Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

pred 16 minutami, mancSLO je napisal:

Ja a nisi vse prodal zadnjič, ko se ti je sim scena zamerila.

Zgleda, da nisi prebral moje življenjske izpovedi. Ne, @mancSLO, nisem prodal sim opreme, ker sta mi sin in žena svetovala, da naj ne prodajam nekaj kar sem si vedno zelo želel. In, ko mi čas dopušča se še malce usedem za volan in to sem tudi danes storil, ker nisem imel na sporedu tekaškega treninga. 

Link to post
  • 3 weeks later...

Mitja, jaz lahko podam mnenje glede na IR verzijo, ki pa je kar stara. Naredil sem par krogov in jih morem kej več. Na prvo žogo pa super, mega. Z elevacijami se zdi vse OK, camberji tudi in tudi okolišnji obekti so lepo narejeni. Bravo, ni kej. Bravo & hvala pravzaprav. 

Link to post
5 hours ago, 57X said:

A lahko nekdo prosim naredi kratek replay od T1 do T3? Rad bi primerjal elevacijo v T2, v primerjavi z verzijama iz Automobiliste in rF2. AC pa nimam na disku. Placa tud ne :D

 

LOL, ti pa si as! To boš primerjal mojo verzijo z ščišem, (sori izrazu) drekom iz Avtomobiliste in rF2? S tistim, ki kao spominja na Okayamo?  Brez besed,.. nebi rekel, da bi primerjal z iRacingom, ali z pravim onboard posnetkom iz RL! Res ste hvaležni.

 

Pa da nimaš placa na disku? To se je bolj za vprašat. Ti povem, koliko robe mam samo za Okayamo, ker že tako neki javkaš? 50GB samo za to da se lahko ti sedaj neki kurčiš. Pa daj si revež kupi en disk, al pa zberemo dnar zate.

 

Jooo, kva me taki kot si ti razpizdijo, sploh veš kolk truda in časa sem vložil? Tipično slovensko, itak.

PS: aja, pa prosim, da si jo NE snameš dol, ker je itak brez veze. Boš to storil zame? Ker si jo ne zaslužiš sploh!

Uredil - Mitja Bonča
Link to post

Ne Bonča. Ti si as. V komentarju, pod progo prosiš za mnenje in potem, kot da si star 5 let znoriš, ker nekoga zanima, če so elevacije dobre. Ne vem kaka ma hvaležnost tu zram, če je človek samo radoveden. Hkrati popljuvaš vse ostale verzija, ki so kot kaže za tebe ničvredne.  Nikogar ne zanima kulk časa si vložu, ker ni nihče zahtevu, da ga vložiš. To ti je hobi in vrjetno v užitek, glede na to, da to delaš v osnovi zastonj. Tipično slovensko si odreagiral ti. Ne znaš sprejet kritike, ki to sploh na prvem mestu ni bila.  Samo pohvale bi rad slišal, si kot najstnice na fejsbuku, ki slikajo svoje ritke za lajke. Ti pač delaš proge zato, da se ti bodo ljudje zahvaljevali. Res je, da se js velik zajebavam. Sam tvoj odnos je napačen na vsakem nivoju. 

Link to post

@Mitja Bonča sem se že spraševal kje si legenda.  To dirkališče pa te je zares okupiralo, saj izgleda noro dobro. Bolj temeljito pa bom testiral med vikendom ;) Naslednja morebitna proga pa bi lahko bila... (saj veš za katero sem te prosil :D ). In če se je boš zares lotil ti nakažem na PayPal ;)                  

Link to post

Ja, iste štorije all over again, in eni in iste brihte. Ti in tvoj FB zamex!

 

ooo, živjo, ja sem mal okol, mam polno dela, vmes pa še mal za dušo (in facebook, kot rečeno zgoraj) naredim. Za naslednjo že imam idejo, ampak se najverjetneje tukaj ne bom ustavil. Ajde, lp.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...