Skoči na vsebino

Imola - 30.11.2014 [Testna dirka]


Recommended Posts

  • Odgovori 62
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma, hroščat je špil u pm, lahko imaš novega ferrarija pod havbo, ali pa 5 let staro gajbo, pa ti zna isto delat. Sam imam jajca od kom'pa, pa mi deluje bp, sicer imam šminke izklopljene, samo dela bp.

Kaj drekaš, jst nimam cajta cel teden trenirat pa vsako nedeljo pol 3 ure dirkat.

Če bi namesto 5h na tri tedne (kar je v bistvu 15 min na dan), prišli na vse testne dirke, bi se vam poznalo tako na konstantnosti, kot tudi boljših časih. Jaz tudi nimam vsak dan čas sedet po 2-3 ure

Murn, ko te je orbrnilo nisem mel nič zraven (prvič), sem bil zadaj par mm, edino če je kaj pinaglo......nisem mel občutka ne vizualno ne kako drugače da bi se te dotaknil........drugič pa sem te ja, oprosti......

Link to post
Deli na drugih straneh

No za testno je blo. Vidim da ko treniram bom mogu dat track surface nek manj od optimum, ker kar drsi na serverju.. Drugače kar se dirke tiče - sorry Bonča, verjetno sem mal malo placa pustu. No potem sm padu ene 5s za prve tri ki so bli zlo hitri, za mano pa mal počasnejši, tko da sm končal.

 

Je pa jeba tale Imola, z istimi nastavitvami na Nurbourgringu 60fps, tu 40... pa mam vse na minimum, tko da rezerve ni... Sem probu še resolucijo znižat pa ni razlike. Čudno. Če pozna kdo še kej skrivnega za boljše fps-je(kakšen .ini al kaj podobnega), se priporočam :) drugač bo teška vozit 75 minut tko..

 

Aja še to: sm za en drug comp nabavu R9 270(drugače 5870), sm sprobu v tem compu, in so bli fps-ji isti - verjetno zaradi PCI-e 2.0 vodila? Tko da bi mogu comp zamenjat, ajejej, jajca :)

Link to post
Deli na drugih straneh

Kar se fps tiče, po formatiranju na 8.1 in vse na novo AC (samo uradni appi in tale penalty ter rsr live timing) sem imel nekje 80-100fps skoz, razen shadows medium do high nastavitve (4xaa, 16xaf), brez zatikanja, vsaj do 13. kroga......komp je pa i5 2500k, 8 rama, samsung 830 120g ssd, msi gtx760

Link to post
Deli na drugih straneh

Sennas - prvič sem se sam zavrtel. Jst ne vem kaj je to, ampak na dirki mi vedno izgine zvok za gume. Danes sem čisto vse aplikacije izklopil razen PLP. Pa je bilo isto. Na Practice in Q mi pa čisto normalno dela. Ne vem. Verify integrity cache sm tut že delal. Edino reinstall AC me še čaka. Moram do nedelje zrihtat. 

 

V glavnem, nisem imel zvoka gum, tako da nisem vedel kdaj vrti v prazno in sem se zavrtel. V drugo sem vaju pa čakal in sem prepočas pripeljal skozi tisto šikano pa si me zadel. Ni panike ...

 

Glede incidenta z Bončo - če bi bila prava dirka, bi jaz rekel, da je Mitja smotan (dive bomb), vendar bi mu ti moral pustiti dovolj prostora, saj je bil že vštric s tabo že pred ovinkom...

 

Mi je pa potem v zadnjem krogu spet za par sekund zamrznlo vse skupaj. 

Link to post
Deli na drugih straneh

Dirka je bila od prvega ovinka dalje v redu, do 5 krogov pred koncem je tudi delovalo vse skupaj odlično, edino zadnjih 5 krogov je mogoče začelo malo štekati v določenih ovinkih. 

Edino damage je pa totalno čuden, v glavnem volan obrne skoraj takoj za 90 stopinj, kar je potem pomenilo 2 minuti in pol boksa.

 

Pohvalil bi sistem za sekanje ovinkov, ki šteje sekanje tudi na ravnini :D

 

 

Mitja tukaj je replay. http://www.mediafire.com/download/83nv2cttjdwan2x/mclaren_mp412c_gt3@imola_20141130215727

Link to post
Deli na drugih straneh

če že maš za zbirat, zber 970, razn če ti je pozimi hladno, yeah i said it :D Ampak resno, 900 serija je nova arhitektura in ni še nič overclockana, dobiš pa 4GB V-rama, kar boš rabu za novejše igrce in če overclockaš, se boš kosal z karticami ki bodo brišle ven čez 3 ali 4 leta :)

Link to post
Deli na drugih straneh

Čestitke prvim trem in vsem ki so končali tole zmešnjavo.

Glede na klimo zadnje dni tule gor (se nisem umešaval) je bila tudi dirka v stilu. Nesreča v prvem ovinku (pa saj človek ne more verjet). Tako sem celo dirko odvozil z razbito šipo, ampak OK. Na koncu me je v acque minerali enkrat odnesl tako da je boj za 3 mesto odpadel.

Aplikacija za sekanje ovinkov bo v redu se mi zdi. Tole 150% obraba gum in poraba goriva ne vem če vodi v zanimivejše dirke. Morda raje obvezen postanek.

Link to post
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...