Skoči na vsebino

Virtual Reality Headset


Gapi

Recommended Posts

Oculus Rift

To je tisto pravo (btw vsi glavni razvijalci (AC, rF2, iR, pCARS, za simbin ne vem) majo naročen development kit, ki naj bi ga dobili okoli aprila)!!!!

bfxxzwncqaaldc-jpg-large.jpg

Za tiste ki ne poznajo Oculus Rift:

Link to post
  • Odgovori 321
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dober dan vsi  Jaz sem pa nabavil HTC Vive in končno "dela" na Assetto corsa (unofficial hack). Lahko pa povem da je boljše kot official PCars. Evoga še moj video, primerjava. Bom naredil še video kje

Evo ,nabavil dk2,po dobri ceni Pizdarija na quadrat.Sploh si nisem mislil,da zadeva tako resnično prikazuje 3d.. Bom kr preskočil cv1 in htc vive1.CENA=IZBOLJŠAVE glede dk2 niso tako očitne.

Že vidm k bom hotu z Oculusom furat, pa se bom mogu najprej v FB vpisat...

Ta Oculus Rift meni osebno ni všeč. Videjov sicer nisem gledal, ampak sem samo preletel da sem videl kaj je že to. Sam imam že očala in bi to mogoče gor spravil, drugo kar pa me skrbi je pa to kako bi mi to dodatno na vid vplivalo.

Link to post

Toliko kot ti sedaj monitor vpliva na vid. Sam uporabljam računalnike že skoraj 20 let. Ko so bli CRTji so vsi govoril, da bom oslepel pa sem vanje bulil po 8 ur na dan ali še več. Prvega LCDja sem si kakšnih 8 let nazaj omislil in vanje bulim več kot 10 ur na dan. Še vedno vidim. Toliko kot takrat, ko sem dobil prvi računalnik. Jst pravim bullshit. Tistim, ki se je vid poslabšal in za to krivijo računalniške monitorje, bi se jim vid poslabšal tudi, če bi gledal v zeleno travo in rožice.

Link to post

Ja in jst.

Sem podoben kot ti Matjaž, tudi jst bulim v te škatle že 20 let (če ne že kakšen let več). In morem priznati, da se mi je vid malce poslabšal (res malce) ampak zato ne krivim teh škatel (resnično). Ampak zato še ne potrebujem očal, mogoče jih bom čez 10 let.

Link to post

Ja samo oculus rift al pa nvidia 3d, ti predvajata za vsako oko sliko v izmeničnih intervalih in nekatere začne boleti glava po tem (mene začne 3dvision po kake pou ure žokat samo v enem očesu tako da uporabljam raje zmerno), ne vem pa če to lahko poslabša vid...

Link to post

Ja men tale zadeva zgleda čist noro. Če bo delovalo v tehle naših simulacijah je tole definitivno naslednja stvar, za katero bom šparal :) 3D očala in triple screen se skrije proti tem.

Link to post

Razvijalec igre mora narediti podporo za tole. Mislim, da bo tole še najbolj uporabno res za kakšne simulacije. Pri streljačinah si ne predstavljam kako bi kombiniral neusklajeno premikanje mernika in pogleda.

Link to post

Ja prvoosebne itak imajo tako, ko premikaš pogled, premikaš tudi mernik-nišan, nato bi na ploščku le uporabljaj za naprej in nazaj hojo, pa pač ostale tipke, streljanje itd, ostali pogled rotacija itd ,pa le z glavo. Kaj pa vem...

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...