Skoči na vsebino

Sezona 1 [2011]


Recommended Posts

Fantje se opravičujem. Tole je blo prvo hostanje na iRacing in sem pričakoval težave. Tokrat sem ga jaz polomil, sicer se mi je zdelo, da bo nekaj podobnega. Bil sem pa prepričan, da bo 5 minut practice dovolj. Jebiga. Bom vedu za naslednjič, ane :)

Dirka je bla zelo napeta, skos sem nekomu tiščal za odbijač ali pa je nekdo men dihal za ovratnik. Opravičil bi se Mitji, saj sem ga dva kroga zapored v T1 od zadaj nasadil. Moja napaka, priznam. Po zunanji strani sem skušal prehitet pa sem mel mal preveliko hitrost in prepozno odreagiral. Prvič sem ga samo malce ruknil, v drugo pa spravil čisto iz ceste. Mitja še enkrat oprosti. Pričakujem prijavo, tako ali tako imam pa dovolj incidentov, da se bom nekje zadaj uvrstil, čeprav mislim, da sem na P4 ali P5 končal.

Super boji z Juretom. Na ciljni ravnini se je vedno postavil v štric, ker sem imel malce zbito mazdo od zgoraj omenjenih trkov in je bila moja končna hitrost malce zmanjšana. Nimaš kej, to je dirkanje. Upam, da bo manj incidentov na naslednji dirki.

Link to post
  • Odgovori 318
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma pozabite že na te avtke. Če se že organizira prvenstvo, naj to bo Prvenstvo. To pomeni spodobni dirkalniki. Sem že pred časom rekel, da se bo folk naveličal teh nezanimivih avtekov, no vsaj jaz sem

Ne vem, dirkanje je dirkanje in tudi ce si krog zaostal... jaz se nikjer v življenju nisem videl pravila da zaostankar ne sme dirkat z voznikom pred seboj če je hitrejši... Po tej logiki v Le Mansu 24

Če ti ne predstavljajo nobenega izziva, kako to, da nisi zmagal nobene dirke? . Sicer pa bolj kot je osnovno, bolj smo si dirkači blizu in bolj zanimivo je vozit. Meni je lepo, če dirkam z avtom, ki g

Se opravičujem za incident v zadnjem ovinku. Me je odneslo, pol se pa nisem mogu tok hitr umaknit.

Matjaž dobra borba v prvem delu. Sem mel pa takoj volan postrani po dotiku v T1.

Link to post

Mitja je zgubil živce (nič novega) in naredil prekršek za katerega bi mu osebno prilimal eno kazen. Če te nekdo parkrat rukne od zadaj, še ne pomeni, da takoj zgubiš živce in mu pred nosom na polno zabremzaš.

Link to post

Ja tisto na konc sm te jst u jajca grizu z -1L :P Tolk mal da je dogajalo...

Hehe vem ja... en 2x bi skor ven odletel k sem gledal če me boš zapel... tole te bo koštalo 1 kazensko pivo ! :D:P

Link to post

Lepa dirka. Lahk bi blo bolš sam me je zasukal na travo zaradi nesreče v T1 v drugem al tretjem krogu in sm padu na predzadnje mesto z velkim zaostankom. Pa upam da na drugi dirki nebom tolk po travi vozu [Jel2]

Link to post

Hehe vem ja... en 2x bi skor ven odletel k sem gledal če me boš zapel... tole te bo koštalo 1 kazensko pivo ! :D:P

Ne da bi te pa zapel je blo pa praktično 0 možnosti... tolk preveč zmeri merkam na ljudi pred sabo da potem nikol mim ne pridem... Pir si pa zaslužiš ko se vidmo :P

Ale ja jst sm te direkt nabasal :P Tko in tko je blo že predtem sranje ko sem se nekomu v T1 umikal in enako zgubil neki časa in par inc. dobil ampak ni panike... thats racing :D

Link to post

Zelo pestra dirka :) začel v redu, sledil Mateju, v 4. krogu pa se nekdo pred mano zavrti, jaz ga direkt nabašem in me odnese skor do ograje...4inc in padec na 13. mesto. Avto je bil kolkr tolk "ohranjen" in sem kar nadaljeval dirko. Zaradi napak drugih prilezu do 8. mesta, ko se 4 kroge pred koncem nekdo (@Odisej?) zavrti pred mano, jaz se mu nisem mogu izognit in spet 4inc in zvito podvozje :( Do konca dirke se upiral napadom na vse pretege in ubranil 7. mesto :)

Link to post

@mm46 jest sem bil ja....celo dirko se mi skoraj nič ni dogajalo, na koncu malo koncentracija popusti :) pa še gume in sem se zasukal....nič nisem mogel naredit, da bi se ti lahko ognil.

@murn, se bodo pravila kaj spreminjala, da bi recimo lahko tudi drugo mazdo vozili (roadster)?

Link to post

Mitja je zgubil živce (nič novega) in naredil prekršek za katerega bi mu osebno prilimal eno kazen. Če te nekdo parkrat rukne od zadaj, še ne pomeni, da takoj zgubiš živce in mu pred nosom na polno zabremzaš.

Bončo sm jst konkretno s ceste porinu, tko da je živce zgubil, ko je bil že na travi in šel s serverja...

Drugače pa se pravila glede dirkalnika ne bodo spreminjala. Ostane MX-5 Cup (tako je tudi ime prvenstva, ane?)... Do naslednje dirke pa upam, da še poštimam svoj skin pa malo poslikam ostale ... Potem pa treba spisat kazni in točkovanja.

Link to post

Murn...Bončo si ti konkretno ruknil ampak se je ulovil. Potem je pa takoj iz jeze zabremzal, zato si še enkrat v njega priletel. Sm vaju gledal in sem videl, da je že malce živčen še zaradi prejšnega kroga. Zakaj misliš, da je takoj za tem nekaj rekel po mikrofonu in šel s serverja.

Link to post

Zanimivo vozit tele smejoče Mazde :). Q sem gnilo peljal in nism spravu skozi enga celega čistega kroga (enkrat mi je Bonča preprečil, ko se je iz boksov malo nerodno umikal direkt pred mano). Čas sicer recimo ok, sam smo bli precej izenačeni in P8 je vse kar sem zmogel. Na dirki pol lepo previdno in skozi celo dirko nekoga zasledoval, a nič uspel narediti. Zaradi napak drugih prišel do 5. mesta, za katero sem kar vesel, ker sem tako zradiral gume, da me je glava bolela, ko sem gledal na uro kolko manjka do konca dirke :).

Komi čakam naslednjo dirko in upam da bo tudi tako zanimiva (četudi bom spet samo gledal, kako se pred mano borijo za pozicije) :)

PS: nevem kaj mate nekateri z roadsterji, ko mamo vsi iste avte. Uni majo na napačni strani volan, tako da jih ne moremo vozit :D

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...