:

Od kje te informacije o plačljivih dlc

 

To se govori od 6ke dalje, počakaj boš videl avtov bo max 600 ksoov , ostalo bo vse v bodoče na dlcjih, povej mi za en hud ps4 špil sedaj, pa da ni en kup dlcjev, (bf1, bf hr, asseta, projectCras-en kup, bla bla... boga asseta je dobila 4 dlcje, boga zato ker je že tko špil kr oskubljen, sicer pa itak logika če hočjo dobr nardit v bodoče, bodo tudi dobr kasiral, ni kot stare babe ni za đabe...pravjo :)

Link to post

Ubistvu lahk si trošil ne vem kakšne evre na denarju, dobil in kupil avte, sm se mi zdi da je blo fuul drago..., večina novih avtov so pa itak dal, ko si online fural, naredil in jih dobil brezplačne, še posebaj so to delal za namišljene avte, pa anniversary je bila svoja verzija, mislim avti ki jih nisi nikjer dobil , tako pobarvane itd...ne velik neki novga.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...