Skoči na vsebino

Virtual Reality Headset


Gapi

Recommended Posts

 

Mark, res bi te prosil za povratno informacijo kako se obnese. Sem imel v mislih kej takega nabavit. Sicer pa obstaja RealHeadMotion, ki nekako simulira vse skupaj:

Marko, kako ta app deluje nisem stestiral, bi znalo bit pa moteče, obračanje pogleda, takorat ko tega ne želiš, kar iz tega videa imam občutek, da je to v vsakem ovinku.

 

 

Kratek, hiter test in opis EDTrackerja...

 

http://www.slo-racing.com/index.php/topic/2301-edtracker-sledilna-naprava-pogleda/#entry94564

Uredil - Ma!
Link to post
  • 2 weeks later...
  • Odgovori 321
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dober dan vsi  Jaz sem pa nabavil HTC Vive in končno "dela" na Assetto corsa (unofficial hack). Lahko pa povem da je boljše kot official PCars. Evoga še moj video, primerjava. Bom naredil še video kje

Evo ,nabavil dk2,po dobri ceni Pizdarija na quadrat.Sploh si nisem mislil,da zadeva tako resnično prikazuje 3d.. Bom kr preskočil cv1 in htc vive1.CENA=IZBOLJŠAVE glede dk2 niso tako očitne.

Že vidm k bom hotu z Oculusom furat, pa se bom mogu najprej v FB vpisat...

Sem tik pred nakupom OR. Kaj pravite: JA ali NE nakup? Vse posnetke kar sem jih gledal so bili uporabniki nenormalno navdušeni. Vem,da resolucija še ni nevem kako vrhunska,vem,da pride 1x drugo leto nov končni izdelek,ampak vseeno moram doživeti oz.bi rad doživel to izkušnjo. Dobil bi ga po kar ugodni ceni,glede na to po koliko se prodajajo po spletu.

Link to post

Če ga misliš uporabljati izključno za dirkanje - počakaj. Resolucija ni najboljša + igre še nimajo najboljše podpore za OR. Ko bo končna verzija zunaj, bo kvaliteta boljša in tudi podpora v igrah se bo takrat definitivno izboljšala...

 

Jaz bi ga vzel zgolj zaradi firbca pa da še kje drugje sprobam, poleg racinga... Samo se nisem niti veliko spuščal v to kje drugje sploh lahko še sprobaš.

Link to post

Sem kupil,sprobal,...uuuuuauuu lahko samo rečem :) Ac norooo dobro.

Ps: Hvala Murn za nasvete ampak moral sem ga kupiti in sem kot mali otrok :D Ko bi me videl,ko sem vsedel v formulo v AC in dal po gasu....noooro. Res je malce slabša resolucija ampak vseeno igralno.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Do sedaj sem sprobal vse simulacije dirkanja,ki jih imam vključno z Euro truck simulatorjem. Občutki so zelo super. AC je naravnost fantastična za vozit. Končno se dejansko počutim povezan z to igro,saj imaš dejansko feeling za volanom. Morda bi ravno sedaj moral imeti motion simulator,ki bi še posnemal pospeške,kajti,včasih mi postane kar slabo v želodcu,sploh pri zaviranju in pospeševanju,saj da slika možganom podatke,telo pa jih ne občuti :D Tudi p.Cars je fina za vozit v povezavi z OR. Imasta pa obe igri problem z Ui. To težavo je najlepše popravil Euro truck simulator 2. V tej simulaciji lahko z OR nastavljaš v menijih brez,da bi snel OR. Ko sem si nastavil vse nastavitve grafike in ostalo je zadeva tako realna,da sem se včasih kar ustavil z dirkalnikom in samo opazoval okolico in detajlno izdelane notranjosti avtomobilov. Če sem iskren,komaj čakam na končni izdelek,kajti,že samo dejstvo,da bo končni izdelek vseboval 4K resolucijo je dovolj zgovoren podatek,da ga ziher nabavim.

Link to post

Končni izdelek nebo imel resolucije 4k, temveč 2160x1200 (dva custom made samsung zaslona 1080x1200@90Hz). Je pa res da resolucija ni be all and end all podatek. Verjetno bi lahko dal not 4k samo je treba vedet, da bo mogel OR vedno teči pri konstantnih 90fps.

Uredil - Gapi
Link to post

Na žalost sem zamudil sumer sale na Steamu,ker sem jo imel namen kupiti. Je pa takole,če je Arma 3 na seznamu iger za OR potem ima 100% podporo. Je pa tudi res,da je arma simulacija,kjer je natančnost na prvem mestu in na neko long range merjenje z sniper puško lahko pozabiš,ker so pike kar vidne. Govorim iz izkušenj iz dirkačin,kako pa je streljačinah pa bom moral še probati. Bom še poročal.

Link to post

Končni izdelek nebo imel resolucije 4k, temveč 2160x1200 (dva custom made samsung zaslona 1080x1200@90Hz). Je pa res da resolucija ni be all and end all podatek. Verjetno bi lahko dal not 4k samo je treba vedet, da bo mogel OR vedno teči pri konstantnih 90fps.

Ja,imaš prav,ne bo 4K resolucija. Kar se tiče konstantnih 90 fps mislim,da ne bo takšen problem,sploh pri teh grafičnih karticah ki so trenutno na trgu. Sicer pa do naslednjega leta bo preteklo še kar nekaj vode in morda bodo do takrat zadevo še bolj optimizirali. Z mojo grafikuljo imam z OR dokaj konstantnih 120 fps-a,za dk2 pa je minimum oz. optimum 70.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Silicijeva, ne vem koliko igraš streljačine ampak dej prosim probaj Arma 3 in poročaj kako dela. Arma podpira free head movement in ima tudi podporo za OR.

 

Kolikor gledam na steam-u Arma 3 nima podpore za VR,tako,da boš moral kupiti program VorpX,ki stane 30€. Lahko pa si pogledaš video kako približno zgleda 

Link to post

Sem mislil da so z apdejti že porihtali podporo. Verjetno bo ob izzidu OR urejeno ker se 2016 pripravlja malo večji update. Predvsem me zanima input lag, ne bi rad da mi slika zamuja ob premikanju. Je pa za probat še Alien Isolation, GTA5, Euro truck sim....

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...