Skoči na vsebino

Sezona 2 [2012]


Recommended Posts

  • Odgovori 773
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Posnetki prvih dveh dirk in kvalifikacij s komentarjem (slabim) lahko najdete tukaj: Kvalifikacije http://twitch.tv/kil...b33/b/319556099 1. dirka http://twitch.tv/kil...b33/b/319556284 2.

Smešni ste... Raje gledate uro in pol dolgočasne F1, kot pa sami dirkate To je lih tako kot, da bi mel hudo bejbo, ki te čaka v postli, ti pa raje porniče gledaš...

Neki mi ni jasno, recimo se razlomiš v prvem ovinku, daš ESC, gre v garažo. Koliko časa traja da na tak način popravi avto in greš nazaj na pisto. Oz kaj je bolje, da se privlečeš do boksa, če le lahko ali na tak način esc pa te fore?

Link to post

Dva predloga.

Prva reč bi bila, mislim da je že nekdo omenil, da med drikanjem, ko nekdo neha vozit, je naredil napako itd, bi se preko skyp-a pridružil Maretu. Ali pa tudi ko je konec dirke, bi se ne vsako dirko pač, naredilo tako, da prvi trije najboljši prek skypa pokomentirajo kako so dirkali, občutek vožnje, piste,napake itd itd , pač Mare bi jih malo povprašal.

Vem da smo vsi sposobni rečti kakšno besedo, dirkanje pa bi dobilo še večji čar.

Druga mal večja reč pa je, treningi ko nekdo nardi server stanejo, sicer so res poceni a vseeno, lahko bi vsak nekaj doniral, in se da tistemu-nakaže, ki ponavadi naredi server, če nas vozi 7kom je to res poceni. S tem bomo imeli več treningov in bolj resni kandidati na treningu.

Link to post

Če si mal sesut se bolj splača pelja do boksa, če si tako kot sem bil jaz (kolo postran visi) potem ne boš do boksov prišel v 10 minutah :D

Link to post

Ok.. naredimo ob 8h ? Kakšen format ? Ali kar tako kot naredi Murn za prvenstvo ? Mogoče je tolk dolg practice predolg... Če pa boste vozil pa NP.

Link to post

Nebi jaz med vožnjo poslušal kaj se oni menijo da bi znal odgovarjat. Na iRacingu vem da na koncu uporablja tudi komentator iRacing built in komunikacijo da se pomeni z dirkači po dirki.

Link to post

Sej menda je to možno vklapljat in izklapljat med vožnjo. Pol je podobna fora, kot jo imajo v btcc, ko se komentatorji lahko pogovarjajo z vozniki, ko to vozniki omogočijo (ponavadi v warmup lapu, ko je safety car al pa po koncu dirke).

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...