Jump to content

Danjel T.

VIP
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Posts posted by Danjel T.

 1. Jah, kar nekaj močnih dirkačev se je znašlo na stezi, tako da sem z osmim štartnim mestom bil zadovoljen. Žal se je nekomu z 6K mudilo že v formacijskem krogu, tako da me je že pred štartom zrinil s proge.  Pristal sem v repu karavane in se od tam začel prebijat po mojih močeh...spet sem naletel na 6K, keteri je pred mano zapeljal s proge. Zapeljal sem mimo, vendar 6K me je ponovno lepo nasadil v bok v vhodu v ovinek. Namerno? Nevem. Tako sem pristal v boksih za daljše popravilo in dirke je bilo konec. Sicer sem po popravilu ponovno štartal, vendar ni bilo več upanja. Tako sem R1 zaključil na P15.Prva dirka mi ni bila naklonjena. 

  Drugo dirko sem odpeljal brez večjih težav in se tako prebil do P6. Imel sem ponovno srečanje s 6K,...no, v R2 je bil korekten in sva dirko končala brez dotikov. Najlepši in najbolj intenziven del dirke sem doživljal v boju s Tomažem S. Kar nekaj krogov sva bila kar tesno zalimana. No, na koncu sem si priboril P6, tako da sem bil z R2 zadovoljen. 

  Upam, da bo naslednji event brez večjih zapletov in da bomo ponovno v takem številu. 

  👍👏

  • Upvote 3
 2. On 9. 3. 2020 at 19:58, DarkSide je napisal:

  Kako naj na G29 nastavim zavijanje. Volan je trd. A v igri kar nekaj po svoje 

  Premalo informacij za kak nasvet. 

  Volan, nov-star?

  Si ga pred tem že uporabljal? 

  Imaš naložene gonilnike-posodobljene?

  Pri kateri igri ti dela težave? 

  Če z volanom ni kaj narobe, pol poglej za zadnjo verzijo posodobitev. Volan nastavi v nastavitvah volana in pol še poglej v nastavitvh posamezne igre.

  👍

   

 3. Ja, za razliko od naju, sta Matjaž in Tomaž, glede na okoliščine solidno odvozila vse dirke do zdaj. Verjamem, da bosta dobro nadaljevala tudi naprej. Za št. 75 pa se je to prvenstvo začelo  slabo in končalo zelo hitro. Tako da od tu naprej, bo samo še št. 76 prisotna v borbi za čimboljšo uvrstitev. Jaz in Sašo se bova vsedla pod Sašotovo lipo, odprla liter Modre Frankinje, spremljala prvenstvo in odločala o najini prihodnosti dirkaške kariere....🙂

  Mogoče pa obstaja kaka liga za nas over 40+😁

 4. pred 42 minutami, B_U_R_I je napisal:

  @Danjel T. dej na iRacing forum napiši. Tam je sigurno ogromno ljudi z SimXperience volanom, ki so mogoče naleteli na podobne težave.

  Kaj si pa do sedaj probal?

  @B_U_R_Ima vse živo. :) Sicer sem nekaj izboljšal, ma ni to to. Tudi zgoraj omenjeni tutorial sem pogledal. 

 5. Bravo ekipa 2 😉 

  Fantje, imam težave z volanom...tako nebom mogel vozit. Prebral tutoriale, štimal nastavitve po nasvetih po netu in ševedno me heca. 

  Problem se dogaja na ravnici, oziroma v blagih prehodih z levega v desnega ovinka in obratno. (Na Okayami je to 3-4 ovinek npr). Volan držim ravno, avto pa plava levo desno za par stopinj... Pravijo da je to ta oscilacija....probal preko nasveto, kako to odpravit, vendar še skozi isto. Verjetno sem (upam) kje kaj spregledal. Samo če ne odpravim tega, si ne grem delat sramote na dirko. Upam da je kak jolly v rokavu za št.175 

×
×
 • Create New...