Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

To je res. Samo l. 2006 je bil v marsičem že zelo daleč pred konkurenco (lasersko skenirane proge? anyone?), v marsičem pa seveda tudi zelo daleč zadaj.

 

Ta cifra 900€ je verjetno zelo hitro dosegljiva, če hočeš takoj kupit vse. Fora je v tem, da ponavadi v iRacingu ne boš fural več kot enega ali dva dirkalnika naenkrat. Če voziš redno, dobiš letno 40$. Potem so pa še akcije, kjer dobiš 50% ceneje letno članarino, akcije, kjer lahko kupiš 100$ kredita za 50$, potem imaš še količinske popuste, itd. Sem prepričan, da ne rabiš zapravit tako veliko denarja za neko kvalitetno izkušnjo.

 

Jaz najbolj pogrešam malo več feedbacka na volan. Druga stvar pa je ta, da mi ni zanimivo dirkat s popolnimi neznanci.  Sicer pa smo sedaj zašli iz prave teme, ki je Assetto Corsa ...

 

Še vedno ostaja dejstvo, da bo Kunos moral imet stalni finančni priliv, drugače bodo propadli. To pa je glede na njihovo finančno politiko možno edino z DLCji ali z izidom AC2 (ali kaj podobnega).

Link to post
  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

ma za začet mislim da sm nekje slišal 100$, pol pa plačevat članarino, pa avte, pa proge. Ni 900€, ampak tudi če je 400€ je preveč :)

Nazaj k AC-ju. malo mi je mimo, ker ljudje težijo in sprašujejo, če bo dlc zastonj. Takoj, ko so objavli, da bojo dali dlc vn so začeli težit, da igra sploh ni dokončana, oni pa naznanjajo dlc. Bolj kot je developer odprt do kupcev, slabše je... Kot da bi vrgu psu palico in ga nalomu, ko ti jo bo prinesel nazaj...

lih kar je Marco objavu tole:
2 years for preparation, 1 year for production, 10 people involved, 2,5 terabyte of data processed, 400,000 Km of testing, some milions of triangles drawed, 10,000 man-hour needed. Anyone but us want this circuit out as soon as possible. So, be patient, and please, consider how much work, efforts and money there's behind this.

ta post se navezuje na Nordschleife in kaže koliko dela je potrebnega. Če si za to ne zaslužijo 15 al 20€ za dlc, pol pa nevem (preorder za dlc bo pa še 50 posto znižan najbrž)

Link to post

Kužim kaj želiš povedat Matjaž, to je bolj od oka cifra seštevanja brez količinskih popustov. Jaz sem pokuril preko 300€ pa sem se malo ustavil ;)

 

Kunos pa brez dodatnih financ ne bo preživel, zato verjamem da Dream pack ne bo zadnji. Ob izzidu alfa verzije je bilo rečeno da bo podpora do 2018.

Link to post

Nismo mi edini na tem svetu, vsako leto prihajajo novi simracerji, ki bodo skrbeli, da bo Kunos živel naprej :)

Če bo podpora ok (s tem ne mislim novih vsebin), bi morali dokaj solidno shajati. Seveda pa plačljivi avti in proge nič ne škodijo dobičku in dokler bodo take kakovosti kot jih napovedujejo, jim bom rade volje dal tistih dodatnih par evrov :)

Link to post

Seveda ni problem dat tistih nekaj evrov. Načeloma je z vožnjo v AC čisto vredu, problem je še vedno ker samo nekaj čakamo in čakamo, pričakujemo neka prvenstva, zanimivo dogajanje okrog igre, ne pa da trenutno po končani dirki še rezultatov ne moreš pošteno pregledat. Mene to moti. Pa seveda razen treh GT3 avtov in dveh GT2 avtom ne moreš sestavit konkurenčne skupine za dirko, še barve avta si ne moreš pošteno izbrat. Mislim da te stvari niso tako zapletene, sploh če primerjam Rfactor.

Osebno tudi zelooo pogrešam F1 ( celoten grid ), takoj bi bilo kandidatov za kakšno ligo in postalo bi zanimivo, tudi katere druge skupine bi zeloo pritegnile, samo da je celotna zasedba. Pa sem pripravljen plačat za te stvari, v kolkor pa tega ni, je pa total ne zanimivo in dolgočasno nabijat dirke z nekim neznanim folkom, pa še večkrat te zrinejo, tako da brezveze. 

Link to post

Saj se strinjam s tem, mene tudi zelo moti MP, ki igri daje vtis 0.5 in nikakor končne verzije. Pač je tako, da je AC na tem forumu svetinja, ki je ne smeš preveč obrekovat :P

Na koncu zmaga dirkanje in rF je tu bil (poleg race) najboljši. Konec koncev tudi TPS še vedno uporablja rF. Očitno so ugotovili, da AC za resno organizacijo prvenstva ni še niti približno dovolj dober.

Ampak... pustimo se presenetiti kaj bo prinesel Q1 2015

Link to post

Evo update... TPS gre na pavzo, do nadaljnjega sploh ne bodo organizirali prvenstev. Ustanovitelj pravi, da je rF prestar, AC pa niti približno tam, kjer je upal, da bo. Po eni strani škoda, dirkanje tam je bilo vedno vrhunsko, vedno vsaj 5 voznikov, ki so bili podobno hitri pa vedno sta bili vsaj 2 ligi na razpolago.

 

Iz tega lahko samo napišem bravo naši admini prvenstva, da se vam ljubi ubadat z AC v takem stanju in nezadovoljnimi vozniki... tudi če obupajo svetovno znani organizatorji simracing prvenstev, se na sloracingu nekaj dogaja [ok]

Link to post
  • 2 weeks later...

Fantje ne se preveč jezit,ker to se dogaja tudi RL dirkačem,ne da se nam sim racerjem ne bi dogajalo.

Drugače pa se tudi v iRacingu najdejo cvetke,ki popestrijo dirko z svojim neznanjem,nešportnim vedenjem,...

 

Pa še RL start nesreče

 

Ta je po mojem še najbolj primerljiva z zgornjim posnetkom:

 

Vsak je željn zmage in to nekateri želijo doseči že v prvem krogu. Obstajajo "bedaki",ki nalašč popestrijo dogajanje,obstajajo neizkušeni vozniki,ki se sploh ne bi smeli pojaviti na dirkališču.

 

Link to post

Fora na mojmu posnetku je sam da ga js sploh nism hotu prehitevat tam ampak sm sam po svoji liniji šou, bremzat pa nism hotu če je blo dost placa če ne bi on naknadno zavil v desno. Če kot normaln dirkač drži linijo potem ni problemov.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...