Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2012]


sennas

Recommended Posts

  • Odgovori 345
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jaz se odjavlam...ker če so obvezni neki časi za to, da prideš na dirko se mi zdi totalno debilno, vi pa seveda uživajte!

Formula Armaroli - koledar dirk - rezultati dirk - točkovanje vozniki - točkovanje ekipe Povezava!

Kazni - Imola 1994 G. Vodičar: +10 mest na naslednjih Q (Povzročil incident na štartu dirke.) L. Bedenik: +10 mest na naslednjih Q (Nevarno vračanje na stezo in povzročanje splošne nevarnosti na

Kazni - Imola 1994

G. Vodičar: +10 mest na naslednjih Q (Povzročil incident na štartu dirke.)

L. Bedenik: +10 mest na naslednjih Q (Nevarno vračanje na stezo in povzročanje splošne nevarnosti na stezi. Trčenje v Rihterja v prvem krogu.)

M. Geiser: +5 mest na naslednjih Q (Trčil in zavrtel Puhova v koncu 2. kroga.)

K. Puhov: +5 mest na naslednjih Q (Trčil v Bedenika. Nevarno vračanje na stezo.)

A. Nose: Opozorilo (Trčil v Bedenika, tokrat le opozorilo ker ga je počakal in spustil predse. Ampak naj opozorim, da v nadaljne bo padla kazen tudi, če boš oškodovanega dirkača počakal in ga spustil predse. Vsaj kar se prvega kroga tiče. Zakaj? Zato, ker dirkača v prvem krogu, ko so vsi dirkalniki ne oškoduješ le za eno (tvoje) mesto, ampak ga ob incidentu prehitijo tudi ostali dirkači. V primeru spuščanja se nebo kaznovalo le v primeru, ko oškodovani dirkač ni imel možnosti napredovati napram ostalim in je bilo samo vprašanje pozicije med oškodovancem in povzorčiteljem incidenta! Upam, da vam je to logično.)

L. Zajc: Prepoved nastopanja na dirki v Monaku v kolikor se nebo pred dirko konkretno izkazal sodnikom. Tudi za nadaljno dirkanje v sezoni se bo še moral dokazati sodnikom. (Povzročil incidente z Jermanom in Bedenikom, večkratni izleti s steze in nasplošno katastrofalna vožnja...)

S. Jerman: Prepoved nastopanja na dirki v Monaku v kolikor se nebo pred dirko konkretno izkazal sodnikom. Tudi za nadaljno dirkanje v sezoni se bo še moral dokazati sodnikom. (Večkratni izleti s steze, nevarno vračanje na to, nevarna vožnja...)

Toliko sr*nja v vseh 4-5 letih mojega virt. ligaškega dirkanja pa še ne na eni dirki! Mod je težak in je potrebno pred dirko odpeljati vsaj nekaj krogov treninga, ne pa potem, da se mi nekateri pojavite tik pred dirko in potem že v prvem krogu kar z glavo skozi zid. Če se bo tako nadaljevalo bodo ukrepi še veliko, veliko hujši. Nekateri vložimo veliko truda, da se lahko dirka potem pa dobimo takšen destrcution derby. Res sem razočaran nad tole dirko. Tudi glede (ne)prijav me (nas) jezi. Kaj je res tako težko napisat sodnikom dan po dirki tisti stavek, da te je nekdo oškodoval pozicije? Pustmo prijatelstva in ostalo, če te nekdo oškoduje to prijaviš. Naj dam primer: nekdo naredi nesrečo, ti tega ne prijaviš, sodniki ne dajo kazni in seveda nesreče se nadaljujejo na naslednjih dirkah. Kaj torej hočete destruction derby ali lepo, normalno, zabavno dirkanje? Ker nenazadnje sodniki niso roboti in nimamo na voljo 30 kompov in spremljanje v živo dirko, kot je to denimo v realnosti. Iskanje incidentov in vsega vzame cajt in voljo, zato prjavljajte incidente!!! Verjetno zvenim malce jezen.. ampak morte vedet, da nekateri vložimo dosti časa, da se ustvari tako tekmovanje, zato prosimo za malo korektnosti (tokrat recimo brezglavo dirkanje, neprijavljanje incidentov...). Naj opozorim še, da je Monako že to sredo, tako da trenirajte.

:|

lp

  • Upvote 5
Link to post

PRIJAVE INCIDENTOV:

Tukaj boste lahko našli informacije glede pritožb na situacije, ki so se Vam prigodile tekom dirk!

1. Situacija naj bo konkretna in ki je vplivala na končni rezultat (prosim da ne pišete za vsak dotik)

2. Prijava situacije mora vsebovati dirko (datum, kvalifikacije, dirka), čas dogodka na dirki (v sekundi), udeleženi in kratek opis!

3. POZOR! Preden prijavite sporno situacijo se popolnoma prepričajte ali je resnično sporna!

4. Prijavo se lahko objavi NASLEDNJI DAN po dirki (četrtek)....nič prej ali kasneje (v kolikor se tega neboste držali, prijava ni veljavna in se je ne obravnava)

5. Sodniki imajo pravico pogledati replay na vsaki dirki in podati kazen tudi brez morebitne prijave.

6. Sodniki so: Andrej Trošt, Nejc Janovljak, Adrijan Rihter, Gregor Vodičar *če je kdo od sodnikov vpleten v prijavljen incident, v razsojanju odločajo ostali sodniki.*

7. Prijave o incidentih sporočite na zasebno sporočilo: sennas ali Adri ali gregor vodicar ali KOKL

8. Nepravilno oddane prijave se ne bodo obravnavale!

Torej incidente prijavljate v četrtek po dirki. Če se vam je zgodila krivica in ne boste prijavili in drug možiček ne bo kaznovan ste si sami krivi!

STROGO PREPOVEDANO je pisati prijave na forum in razmlevati o nekih nesrečah in obtoževati vsepovprek! (Odgovori s tako vsebino bodo brez milosti brisani).

Za dobro vseh, pošljite zasebno sporočilo komurkoli izmed štirih. Hvala.

  • Upvote 1
Link to post
Guest Anže Nose

Strinjam se s povedanim Adri... sicer pa se mi čudno zdi, pred ogledom replaya se mi je zdelo, da sem Bedenika zapel za bolid še pred zaviranjem v ovinek, ampak kot kaže me je spomin varal... [Joj]

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...