Skoči na vsebino

Sezona 2 [2012]


Recommended Posts

Da še jest malo napišem :)

Q: Prvi poskus prekinjen ker nisem pustil veselja Papsu da gre z draftom 1.22 :D. Drugi OK, 1.23.3xx. Štartam 3.

R1: Štart in prvi krog brez problemov, nato se Murn zašalta in gremo v zadnji ovinek 3 wide, prvi ovinek naslednjega kroga se Murn in Žagar (se mi zdi) drug drugega odstranita in tako ostanem do konca dirke na 2. mestu, okoli 8 sekund za Papsom.

R2: Štartam bolj iz ozadja, prvi krog dobro, na zaviranju v prvi ovinek Mejaku eksplodira motor, nekdo ki mi je bil ob boku pa me ob umikanju Mejaku bočno zadane, kar me odnese na travo in posledično izgubim pozicije. Nadaljujem s poškodovanim avtom kolikor se le da hitro, ujamem Roka Prosena in Šimenca, ko Damjan naredi napako se Rok zaleti v njega, ju poskušam obiti vendar me Rok zadane v zadnji del - izgubim 10s. Avto skoraj nevozen, vendar v zadnjih krogih nekako uspem ujeti Igorja katerega v zadnjem krogu po dobrem izhodu iz prvega ovinka nekako uspem obiti, čeprav z komolci (oprosti Igor, bil sem kolikor se le da na notranjem robniku). Končno 4. mesto.

All in all dokaj zadovoljen :)

Link to post
  • Odgovori 773
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Posnetki prvih dveh dirk in kvalifikacij s komentarjem (slabim) lahko najdete tukaj: Kvalifikacije http://twitch.tv/kil...b33/b/319556099 1. dirka http://twitch.tv/kil...b33/b/319556284 2.

Smešni ste... Raje gledate uro in pol dolgočasne F1, kot pa sami dirkate To je lih tako kot, da bi mel hudo bejbo, ki te čaka v postli, ti pa raje porniče gledaš...

Jaz sicer nimam kaj dosti napisat... Pa vendarle ..

Q. : Obiski na vratih, komaj odteral tako da sem uspel odpeljat en cel krog na Q :D Itaq, da kaj dosti pod 1.25 ni šlo :D

R1 : Poznalo se je premalo treninga in sem kar med dirko še iskal optimalne zavorne točke. V T1 v 2 ali 3 krogu sem jo mastno kiksnil, nekako spalamudil turn in, potem še prehitro po gasu in pirueta za občinstvo :D

Žal so potem naleteli še ostali in mazda je bila fuč... By the way... a ni blo rečeno da bo en fast tow ?

R2 : Vajtos me je v T1 mislim da bolj ponesreči kot zanalašč nežno pošlatal in Mazda se je razpadla :) Še dallara pa je open wheeler se ne razpade tako hiter :D

Skratka tema, bo treba več trenirat :S

Link to post

Hello ;)

Lepi obe dirki. Cenim to, da se vsi obnašate korektno na progi. No napake se dogajajo, tako da posledično tudi trki ni pa namernih prerivanj in zaletavanj (do zdaj) ;)

Bi se opravičil Damjanu S., ko sva šla zadnji krog na nož in odpeljala 3 ovinke bok na bok sva se v predzadnjem ovinku taknila. Uspel sem se uloviti, Damjan je pa izgubil nadzor. Ko sva bila bok na bok na koncu nisem več vedel kje točno se nahaja in preveč zavil na notranjo stran ovinka in se je zgodilo. Sorry, ni bilo namensko.

Predvajanje dirke s komentatorji je smeh, dobro, dobro. ;) Smejal sem se, ko je komentator razglasil končni vrstni red dirke in opredelil mene in Igorja kot tujce ( nevem kaj je hotel stem povedat ;) )

Drugače pa zakon ;)

Link to post

Da še js malo opišem moj slab začetekiRacing prvenstva :)

Q: Nič kaj posebnega (ta proga mi itak ne diši :))

R1: Jump start in dobil stop and go v boksih sm bil celo minuto in to je bilo preveč in odstop

R2: Dotik z sašotom v prvem ovinku nenamerno in mazda je bila fuč in odstop :)

Torej nič od nič upam da bo na drugi dirki boljše.

Link to post

Smejal sem se, ko je komentator razglasil končni vrstni red dirke in opredelil mene in Igorja kot tujce (nevem kaj je hotel stem povedat ;) )

Hahaha, ja jst sm tut umrl, ko sm to slišal :D

Link to post

Kaj sm pa vedu, če ste meli vsi napačne številke in imena napisana. Baje je bilo nek tujcev prijavljenih, če se ne motim. Sej za naslednjo dirko bom mel seznam vseh napisan pred sabo, da bom vsaj približno vedu kdo je kdo. Do takrat boste pa vsi tujci :P

Link to post

Še moj opis večera...

Ker je bilo časa za vajo res zelo malo, sem pričakoval zlato sredino. Me je pa Mazda hitro potegnila, in časi so postali kar solidni.

Q: Najprej sem hotel odpeljat en čisto povprečen čas, da štartam iz ozadja in se tako izognem ass-kissingu na začetku dirke. Potem pa se mi je v prvem poskusu namera "ponesrečila", odpeljal sem dokaj soliden čas in se nato pognal na pb, a nisem prišel niti blizu času treninga. P5

R1: Soliden štart, obdržim pozicijo, a me nato po nekaj ovinkih nekdo (mislim da Kevin) 2x nabode od zadaj, da me zasuka. Želja se mi je izpolnila in peljem iz ozadja, a avto ni več imel hitrosti na ravnini, zato ni in ni šlo mimo Kurenta. Dohitiva Šimenca, Kurentu se postavi na pot, meni pa uspe priti v štric.... zdravnik, čik, škodljivo... znajdem se na boku, pritisnem tow in cel adrenalinski odpeljem do konca z vsaj 327 napakami in ogromnim zaostankom :D

R2: Štartam iz P1, uspešno odvozim prvi ovinek in skušam nabrati čim več prednosti, preden bi Paplerji in Murni začeli gomazeti proti meni. Kar dobro mi je uspelo in ko sem videl Murna daleč za sabo sem si mislil, da me bo težko ujel. Po 2 krogih sem videl, da vozi fenomenalno in da bo prišlo do dvoboja. Ko sem ga nekaj časa že uspešno zadrževal, sem naredil napako v T1 in Murnu podaril zmago. Nato pa presenečenje in kar naenkrat sva bila spet skupaj, v zadnji krog po ravnini sem napadel in za nekaj centimetrov prevzel vodstvo. V naslednjem ovinku pa je prišlo do dotika, odločil sem se pogledati še malo offroad zmogljivosti Mazde, a je zaradi poškodb šla samo v krogu naokoli. Escape, race over.

Kar se mene tiče, je bilo tole super. Nekateri pa res rabijo (rabimo) še nekaj prakse.

Prva dirka je za pozabo, druga pa kljub dnf zaradi enega najboljših dvobojev ever! skozi velik del dirke obeta ogromno za naprej.

Link to post

Hehe več vas bo govorilo, bolj bo noro, zmer se bo nekaj dogajalo.

Danjel T. sploh np, mislim da sem 2-3 kroge popreje, tudi jaz tebe zapru, si se me dodatknil in je tebe odneslo, takrat pa sva se malo dodatknila, nato mi je avto začel nagajat, res mi je zanimivo, da mala mala napaka in je lahko takoj vse narobe, temu se reče odlično dirkanje-realno.V drugič pa, bi tudi sam lahko vedel kaj boš naredil, bi se malo odmaknil, pa bi bilo vse vredu, in bi ti probal slediti, tako pa ne, jaz kr na polno, preveč sem navajan Race07, le lahko narediš mal večjo bedarijo, tukaj ne glih.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...