Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/28/2015 in all areas

 1. Tudi če kdo izpusti poletne dirke se še lahko prijave za dirke v septembru. Naslednje prvensto bo sigurno šele v 2016, pozimi bo najbrž kakšno AC prvenstvo + za naslednjič bova z Arnetom bolj pripravljena Imam pa itak u planu, ko bo konec prvenstva nazaj odklenit ligo, ter kakšne kratke weekly evente kreirat (rally, hillclimb, rx).
  1 point
 2. Zna bit umes kakšn drug špil še. Če bo pozim DR bolj doteran kar se tiče contenta in ligaških opcij se zna zgodit eno orng offroad prvenstvo. Vem da je poletje in ni naroda ampak vsaj 15 folka pa spet ni tak kunšt. Glede na to da je časovno zlo neobvezujoče.
  1 point
 3. Poletje...splošno znano, da bo folka manj (počitnice, vročina,...). Če pa bo še kakšno prvenstvo jeseni, pa se ga rade volje udeležim. Sploh bo zanimivo septembra ko pride Finska ter oktobra, ko prihajajo "Modern masters" avtomobili in verjamem, da bo takrat izbira WRC dirkalnikov večja. Takrat bi pa moralo iti za res.
  1 point
 4. Dobro izgleda, sploh na desktopu . Za mobile je bilo pa prej z uporabniškega stališča bolje. Eno je, da je bilo bolj enostavno, kar je zaželeno za male ekrane, druga stvar ki jo zdajle opazim (tudi za mobile) pa je, da so minimalne barvne razlike med prebranimi mi in neprebnanimi temami, sporočili... težko se vidi. Drugače pa pohvale.
  1 point
×
×
 • Create New...