Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]


Recommended Posts

  • Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

Po moje je boljš da tole prestavimo, full postov je da jih ne bo, več kot pol tistih ki so tiho ponavadi ne pridejo tako da škoda $ če se mene vpraša. Smiselno bi bilo da se spet preštejemo koliko nas še ima namen vozit.

Link to post

Ne tako neumna ideja... Da vidmo na čemu smo.

Mogoče bi zamenjali za Solstice, ki le gre malo bolj pa je še vedno zastonjski avto? Sicer samo zaradi tega verjetno ne bo tolko večja udeležba, je pa blo vseen par komentarjev da je mazda malo počasna.

Link to post

Mare a ti bojo novega sestavli?...A nisi rekel, da maš ene veze na Eventusu... [iz]

Se moram pa tut jaz odjavit z današnje dirke...ne pa tudi z prvenstva. Z veseljem se bom udeležil naslednjih dirk, se mi pa zdi Sašotov predlog na mestu...Brez veze dajat denar za dirko z par dirkači. Čeprav je samo 2€, je tut to preveč, če jih vržeš stran.

Link to post

Če se do 19.20 v tej temi ne javi vsaj 10 voznikov, ki bodo vozili, potem dirka odpade, prvenstvo pa je pod precej velikim vprašajem.

Zaenkrat smo jst, sloedge in MatejMejak

Link to post

Za štiri se nam torej ne splača imeti dirke...

Žalostno. Mislim, da je tole prvo prvenstvo, ki ga bomo najverjetneje odpovedali, razen če pride v naslednjih dneh do nepredvidenega povečanja zanimanja :)

Link to post

Očitno ni več tolk interesa. Danes sem imel sicer namen priti, vseeno pa iskreno rečeno tudi sam nisem več pri stvari. Zadnje čase na teden vse skupaj odpeljem komaj kkšno uro tako da enostavno trenutno ni časa. Že na iR-ju in F1 prvenstvu sem zadnje čase katastrofa.

Se pa ne bojim da ne bo na forumu kmalu nov zagon in bomo vsi z veseljem hodili na dirke.

Link to post

Hmm, a se je kaj konkretnega spremenilo v zadnjih tednih? iirc je solstice hitrejši za par kmh na ravnini in dosti manj stabilen v ovinkih, torej bi bilo samo še hujše...

Če že govorimo, da je mazda prepočasna, dajmo raje neko anketo in se vsi zmenimo za nakup nekega avta, ki bo ustrezal večini. Sprememba na solstica bi bila po moje prehod iz dežja pod kap :)

Mogoče se pa motim... meni je načeloma vseeno kaj je in bi z veseljem vozil. Trenutna situacija je pač taka, da iz vikenda v vikend nisem 100% kje bom, dirkam pa lahko samo na eni od treh možnih lokacij :)

Link to post

Se pridružujem Tomaževemu mnenju. Solstice bi bil po moje še slabši...

Kot sem pa že napisal v mojem prejšnjem postu, bom pa jaz sigurno vozil do konca prvenstva, v kolikor ne bo ukinjeno. Včeraj sem tut izkoristil akcijo in podaljšal naročnino za eno leto! [dance]

Link to post

Tudi jaz sem mnenja, da Solstice ne bo prinesel izboljšav, še manj pa kakšen drug dirkalnik - tu odpadejo takoj tisti, ki jim je iRacing že sedaj predrag pa bi morali kupovati nove avtomobile, da o kakšni novi progi ne govorim.

Mislim, da je najbolje, da se zmenimo za kakšne FUN dirke, to prvenstvo pa počasi opustimo... slo-racing očitno še ni pripravljen na iRacing...

Link to post

Yes, verjetno najbolj pametno... samo fun z mazdo bo spet bolj kot ne poraz... vsaj jaz vem da ne bi nekaj pretirano skakal v zrak. Naj se da magar res anketa toliko da se vsaj vidi kaj bi kdo vozil.

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...