Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]


Recommended Posts

Jaz ne bom nič obtoževal, ker niti ne sodelujem v prvenstvu, sem bil pa že lani zelo sumničav ravno v Pau, ko je eden izmed BadBoysev proti koncu dirke odpeljal najhitrejši čas, vsi ostali smo peljali 2 sekunde slabše :) Pa seveda tudi na drugih dirkah, ko sem se proti koncu dirke peljal čez celo progo, ker ni blo gripa, BadBoysi pa kot po tirih :)

Link to post
  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Bom jutri več napisal zdajle prišel domov.

Ko čitam o nekih pluginih pa nevem kaj vse me kar mine. Vsi znajo povedat kako kdo cheata, ampak jaz za sebe vem da ne, ampak očitno to ni dovolj.

Jutri več.

Link to post

V moje dobro bolje da ostaneš.

Kar se pa komentarjev o cheatanju tiče se pa vzdržujem komentarja... Le to, da je velik drugih možnosti da se jima gume ne obrabljajo, kot ta da bi shekala igro [Joj]

Link to post

Qualif: 4 mjesto

Race 1: Dobar start i prvi krug dobre borbe sa sam 2 a u drugom krugu me Janko zabi tako da sam izasao na stazu na 15 mjesto i tako je za mene vikend u Brnu bio zavrsen [wall]

Race 2: start sa 9 mjesta i zavrsim na 7.

Vikend za zaborav

Link to post
Nevem kaj naj rečem, ... Naj bo še tako sumljivo, sta nedolžna dokler jim nekdo ne dokaže nasprotno.

Se popolnoma strinjam!

Jaz v mojem komentarju nisem nikogar obtoževal goljufanja, napisal sem samo kaj mi ni jasno.

Link to post

RACE07 vozim preko STEAMA tako, kot vi vsi in če me ta prevent ni označil kot goljufa, res nevem zakaj si nekateri jemlejete to pravico.

Za file spreminjat v igri sem sem pa pravi antitalent.

Sem pa že videl da je nekatere označil in to pred izidom STCC 2.

Race igra je uninstal in čaka na kupca.

Jaz sem končal z to debato.

Link to post

Tule je toliko nasprotujočih si dejstev, da je joj. Mirko, škoda da si se tako odločil. Če bi pri meni kdo kaj takega samo namignil, bi poslal kar me prosijo da bi bil mir in bi vozil naprej. Debata bi se končala že včeraj. Tako pa noben ne ve kako in kaj in - tudi če noben ni nič kriv - ne dobimo nobene razlage za sumljivo situacijo.

Razumem, da ni kul nekoga obtoževat po krivem, ampak se da vse skupaj tako enostavno rešit, da res ne vem... ampak tako mislim jaz, vidva očitno ne :)

  • Upvote 3
Link to post

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec.

V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako hitri (Mirko je bil med njimi, celo sam je podpiral tyko), nekateri pa smo potem celo snemali telemetrijo in ne vem še kaj, nobenih problemov, niti ni bilo komplicirano.

Se strinjam z vsem kar je povedal Tomaž, vse se da enostavno rešit in sam bi z veseljm poslal setup, kar je predlagal Glavač. Vsekakor je dejstvo da sta edina dva (bad boyz) s tako obrabo gum in hitrimi časi na koncu, in ponavljam, to še ni razlog za goljufanje, je pa nenavadno in vredno tehtnih argumentov. Če sta nekaj pogruntala, vsaka vam čast.

Me pa moti kar so že drugi povedali: rinjenje, siljenje obeh v praktično vsaki dirki in ena sama agresija. Tukaj pa ne odstopam in mislim da nas je več takih, ki nam tak način pridobivanja pozicij ni všeč in isto bi trdil če bi vozila Sveti Peter in Pavel, kdorkoli. Ni važno kdo je v prejšnjih ligah delal kaj, nas zanima, kaj se počne trenutno. Vsi želimo samo pošteno dirkanje in nič drugega.

Srečno.

  • Upvote 8
Link to post

Ja, se strinjam, obtožba goljufanja je kar resna stvar in preseneča me kako hitro ste nekateri tu to storili ali le začeli špekulirati o tem. Njun način vožnje oziroma domnevna agresija proti sotekmovalcem pač nima nobene zveze s tem, kot je že sennas rekel.

Link to post

Nevem kaj naj rečem, ...

Naj bo še tako sumljivo, sta nedolžna dokler jim nekdo ne dokaže nasprotno.

Bi pa povedal še:

- Obtožba goljufanja je resna stvar ja. Lahko pa vsak pove in obtoži, tega je povsod malo morje, tudi v F1 ( v SLO DP je tega nebroj). In vse te obtožbe so potem kasneje povod za prevetritev predpisov. Pa al so kaj najdli ali ne.

- To da nekdo po obtožbi neha z igranjem in prodaja vse skupaj, se mi zdi nesmisel. To lahko samo še bolj priliva bencin na ogenj. Sploh pa se mi za tekega dedca kot je Miro, ki bi lahko pol ljudem ki so na forumu bil fotr, zdi vse to nepotrebno. Nekako v stilu, da pobere svoje lopatke in gre iz peskovnika pa v jok na drevo.

- A ne bi blo najlažje rečt, fantje tle imate setup in tiščte do onemoglosti, pol boste pa povedali kaj si mislite. Pa tudi če bi dal kak drug setup in ne tistega s katerim je vozil...

@MirO A v ceni 30€ so tudi vsi setupi?

Link to post

Sam za info da vam povem, sem danes spremenil nastavitve volana (kolk stopinj) ter steering lock v igrci, in lahko rečm da se mi par krogov kasnej gume pregrejejo :wink: Tko da, verjamem badboysom da sta ujela prave nastavitve avta, volana in stila vožnje...

Link to post

Mislim da lahko samo PEK, JEZN in MAXL govorijo o sumih goljufanja, ker so strokovno usposobljeni za to in tudi zato postavljeni za preiskovalce, ostali pa smo lahko samo tiho!

Miro nevem zakaj takšna užaljenost, ker itak nisi kriv dokler ti ne dokažejo (že parkrat poudaril to), še najmanj pa ne razumem tvojega odstopa in prodaja igre?

Nevem al si res hodiš polnit svoj ego na dirke ali dirkaš za svojo dušo, ker če je drugo mislim da nebi rabil odstopit od prvenstva [ok]

  • Upvote 4
Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...