Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]


Recommended Posts

Ne znam sto da kazem, nisam ocekivao titulu, Janko je bio prebrz u qualif i na dirki, znao sam da ce biti tesko u dirki.

Mnogo sam uzbudjen sada i ne znam sto da napisem, cestitke svima na odlicnom prvenstvu, Janko odlicno je bilo cijelo prvenstvo.

Jos jednom hvala svima na cestitkama, sjutra budem napisao nesto o dirki.

[champ][champ][champ][champ][champ]

  • Upvote 5
Link to post
  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Q: Vzamem napačen setup intemu tudi posedičen rezultat!

R1: Zamudim v štartu in se kot zadnji zapodim vendar, v prvem ovinku izkoristim gužvo, vendar Šimeca odbije od ograje pred mene, ga malo popravim in gremo v napad, dokler me Trošt ne nabije v rit in me odbije v steno (Trošt to boš fasal Božjo kazen - na pikniku neboš smel piti in boš pazil da bo moj kozarev vedno poln [krniki][opa] ), fašem susp. damage, pol po polovici kroga me še nabije Daks in še fašem aero. damage! Z cisto sfukanim avtom le nekako prilezem do cilja, čeprav zadnji!

R2: Dober start, na koncu ravnine z poznim bremzanjem pridobim nekaj mest in se spet zapodim za Šimecom, ki pa se ni dal Glavaču in se zapodi v ograjo, Glavač pa za njim, ni mi ostalo drugega, kot pa da sem Jankotu malo pomagal iz te zmede, tako da sem ga naravnal po stezi in Šimeca odbil vstran in si s tem uničil celi avto, na koncu mi je še uspelo preheti Davida!

Čestitke Vedranu za zmago [champ]

Dobro leto za našo ekipo, mislim da 2. mesto ekipno in moje 3.mesto med privatniki (razen, če sem se kje zakalkuliral), počakajmo na uradne rezultate.

Čestitke vsem dirkačem v prvenstvu [ok]

  • Upvote 3
Link to post

Kaj si pa tolk počasen :D, zaviraš tam kjer jast ne. :) Se opravičujem, my bad, sem mislil da bo ratalo da te vrže na drugo stran hairpina, ma ni ratalo. Pardon, nisem nalašč. Sam ne božje kazni, prosim, kako bomo potem svingali? :D

  • Upvote 2
Link to post

Da se malo razpišem.... :D

Najprej iskrene in najboljše čestitke Vedranu. Bio si odličan i najbolji team mate. Hvala. :)[champ] [champ] Čestitke tudi Glavaču, pa čeravno je bil drugi, tudi to se zgodi, še vedno mislim da sta oba nadvesoljca. Čestitke tudi Janiju za tretje mesto.

Moja včerajšnja dirka:

Q: V redu, sicer nič posebnega krog, pazil sem da se ne razbijem že v outlap, potem pa ne optimalna vožnja (več kot očtino s 4s za Glavačem, lol), ampak solidno šesto mesto.

R1: Štart bolj slab, sklopka mi je zatajila hihi, potem pa po ravnini mislim da sem malo prepozno bremzal, jasno direkt v steno da se zlomi kar se zlomiti da. Nadaljujem iz ozadja, nekaj avtom uspem prehiteti legalno, Zorkota žal zadanem, ti šment ti. Ob napačnem času in kraju naletim tudi na Šimenca, ki ga tam nekaj odnese, zato se odločim da ga počakam in prehitim še enkrat bolj legalno. Celi polomljen nekako končam na p6, potem ko me v zadnjem krogu spusti kalkulator Marin. :) Spremljam vrstni red med dirko na vrhu in sem zelo vesel za mojega moštvenega kolega. Bravo!

R2: Štartam v redu, celo na prvo mesto, ampak sem vsled prejšnje izkušnje previden pri zaviranju, tako da me prehiti Marin in še eni trije Seati, ter tudi nori-na-mestne-proge Kurent, potem je tam Apat, ki ga nočem spustiti a vseeno brez težav pride mimo. Sem že p6, v ogledalu vidim Vedrana, na ravnini vem kaj je moja naloga, še zadnjič mu poblendam z lučmi za srečno vožnjo. :D Za mano se krog pozneje znajde tudi gospod Glavač, v njegov koptik vidim nervozo, poskušam se malce pozabavati z njim in Vedranu dati nekaj dodatne prednosti. Zadržim ga par ovinkov kjer je nemogoče prehiteti, on to ve, zato me ne stisne v hairpinu, ampak počaka na ravninico kjer je moja polomljena koretka nepokretna in nebogljena. Nekaj se protivim, ampak pride mimo zelo hitro, poblendam mu da nikarte tako hitro naprej. :) Potem osamljen dirkam (no ja, se cijazim) na sedmi poziciji in tam tudi končam sezono. Čestitke še enkrat vsem pred mano! [champ][dance]

Zadovoljen s točkami na tej težki dirki, proga je vseeno malo boljša kot grozni Pau, ker ni tistih idiotskih pločnikov. [jezik12]

Še nekaj besed o sami sezoni:

Za cilj pred sezono mislim da sem si zadal končno pozicijo med prvih 7 in stopničko ali dve. Dosegel sem odlično končno peto mesto (čeprav so nekateri odmanjkali - Eržen, Bašelj, toda jaz jim nisem kriv hihi), enkrat sem bil celo drugi (Valencija), enkrat pa tretji (Oskar nekaj). Vztrajal sem na vseh dirkah s prisotnostjo in prisebnostjo, mogoče bi bilo fino malo več trenirati, ampak za vse žal zmanjka časa. Zanimiva in uspešna sezona!

Lep pozdrav do naslednje

  • Upvote 1
Link to post

[champ] [champ] [champ] [champ] [champ]

Peta sezona WTCC virtualnega prvenstva na SloRacing.

Končen razpored po dvanajtem dnevu, Macau - Macau

Točkovanje vozniki - tovarniški:

post-60-0-26240700-1334689133_thumb.png

Točkovanje vozniki - privatniki:

post-60-0-89435600-1334689140_thumb.png

Točkovanje moštev:

post-60-0-56865000-1334689144_thumb.png

Število končnih uvrstitev med tovarniškem točkovanju:

post-60-0-26884700-1334689137_thumb.png

Število končnih uvrstitev med privatniškem točkovanju:

post-60-0-43492400-1334689143_thumb.png

  • Upvote 3
Link to post

Tako, za nami je že/še peta WTCC sezona. Za nekate uspešna za druge nekoliko manj :)

Udeležba je sicer nekoliko padla proti prejšnim letom, hkrati pa je tudi malce nihala...igra je stara, potrebujemo nekaj novega - svežega...

Hvala vsem, ki ste se redno udeleževali dirk, sprejemali sodniške odločitve - takšne ali drugačne in ostalim organizatorjem za pomoč (Apat - točkovanje, Eržen - server, Glavač&Zupan&Kurent - sodniki, Trošt - ostale futkarije :))

Sledi premor, v jeseni pa novim zmagam naproti...upam da tokrat le z GTR 3 [smoke]

Se vidimo jeseni (še prej pa seveda na pikniku) [ok]

Bravo zmagovalcem v obeh skupinah [champ]

  • Upvote 6
Link to post
  • 1 month later...

Helow ppl!

kdo bi mi pomagal pri situaciji...

kdo ima še shranjene replaye letošnje sezone?

rabil bi replaya obeh dirk in sicer za dneve:

Zolder

Monza

Laguna Seca

Pau

PM mi za email.

Hvala

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...