Skoči na vsebino

2. Grobnik - 24.5.2015


Recommended Posts

  • Odgovori 72
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Grča je ratu,.. ostalo pa bl tko tko... 

Apat studios best studios, +5 style points za crash

Za trening sem vse skupaj naredil 20 krogov, če ne štejemo prve testne dirke na Grobniku. Setup isti kot na silverstonu...Se bo treba veliko bolj potrudit če bom hotel naskočit vrh... Alen in Bonča sta pasje hitra  [it]

 

Q: Porazno. Nisem zbral koncentracije, pasivno kajenje špinela mojga kolega pa najbrž tud ni pomagal   :lol:

R1: Koncentracija še vedno v k***, zadnjih par krogov sem se malo zbrihtal. Komot bi bil drugi, ampak sem prevečkrat bil agresiven takrat, ko ni blo treba in premalo takrat, ko je bilo... Zadel sm se z Fujsom v T1, kasneje pa še v rit nažgal Željka   :D.  Sem ga pol spustu naprej in korektno prehitu po zunanji v jami za končno 6. mesto. Zabavno   :) Željko, svaka čast za dirkanje, res fer voziš. Na TS sva se ti pa s kolegom tud celo dirko režala  :D

R2: Počasen začetek, premalo agresije pri prehitevanju. Na koncu po zaslugi failov sotekmovalcev 2.

 

Kar zabavna dirka, bo pa treba popravit konstantnost...torej vežbat 

Link to post

Moj trening je potekal na testni dirki in mi je prav filing za ovinke dal šele v 2 dirki :D Ampak se je splačal. Res da nisem najhitrejši, imam pa zato zbranost in konstantnost zelo dobro za moje pojme :P 

Q: Mislim da 8, soliden krog, šel malo z rezervo in še nisem imel pravega tempa ker sem odvozil samo kakšne 5 krogov na ogrevanju.

R1: Dober štart, na srečo brez kontakov. Imel sem res epske borbe z Glavačem, Erštejem in še kom. Ampak večino časa s tema dvema modeloma :D Res bok ob boku, zaupanja vredna voznika. Čeprav glavač me je mal skrbel s pirom v riti :D Ampak na koncu končno 3 mesto saj je Eržen naredil napako in podaril mesto. 

R2: Štart zadaj, lepo raztegjena kolona in se niti nisem preveč silil v prvi ovinek saj sem mislil da bo poknal, na srečo vseh samo z manjšimi zapleti na koncu kolone, nato kolega teammejt Murn v zadnjem ovinku sicer z dokaj rahlim dotikom katapultiral oba iz proge. Ampak ker sem tako ali tako bil zadnji pa se nisem sekiral saj sem imel še dosti krogov. No tempo je naraščal, z Murnom sma imela krajši boj ki ga je dobil(zagikanec). Nato pa z lepo vožnjo in tempom, napakami drugih kmalu v boju za 5 mesto. Nakar pred mano napako naredi Apat, za katerega me je še skrbelo saj me je na prejšnji testni že lepo spravil v travnik.Tokrat ponovno, ne vem sicer kaj se je zgodilo, po pregledu replaya ne vem kaj se je zgodilo. Izgled kot lag ampak na zelo čuden način. Ne morem rečit da je kriv ampak je samo igra totalno v k***u. Izgubil dosti mest na koncu pa mislim da končal 11 po tem ko sem ponovno prehitel Apata. Seveda je bil moj avto lepo zbomban :D Ampak super borbe.

Link to post

Treninga ni bilo, očitno pa je bil močan tisti špinel, ker tudi jaz v Q nisem vedel kaj delam,... P12 se mi zdi.  [Jel2]

 

R1 lepe borbe predvsem z Gantarjem in Selčanom. Potem en mali dotik v hitri šikani z Alenom, pa sem bil spet v narobno smer obrnjen, kot na gokartih. :D No, Alen me je potem spustil nazaj tako da nisem izgubil nič in me lepo prehitel po zunanji strani v dolini.... sem samo bulil debelo. :) Alen, probam vozit čim bolj fer, hitrosti pa v guzvi prave ne najdem... očitno sem že prestar, drugo leto pričakujte, da bom vozil kot stari dedki, 30kmh pod omejitvami (v napačno smer). :shock:  Končal P7.

 

R2 fajn prebijanje naprej, pridem tja do roba stopničk, nato pa 2 Al(i)ena mimo mene... P4. 

 

 

Spet 2 super dirke gledano iz perspektive uživanja. Rezultati še vedno bolj tako tako... mogoče drugič boljše. 

btw kdo ve za kak hiter fix za audio izhod na plati, ker moram kabel od slušak med dirko po celi sobi metat, ker mi zvok zginja vmes... saj veste, tisto ko slušalke (ali zvočniki) delajo pravilno samo še če je bananca v nekem določenem položaju v luknjo na plati, in ne do konca notr zabita...

Uredil - PEK
Link to post

Jaz svoje vožnje sploh ne bom komentiral, ker verjetno večjega talenta ni :D Na obeh dirkat precej velike možnosti za visoke uvrstitve a, zaradi lastnih napak, neizkoriščene :(

 

Eno vprašanje. Ne vem, če sem kje zasledil, ko ti PLP dodeli CUT zaradi tega, ker te nekdo zbije s proge in imaš 3 ter dobiš kazen skozi bokse ... Se da kazen upravičiti na podlagi replaya in zaradi tega ne bi peljal skozi bokse?

Uredil - bofu
Link to post

Poleg dirkaške kariere imaš še potencalno kariero v filmski industriji  [ok]

 

Pa še moj povzetek:

 

Q: dober krog se je napovedoval. Napaka v zadnjem ovinku. Guma na travo in sanj je konec.

 

R1: Štartam počasi, računam na pašteto spredaj. Ni se zgodila. v 3. krogu branim napad v T1, ko na izhodu iz ovinka dobim avto, ki se vrača na stezo, kot bi bil sam. Bum. Trk neizogiben. Avto poškodovan, jezen počasi prišepam do konca.

 

R2: Pred T1 prehitim avto, ki pa dobro zavira v ovinek. Rahel dotik, usodna posledica zame. Še dobro, da mu nisem uničil dirke. Končam v travi. Nož za zobe in nazaj. Med dirko dobim še par udarcev s strani in z odzadaj. Na koncu se dobimo štirje v borbi za prestižno zadnje mesto. Mislim, da je Fabjan zadrževal vse skupaj. Bil hitrejši od njega, nisem pa zmogel varno mimo njega. Po par izmenajvah med nami mi uspe, da ne bi bil glih zadnji :)

 

Za pozabit. Pa precej sem treniral in bil *sam* na progi tudi precej dober. žal mi to ni uspelo prenes v dirko... ...Imola. Upam, da je asfalt bolj gladek kot pri Hrvatih.

Uredil - MarkoP
Link to post

Grobnik: 

 

V nasprotju z nekaterimi, ki so na dirko prišli kar tako (brez treninga), sem jaz naredil caa 300 krogov, ali pa še več.

 

Q: napaka pred ravnino in slab rezultat.  [buzara] ( pa še TC sem vklopil, da me ja nebi zaneslo)
R1: po bedariji [Joj] , ki sem jo naredil v t2 dobra borba z legendo Igi-tom.(sori še enkrat, Igor).  P14 na koncu. 

V videu nekaj postov višje se na začetku bedarija lepo vidi. "Slučajno" se snemalec počasi vrača nekje iz paše na travniku in ima posledično obilo časa za vse sorte počet. Tudi druge snemat [krniki] .
R2: od zdej naprej bom tiste, ki me zapirajo (očitno samo jaz tako mislim, ker diskusija na to temo nekako ne steče) pustil na miru, sem si rekel. In je šlo do P7.

V 180°ovinku me je Gantar tako lepo prehitel, da bi posnetek lahko vrteli v kakšni šoli varne vožnje.

 

Seveda sem vesel pik, ampak to še zdaleč ni to.

Dokler pa me bodo dirkači, ki so sicer kako sekundo ali dve hitrejši na krog od mene, prehiteli tako na easy, ne bom zadovoljen. Zadovoljen bom, ko bom uspel takšnega nasprotnika umiriti in zadržati za sabo.

 

Čestitke najboljšim in vsem, ki so dirko končali. Tudi organizatorji zaslužijo kak hmelov ali pa hruškov napitek ob priliki.  :roll:

Uredil - mancSLO
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...