Skoči na vsebino

Sezona 2 [2012]


Recommended Posts

  • Odgovori 773
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Posnetki prvih dveh dirk in kvalifikacij s komentarjem (slabim) lahko najdete tukaj: Kvalifikacije http://twitch.tv/kil...b33/b/319556099 1. dirka http://twitch.tv/kil...b33/b/319556284 2.

Smešni ste... Raje gledate uro in pol dolgočasne F1, kot pa sami dirkate To je lih tako kot, da bi mel hudo bejbo, ki te čaka v postli, ti pa raje porniče gledaš...

Q nism speljal uredu kroga in 9. mesto

R1 Lepo pocakal napake vseh in prilezel na 2. mesto

R2 spet zacel zadaj, in nekako prišel na 1. mesto, potem pa napaka in izgubim prioti paplerju... Na koncu še srečno 2. mesto.

Papler brez konkurece... :P

Link to post

Brez nekega treninga, nisem veliko pričakoval. Odpeljal Q, še blizu PBja nisem bil.

Obe dirki sem šel na zihr. Šikano vedno odpeljal raje počasneje, kot prehitro in na koncu na obeh dirkah po napakah uspel dobit rezultat nad pričakovanji. P4 in P5. Obe dirki pa dokaj nezanimivi, ker sem se več ali manj sam fural :)

Link to post

Hvala! Še posebej Janiju in Gašperju v 2. dirki :D

Q: 1:00,8 pojma kako... Pred tem sem se vrtel ko balerina...

R1: Solidno štartal, si nabral nekej prednosti, potem pa ostali začeli delati napake jst pa samo uizi.

R2: Najprej bi se opraviču Kevinu. Ko te je zanesl nisem mel kam in sem te zadel.

Igor ne premzat na ravnini! :D

Ko sem prehitel Mejaka sem začel loviti Glavača. Gašper je že imel 7s prednosti. V enem krogu sem v šikani skoraj izgubil nadzor ampak mi ga je raztal ujet.

Sem vedel da bom težko prehitel Glavača, pa sm reku da počakam na napako, če pa je ne bo pa prtisnem zadnja dva kroga. Gašper že prej zavrtu v šikani, potem še Glavač sekal in to je to. Dvojna prva. [dance] Srećko jst...

Link to post

Q: malo časa za trening..pravzaprav nič!! prvič brez treninga na dirko in prvič lime rock 'chicane' tako da se dobro je blo!!!... 6.mesto!

R1: Štartam brez kakršnekoli motivacije saj brez treninga sem bil kot terorist na stezi [Jel2] in hotel sem le končat dirko brez dotikov...Ker nisem dirkal doma je blo še bolj čudno vse skupaj,skratka bolj bogi weekend!! Konec dirke in 5.mesto zame.. [owje]

R2: Nisem vedel,če se je bom udeležil...preveč stvari se je dogajalo in vse je blo bolj tako... Odločim se, da bom pač dirkal15s pred dirko... hitro se vsedem,stol je bil mal predaleč in sem ga hotel popravit...Žal sem mel avto že v predstavi in noga mi je zdrsnila z sklopke... Stop & Go in dirka je bla končana,škoda!! če bi bil doma bi jo ziher odfural do konca!!

Paps...

Sorry...šlo je sam za popravek stola....ko sem ga hotel porinit naprej sem se žal dotaknil bremze.....kot vidis sem tudi predčasno štartal saj mi je stol zdrsnil nazaj......mater mu!!! Takoj na ravnini sem se hotel namestit bolj udobno in...tako je ko dirkaš na navadni mizi,stolu,...to je to...tebi pa še enkrat bravo!!!

Link to post

Da še jest par besed napišem

Q: Solidno 2. mesto

R1: Prvi krog v šikani naredim napako, dobim slow down, se zapletem s Kurentom, sledi postanek in fast tow. Na koncu prilezem do P7

R2: Štartam 2., po prvem krogu prevzamem vodstvo, ki ga držim vse do vrtenja v šikani, kjer igubim 3 mesta. Nekako prilezem po napaki Mejaka na P3.

All in all slab vikend, sicer hitrost je bila dokaj ok, ampak sem naredu preveč napak :( + dobil sem dodaten razlog za še večje sovraštvo te proge

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...