Skoči na vsebino

Odpirajo se prijave za prvenstvo Adria GT Winter Championship 2020!


Recommended Posts

adriagt-768x432.jpg

 

Dragi dirkači – za vas imamo dobro novico! Prijave na zimsko prvenstvo Adria GT 2020 so odprte! Na spletni strani simracing-adria.com lahko registrirate sebe in svojo ekipo ter kupite vstopnice za seriji GT4 in GT3.

 

Zimsko prvenstvo Adria GT 2020 bo sestavljeno iz dveh ločenih serij, ena bo z dirkalniki GT4, druga z GT3. Točkovanje v GT4 seriji bo skupno za vse voznike, posebej se bo točkovalo za ekipe, medtem ko bo v GT3 seriji ločeno točkovanje za PRO in AM voznike ter posebej točkovanje za ekipe. Vsak voznik se lahko seveda registrira in vozi v obeh serijah!

 

Vsi dogodki bodo potekali ob nedeljah zvečer. Na koledarju se bosta vsak teden menjali GT4 in GT3 seriji. Pričetek bo ob 20:00 po srednjeevropskem času, seveda pa se bodo tudi vse dirke prenašale v živo.

Untitled-2-300x169.jpg


Koledar vsake serije je sestavljen iz 8 dogodkov, začenši s prvo dirko dirkalnikov GT4, ki bo 6. septembra v Nürburgringu. GT4 serija bo imela enak format dirk za vsak dogodek, ki bo sestavljen iz kvalifikacij treh 20 minutnih dirk. Na prvi dirki bo startni vrstni red določal čas iz kvalifikacij. Za drugo dirko bo startni vrstni red določen glede na končni rezultat prve dirke, a bo najboljših deset startalo v obratnem vrstnem redu. Na zadnji dirki pa bo startni vrstni red določen s končnim izidom v drugi dirki. Vreme za serijo GT4 bo statično in bo vnaprej določeno za vsak dogodek. Več podrobnosti najdete na https://simracing-adria.com/events.

 

Untitled-4-300x169.jpg

Serija GT3 se bo začela 13. septembra z eno-urno dirko v Monzi. Koledar GT3 bo sestavljen iz kombinacije različnih formatov dirk – štiri eno-urne dirke, dva sprint vikenda (vikend je sestavljen iz dveh dirk. Na prvi dirki bo startni vrstni red določal čas iz kvalifikacij. Za drugo dirko bo startni vrstni red določen glede na končni rezultat prve dirke, a bo najboljših deset startalo v obratnem vrstnem redu) ter dva vikenda z vzdržljivostno dvourno dirko. Vreme bo nastavljeno na dinamično (naključno!), zato bodo stvari vsekakor zelo zanimive!

 

Predtekmovalni dogodek za določitev PRO in AM razvrstitve za GT3 bo potekal v Nürburgringu. Strežnik s kvalifikacijskimi pogoji bo odprt od ponedeljka, 31. avgusta, ob 10:00 CET, do sobote, 5. septembra, ob 23:00 CET. Vreme na strežniku bo nastavljeno na statično z 20° C. Pogoji proge bodo prav tako statični in se s časom ne bodo spreminjali. Vsak voznik lahko na strežniku vozi samo enkrat, opravi pa lahko neomejeno število krogov. Upoštevalo se bo povprečje časov desetih (10) najhitrejših krogov. V kategoriji PRO bo 15 voznikov z najboljšim povprečjem, vsi ostali pa bodo AM.*

 

Untitled-3-300x169.jpg

V obeh serijah bodo dovoljene barve dirkalnikov po meri in so dobrodošle! Predloge s sponzorji lige bodo na voljo na spletni strani Adria GT. Tudi skinpack bo pred začetkom sezone pripravljen in bo na voljo za prenos s spletne strani.

 

Tako kot v lanski sezoni, bo za vsako serijo tudi sodniška ekipa, ki bo pregledovala incidente in izdajala sankcije po že ustaljenem sistemu kazenskih točk. Novost v prihajajoči sezoni je nadzor dirk v živo za začetek vsake dirke! Zaradi tega bomo uporabljali novo aplikacijo za glasovni klepet z imenom Mumble! Mumble omogoča, da so vozniki znotraj ekipe v svojem govornem kanalu, obenem pa lahko direktor dirke vsem ekipam hkrati sporoča nujne informacije. Preberite navodila za nastavitev na https://simracing-adria.com/rules-and-regulations.

Untitled-5-300x169.jpg

 

Nov je tudi postopek registracije za vsak posamezen dogodek v prihajajoči sezoni. Vsak voznik in ekipa se morajo najprej prijaviti in plačati pristojbino za sezono, nato pa mora vsak voznik za vsak posamezen dogodek, katerega se bo udeležil, opraviti prijavo. Prijava na vsak dogodek se opravi preko https://drive.slo-racing.com   

* Uvrstitve na lestvici PRO in AM bodo uvedene le, če se do 30. avgusta do 23:59 po srednjeevropskem času za sezono GT3 prijavi 20 ali več voznikov. Če je do tega roka prijavljenih manj kot 20 voznikov, se uporabi samo skupno točkovanje vseh voznikov.

 

Untitled-6.jpg

The post Odpirajo se prijave za prvenstvo Adria GT Winter Championship 2020! appeared first on slo-racing.com.

Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...