Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]


Recommended Posts

  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Q: Res me je presenetil čas 1.33.1 nkol tok dobr odpeljal.. :)

R1: Slab štart,toda borbe celo dirko..Tko uglavnem še ni blo.. :) Se pa opravičujem Mejaku in Tomažu Selčanu,da jih je zavrtelo zaradi mene!

Mejaka nekaj metalo ke in sem celo dirko kar naenkrat ga zagledam na odbijaču in...Oprosti ni blo zanalašč! :wink: Tomaž pa na prevalu..Dobro sva se borila

ko sva prišla čez preval iz leve v desno sem bil očitno ful hitrejši in kar naenkrat sem te zagledal in ni blo rešitve! Žal mora bit tudi tako... :( Drugače pa

hvala za hut dvoboj in poštenost!

R2: štart tko tko...Jure... :) Se veš... :) Jebene! Drugače pa itak borbe skoz...Sem pogruntal de sem res star že! :)

Čestitke zmagovalcem in Lp do naslednjič

Link to post

Q. Katastrofa , spremenil sem set in opazil da sem vse pokvaril zato samo 19 mesto in 1s slabši čas kot na prostem treningu.

R1.Začeu previdno in iz ozadja z dobrimi in fer borbami prišeu do P13 med privat pa cel pP3.

R2. štart zelo slab in spet iz ozadja se prebil do P12 med privat pa P4 kar spet ni tako slabo če pomislim da imam 90 kg.

Čestitke zmagovalcem, ter Denisu za ogromno napredovanje v tej zelo močni ligi.

Link to post

Q: presenetim samega sebe in odvozim pod 1.33 in pristanem na 10. mestu

R1: Soliden štart, potem pa se v tretjem,četrtem ovinku malo preveč ''naslonim'' na rit M. Mejaka in ga obrne(se opravičujem! mene pa verjetno čakajo kaki dodatni kg :oops: ), nakar še nekdo mene napiči v rit in pristanem na zadnjem mestu z suspension problemom in lepo plujem po progi na zadnjem mestu ker cajt ni šel pod 1.35!

R2: Dober štart in se prebijem na 12-13. mesto, kjer potem lepo vozim v miru. Na koncu zaradi preogretih gum še izgubim eno mesto. Zadovoljen z drugo dirko. Koliko sem vložil v to Laguno, toliko sem dobil nazej. Premalo... [jezik12]

Četitke zmagovalcem

Link to post

Q: S kilažo in še uvajanjem v vse skupaj, sem samo upal, da ne bom zadnji :wink: No končal sem kot 19.

R1: Nič posebnega na štartu, v prvem ovinku pazim, da ne nabijem koga, ko vse leti naokoli mene, nato se isto ponovi še v drugem in tretjem ovinku, kjer spet nekako obidem "počez" stoječe. Po enakem primeru v zamašku se "prišlepam" do 13 mesta. Tam se vozim kakšnih 5 krogov, potem pa gre z gumami čedalje na slabše in zatorej sem na koncu pristal na P19.

R2: Spet laganica na štartu, da le ne bom kaj ušpičil, pazim v prvem ovinku, ko se nekateri še vedno učijo zavirati na tujih odbijačih, tako da prilezem tam okoli P15. Potem se proti koncu ponovi zgodba iz prve dirke, s tem da je bilo vse samo še slabše. Gume so bile fuč, potem bi pa rad Zorko, da izpuhtim pred njim in me prehiteva v zamašku, kontakt, obračanje (oprosti, samo lahko bi počakal na prvo ravnino, saj si videl, da me je bila cela proga, pa ne zanalašč). Na koncu P18, zaradi odstopov.

Čestitke prvo uvrščenim kapo dol kako vozite. Sam se trudim po najboljših močeh, eni ste zaradi tega malo živčni, pa upam, da bo kmalu boljše.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to post

Q solidno 3 mesto odpeljal dober krog ampak Glavač je bil prehiter presenetil pa je tudi Bašelj.

R1 solidno do prvega ovinka kjer smo šli 3 v ovinek malo sem zadel Glavača sori ter v 4 krogu Bašlja, ne vem kaj je bilo tam kar odneslo je zadek kot pri benfi in sem te seveda počakal in zato naju je prehitel Glavač.

Potem dobre borbe z obema v zadnjemkrogu sem prehitel Glavača in zmagal.

R2 dobro štartal ampak potem smo se malo zapletli in do konca pridobil se 1 mesto po napaki Kurenta ostal na p4.

Link to post

Q:Zanič,sem naredu dve napakce,dovoj za spodnjo polovičko.

R1:Povprečen štart in to je tudi vse od r1.

R2:Mnogo boljši štart enkrat celo lovil tretje uvrščenega z dobrim izhodiščem dokler ni bilo majnšega debakla za oba BadBoys voznika,pol pa še samo normalna vožnja do cilja.

Link to post

Q: Kljub temu da po dirki v Zolderju nisem "sedel v avtu" čisto nič in sem šele v nedeljo ob 17h naredil prvih 6 krogov, so mi kvalifikacije super uspele. še enkrat se je pokazalo da če vozim "na easy" in se ne zaganjam na rezultat, takrat naredim najboljši čas. Pred kvalifikacijami, na "prostih" sem vozil 1:33.7 - 1:33.8. Za kvalifikacijski krog pa sem si rekel, pejd raj bolj pazljivo, ker v Zolderju si sekal in ostal brez časa. Odpeljem 1:33.107, osvojim P10, med privatniki pa pP1.

R1: Uspe mi dober štart in z malo krompirja padem mimo vseh pizdarij prvega in drugega kroga. Držim P10/pP1 in v špeglih nadziram Prezlja in Selčana kako se dajeta. Lani sem bil jst tisti, ki se je celo dirko dajal z njim in nisem mogel mimo. Vedel sem da bo tudi Mitja šel zelo težko mimo. Brez kakšnih naporov se pripeljem do cilja na P10/pP1.

R2: Super start a le do prvega ovinka, kjer me Prezelj nabaše [opa] Iz P10 padem na P20, do cilja se preganjam s Pavškom, ki naredi napako in grem mimo. Po zaslugi odstopov pridem v cilj na P15/pP5.

škoda je druge dirke, ker sem zgleda zapravil odličen rezultat. S tako lahkoto kot sem odpeljal prvo dirko, bi se na R2 lahko umešal v boj za prvo ali drugo mesto med privatniki.

Link to post

zamex23 Lepe fotke!

Zalaufam avto oz. pc ob 19h, in nastavljam volan, sicer bolje da pc ne laufam popreje,ker non stop crkuje.

No, nato na treningu vidim,da imam za 3s slabši čas od zadnjega,bomba...

Q pa kr nekak gre, se mi zdi,da sem bil 16sti,zbolšal čas za 4s.

R1 še kr nekako gre in ostanem 15ti,imeli smo pa kr lepe dost čiste boje.

R2 pa mi gre nekako vse skupaj lepo,nato crkne mašina (pc pač).

Link to post

Q: dokaj slab čas in samo P8

R1: glede na to, da so bili spredaj skoraj sami BMWji je bil štart še kar dober. Ostal sem nekje okrog P8 kjer sem tudi štartal. Nekaj bojev z Erženom in Troštom, tudi Glavač mi je dihal za ovratnik. Kasneje se približam Troštu katerega je kmalu prehitel Kralj, meni pa se dobesedno nastavi pri izhodu iz zadnjega ovinka, na ravnini je zamenjal linijo vsaj 3x in na koncu na bremzanju poslal mene v pesek, kjer sem izgubil vsaj 3 mesta in morebitno možnost na zelo dobro uvrstitev. Nadaljeval z zasledovanjem in po napaki Eržena pripeljal v cilj na P8.

R2: štartal iz prve vrste, mimo sta švignila Trošt in Kralj, Novak in Eržen pa sta se trudila, ko je Mirku res uspelo, saj je bil na notranji strani. Kasneje nekaj zapletov in uspel sme priti mimo Mirka, zasledoval me je Glavač, šošter in Kurent so bili tudi blizu. Nekaj bojev in pri vstopu v Corkscrew je Trošt zelo kmalu zaviral, ko sem se ga dotaknil ga je samo odneslo, in nisem imel kaj, kot da nadaljujem. Vsekakor dotik ni bi nameren, sem bil pa kar na trnih zaradi incidentov z njim že v R1, menjave linije in podobno. Res sorry da sva se zapletla, ker sem prepričan da bi bila borba še zanimiva.

P8 in P3. bi lahko bilo bolje, a ok... saj je to tud super :)

Vikend je bil glede na vse logistične podvige soliden, samo da tako ostane :)

sedaj pa v Brno :)

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...