Skoči na vsebino

FUN Liga [14.5. - 17.6.]


Domc

Recommended Posts

  • Odgovori 178
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na slo-racing ligi je postavljena nova sezona. Kdor se še ni prijavil: slo-racing league (klik na join league)   Ker stran še ne podpira več dnevnih dirk, bosta v enem vikendu izpeljani dve dirki.

hehe Arne, si vsaj do cilja prisel pa za zimo imas ze kurjavo prstimano...vsaj neki pol   Jaz sem tudi ze odvozu, pa se ne morem nacuditi svojemu idiotizmu. Na obeh dolgih HP (Forest) sem se na ist

Prvo kot prvo zelo lepo je videti mAxL-a na forumu    Drugo kot drugo komaj čakam,na FFB popravek in že bo bolje za vozit. Bom pa danes probal priti v cilj v enem kosu. Se pozna,da sem bolj vsekan na

Prvo kot prvo zelo lepo je videti mAxL-a na forumu  [ok]  Drugo kot drugo komaj čakam,na FFB popravek in že bo bolje za vozit. Bom pa danes probal priti v cilj v enem kosu. Se pozna,da sem bolj vsekan na dirkališča in GT3 dirkalnike.

Link to post

 

Se pozna,da sem bolj vsekan na dirkališča in GT3 dirkalnike.

 

jah rally je cisto druga liga...ni nadrkanih in rutiniranih prog zgolj improvizacija in boj med tem ali bi rad naredil dober cas z rizikom ali pa malo slabsi z bolj pussy voznjo...vedno tehtas in prilagajas glede na to koliko zafukov naredis vmes. To da ni resetov pridoda taki izkusnji zgolj + tocke. Res je kul tole. Odpeljem jutri ker danes sem ze 4 pire posekal...na tem spilu pa tale kombo ne spila...pa se ta vikend lovijo alko voznike ;)

 

Sem pa opazil da mi S4 Lancia 4WD popolnoma nic ne lezi in vozim kot en beden debil...sploh nimam obcutka, pa lahko settinge furam kot zelim...jebat ga se je FULLL maneverskega prostora za izboljsave in trening feelinga na razlicnih avtih in to mi je tako zelo vsec pri tem spilu!

Link to post

Potem sva že dva,ki delava vragolije  [owje] Jaz sem že srečen,če pridem do cilja v enem kosu . 

 

in tocno to je car te igre...boj sam s seboj, avtom, setupi in cesto. Vazno je da se ob igranju uziva!

Link to post

Ne, ker še ni podpore za večdnevne dirke (sem "fizično" ločil). Pa tudi v starih časih RBRja, si moral odpeljati day1, da si lahko štartal day2.

Link to post

Ah, kul. Sm odvozu in zgublau živce na HP2 ker ni hotlo dajat v brzine, al pa metal iz brzine al pa se mi je hebl odpel z mize, zgubu 17 sec za vodilnim takrat. Ostalo pa ni blo švoh.

Link to post

uff tokrat sem za svojo aroganco placal hudo ceno...ravno sem 4 in 5 HP Arneja lovil po casih, pa sem si rekl zdej v 6-ti pa se mal dodam....in sem! Prvo tretjino proge sem ostal brez prve leve gume...grrr pa cist mal sem poslatu zidek.... jebela cesta [Jaoo]

 

Drugac pa bravo Knox..Domc ajmo do konca...pa pazi gume ker na tri etape repair je kar izziv ;)

Link to post

Hvala hvala. Precej bol fokusiran kot prvi leg ko me je pomankljivo oblečena mladenka čakala v postli.

Je pa spet ene parkrat vrgl iz brzine in clo en manši spin nekje. Nism jst za monte karlo. Najbolš se počutm v britanskih gozdovih pol pa kašna finska. Asfalt bomo pa najbrž španijo fasal prej kot bavarce.

Uredil - Arne Dopudja
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...