Skoči na vsebino

Testiranja


mAxL

Recommended Posts

2x me je zjebal v prvi šikani. :S Prvikrat sem drsel dol po hribu in zgubu vsaj 20sek, drugič me je sam zasukal ko sem v tablo zadel...madona, nikol do zdej nisem mel težav tukej :)

Potem pa še enkrat zasukalo nekje v drugem delu proge...

Pa fajn bi blo da ste na serverju pred začetkom! Torej ob 21h vsi gor! Ne pa da vmes hodte, pišete, vas ven meče zarad mismatchov in podobno...je isto kot bi chatal.

Link to post
  • Odgovori 69
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Testiranja HP Sorica, 23.2. 21:00 Vse krajane Sorice oveščamo da bo danes zaradi testiranja dirkalnih vozil zaprta cesta proti Sorici Več informacij za "tekmovalce" v prvem prispevku, potrebno je

Nastavitve Server: SloRally IP: 93.103.79.177 Geslo: sloracing Damage: 0% Pomoči: izkloljene; razen sklopke Pomembno - prepovedano pisati v času kvalifikacij, kdor napiše eno besedo let

Lahko dodam še R4 in S2000...ostalo ne.

Tudi mene je motilo, nevem a je tolk težko prebrati tistih par točk v prvem prispevku in se jih nato držati.

Aleš Presetnik -> Časovnica

Mitja Solar -> Če maš mismatch ne boš moral dirkati (nekaj si narobe namestil dodatek), ni treba potem v intervalu 2 minut 3x probati...pa ravno v času vožnje.

Link to post

Ok super da ste uživali, bomo popravil gume, pa tud radar alo bolj dodelal predvsem da bo pravočasen. Tale je bil samo osnova da potem lažje nadgrajujem oz popravljam. Glede drsenja v dolino pa lahko naredim nevidni zid da se ustavite, samo pomoje potem to ni več rally, kjer se pač napake pogosto končajo z odstopi. :)

Link to post

Pa tisti kanal z vodo lahko odstraniš, ker zlepa ne prideš ven če notr zletiš :)

kanal se ne bo odstranil ker tam je deajnsko struga ,bom ga pa malo znižal tako da se bo kje pa kje dalo priti ven.Drugače pa to niso cestne oz dirke na stezi z izletnimi conami ,varovanlnimi ograjami itd.... ,to je rally :)

Link to post

Bojan kar pusti tako kot je. Jebi ga, je treba pač malo pazit. Mene je zmotil edino tist nevidni zid, v sredini proge in ponekje malo čudne varnostne ograje. Človek bi pričakoval, da se po njih zadrsaš, in ne da te kar nabije v zrak. Ena takih je tisti dolgi levi ovinek v drugi prestavi kmalu po začetnik hardih. Mislim, da je ovinek pred tem "desno, peta, sekaj". No tam me je ene 2x čisto nepričakovano zagrabilo.

Link to post

Ja ograje popravljam, tisto na sredini proge je pa tudi že popravljeno se je prikradel en nevidni objekt :) Šikane so pobarvane v rdeče belo in dodaten table 150, 100 in 50 m za lažjo orientacijo, tako da jutri uplodam.

Edino prosil bi vas Še če imate kakŠno pripombo oz da Še kaj dodam, spremenim pri govoru sovoznika, nekatere pozne sem že popravil.. Sicer je pa tisto ta kratek file da ga ne bo problem večkrat downlodat.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...