Skoči na vsebino

Virtual Reality Headset


Gapi

Recommended Posts

  • Odgovori 321
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dober dan vsi  Jaz sem pa nabavil HTC Vive in končno "dela" na Assetto corsa (unofficial hack). Lahko pa povem da je boljše kot official PCars. Evoga še moj video, primerjava. Bom naredil še video kje

Evo ,nabavil dk2,po dobri ceni Pizdarija na quadrat.Sploh si nisem mislil,da zadeva tako resnično prikazuje 3d.. Bom kr preskočil cv1 in htc vive1.CENA=IZBOLJŠAVE glede dk2 niso tako očitne.

Že vidm k bom hotu z Oculusom furat, pa se bom mogu najprej v FB vpisat...

V bistvu tukaj zdaj gre za consumer produkt in ni kar tako, rabijo certifikacije v državah za prodajo. Pomoje bo šlo naročiti samo na naslove v tistih državah, ampak saj ni tako težko zrihtat redirect predala v nemčiji.

Link to post

High end volan in pedala so še dražja - uporabnost je tam-tam :) tko da cena je nekje primerna zgleda da bolj zahtevnemu trgu, pa tud preorderal so jih že kr neki če se je datum premaknil 2 mesca nazaj za dobavo trenutnih naročil. Tko da zgleda da niso preveč mimo bili z ceno. Saj največji problem so tej extra EU davki in to.. kar pa ni kul, verjamem da tuki so mal pretiraval in pošnina 42eur je tko.. wat!

Link to post

Meni pa ni čisto jasno, kako pojasnit doma, da bi me s temle na glavi zalotili za računalnikom. Že tako je ves ta čas za volanom malo  tiruriru, če pa dam še tole gor, pa lahko pokličejo že kak bibubibu... in mam rajš mal bolš telefon...[iz].....

Link to post

Za 50€ dobiš s kitajske telefon ki folga vse za današnje potrebe, ne rabiš glih telefona za 600€ ala samsung edge in iphoni da lahk normalno funkcioniraš...zato velik rajš dnar šparam za take stvari kjer vem da bom zapravu več ko 500 ur na takali zadevi. Ampak vseen 750€ je še vedno predrag, vsaj zaenkrat.

Link to post

Za 50€ ne dobiš kaj pametnega, za 150 pa že. Meni je en tak delal dobro leto BP., tako da poznam sceno in razloge ter potreebe. OR pa me ne vleče kot sem zgoraj napisal že zaradi tega, ker se mi ne nosi nekaj dodatnega na glavi in pa cena je tudi juhuhu. Po nategu industrije z prostorskimi zadevami (domači kino in podobne igrače) se pač novitet lotim nekoliko z rezervo.

Link to post
Pred 2 urama , Paps je napisal:

Morate vedeti da je treba najprej PC posodobit. Jaz sem si tisto aplikacijo dol potegnu da ti prever PC. Edina stvar, ki je bila vredu je Win 10...

Ne preveč gledati teh specifikacij. Meni kaže da USB 3.0 port ni OK in da naj kupim PCI Express USB 3.0,čeprav ga že imam :D Pa tudi kot CPU imajo za primerjavo i5 4590 oz podoben. Naj me koklja brcne,če moj proc ne bo tega premlel.

Kar se cene tiče je res visoka,ampak,če želim imeti tri zaslone,bom za enega odštel cca 300€,torej znese 900€ za monitorje,ki pa ne morejo odtehtati igranja z OR. Pa še prostor moraš imeti,za te tri velike monitorje. Potem je tu še stojalo oz.nosilci za te monitorje in smo že krepko čez tisočaka. Jaz prostora za tri monitorje nimam in bom z veseljem,dal teh 700€ ali kolikor pač me bo prišel rift. Izkušnja je pa itak nepopisna kar se tiče igranja z riftom.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...